Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony CyberShot DSC-RX100 IV

 Lägg i lista  Jämför
Sony CyberShot DSC-RX100 IV är en kompaktkamera från 2015 med stor 1-tumssensor på 20,1 megapixel. Har inbyggd bildstabilisering för mindre risk för skakoskärpa, spelar in video i 4K med 30 fps eller 1 000 fps i lägre upplösning. Har zoomomfånget 24-70 millimeter med bländarna 1,8 till 2,8 beroende på brännvidden. På baksidan sitter en 3-tumsskärm, infällt hittar vi både blixt och elektronisk sökare. Stäng
Sony CyberShot DSC-RX100 IV är en kompaktkamera från 2015 med stor 1-tumssensor på 20,1 megapixel. Har inbyggd bildstabilisering för mindre risk för skakoskärpa, spelar in video i... Läs mer
Jämför pris på alla Sony Kompaktkameror (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket bra!
  Jag köpte denna enbart för videoläget på 1080p / 120fps.
  Blir extremt bra kvalitet på filmerna måste jag säga. Jag drar sen ner hastigheten i FCPX så blir det riktigt bra slowmotion.

  Ang stillbilder så har jag inte mycket att klaga på där, det är som övriga RX100.
  Är man bara ute efter att fota hade jag nog hellre köpt Mk2 eller Mk3 beroende på om man vill ha viewfinder eller ej.

  Mitt exemplar blev dock tillbakaskickad pga 3 döda pixlar på skärmen. Köper man en kamera för 11.5k så är det inte acceptabelt och det höll Sony med om. Så jag väntar på min nya nu.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastiskt bra liten kamera. Skärpan är nästan lika bra som på en systemkamera. Sensorn har stort dynamiskt omfång och fotar man i rå-format har man fantastiska redigeringsmöjligheter. 4K video funkar mycket bra dock bara 5 min inspelningstid.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det finns redan massor av omdömen om denna kamera, och film och bilder ser mycket bra ut. Men en sak som jag inte fattat trots att jag läst en hel del, är hur kort batteritid det är när man filmar 4K. Det står ju angivet att det finns en begränsning på 5 min p.g.a. överhettning. Men senast när jag var ute och fotade och batteriindikatorn visade batteri kvar med alla pluttar utom en, så tog det 2 minuter med 4K så var batteriet i princip slut. Däremot för att fota och filma i 1080p så räcker det i timmar för mig, trots att jag fotar och filmar mycket och har skärmen igång. Men 4K är tveksamt om man kan kalla det användbart, är man ute och fotar så vill man ju inte bränna stora delar avbatteriet för att få några minuters 4K-film. Tar bort en stjärna för det. (Med helt nyladdat batteri så kommer jag dock upp till 5 min-gränsen, och med 2/3 batteri kvar)