Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

SanDisk USB 3.0 Ultra Fit 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla SanDisk USB-minnen (150)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  USB-minnet är snabbt och litet vilket är bra, men tyvärr är det också för snabbt och för litet. Det stora problemet är att det vid helt vanlig användning blir väldigt varm. Det blir så kokhett att det mitt i en överföring bara kopplar från och överföringen avbryts. Jag har inledningsvis försökt flytta över en mapp med cirka 10000 filer på totalt 20 GB från en intern SSD till detta minne i en USB 3.0-port och det går inte utan att överföringen avbryts efter några minuter! I en 2.0-port går det mycket långsammare men då blir minnet inte lika varmt, och då fungerar det. Ganska dåligt med andra ord. Hög hastighet och liten formfaktor är värdelöst om grundläggande stabilitet inte kan uppnås. Det hade varit bättre om minnet bara var långsammare men i alla fall fungerade som det borde.
 • Alla omdömen

 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hade två minnen på 64GB i två olika datorer mappade som My documents i Windows (Mina dokument) i Windows. Blir stekheta redan efter någon minut inkopplade. Efter någon månad är den ena av stickorna helt död. Tacka vet jag de äldre sandisk USB 2.0 stickorna svala. Borta är det stekheta (man bränner sig inte på stickorna). Lämna inte dessa stickorna i USB portarna ens om ni inte andvänder dem.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna för 369sek från itsajten I juli 2016.
  Gillar den starkt, den sitter alltid I min arbets-laptop och tycker det är enkelt att flytta filer från dator till minnet samt tvärtom.

  Perfekt att ha ett krypterat mine på 128GB fast I datorn istället för att ha ett löst USB-mine utan kryptering.
  Man laddar hem "SanDisk SecureAccess software" från deras hemsida och installerar på datorn, sedan loggar man in från den och för över filer.

  Har kanske haft tur med mitt exemplar men har lyckligtvis aldrig upplevt det som "ssshadow" upplevt och skriver om m.a.p. avbrutna överföringar.
  Kanske beror på att jag har den insatt I en USB 2.0

  Från deras hemsida : https://www.sandisk.com/home/usb-flash/ultra-fit-usb

  Keep Your Private Files Private
  The SanDisk Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive comes with SanDisk SecureAccess4, which creates a password-protected private folder on your flash drive. Your private files are protected with 128-bit AES encryption, so you'll be able to share your USB drive without compromising your privacy.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har samma problem som tidigare recensent, d.v.s. att minnet är för snabbt, kommer upp i ca 95 Mb/s och sedan tappar det kontakten med datorn. Dessutom blir det väldigt varmt. Enda sättet att få det att fungera tillförlitiligt är att ansluta det till en USB 2 -port, men då ligger hastigheten mycket lägre. Har nu skickat in det till SanDisk för reklamationsutbyte men dem påstår att dem inte känner till detta problem.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Extremt slött USB-minne. Kommer upp i c:a 9MB/s med USB3 (2016 drivrutiner).. tog c:a 11 min. att kopiera en 5.3GB stor fil.

  Har ett annat USB-minne med sämre specs än detta, flera år gammalt.. Det kommer upp i snabbare hastighet och blir inte lika varmt. Verkar även som att kortet kan balla ur eftersom det blir för varmt.

  Så jag skulle nog säga att det är lite av en scam. Köp om riktigt, riktigt billigt och du har tid att vänta samt är orädd att porten ska gå sönder eller brand pg.a den extrema värmen.

  Litenheten kan vara både en fördel och en nackdel. Det är svårt att pila ur det om det sitter bak i datorn bredvid en annan inkopplad USB-enhet. Istället för den där plastdelen längst ut så borde det nog suttit en svart liten kylfläns där.