Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Metabo KGS 254 M

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Metabo Geringssågar (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Inget att klaga på. Kapar som smör. Drog en 90x90 stolpe utan problem. Vissa har sagt att de saknar mjukstart men inget man reagerar över då maskinen är stabil. Rycker inte igång som min gamla maskin. Köpte tillsammans med 251 bordet. Sjukt dåliga monteringsanvisningar till bordet men när det väl är uppe är det galet stabilt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min första kap & gersåg så har ingen vidare erfarenhet. Kapar rakt direkt ur kartongen, har jämfört med en vinkelhake och det ser bra ut. Spånuppsamlingen fungerar bra.

  Sågen är enkel att använda, gillar att alla inställningspunkter är röda.

  För full pott hade jag velat ha en bättre instruktionsbok med fler tips (hur ställer man in sågen om den inte är injusterad korrekt t.ex.?) samt bättre laser. Lasern gör sitt jobb perfekt, men lyser för svagt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Inköpt på NetOnNet för 2695kr. Känns gedigen och arbetslampan och lasern var väldigt bra att ha faktiskt. Lite omständigt att den bara går att vinkla åt ett håll när man jobbar inne men det är ju inte produktens fel.

  Inte använt min så mycket men hittisl är jag väldigt nöjd.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har byggt en altan med tak. Sågar fina snitt och orkar med grovt virke. Köpte även tillhörande sågbord from Metabo vilket är väldigt bra!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte för att ha till altan- och staketbygge. Lätt att lära sig och att använda, känns gedigen i kvaliteten. Jag har stått ute och kapat så jag tycker inte att det har varit något problem att tillhörande behållare inte tar upp allt spån som blir. Lasern dammade igen efter ett tags användande men det är ju inte några problem att stänga av och sedan sopa av den. Jag är jättenöjd med köpet och kan varmt rekommendera den till andra hemmabyggare!
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mitt första egna kap/gersåg.
  Kvaliteten verkar vara bra.
  Saknar mjukstart, rycker till så kan vara svårt att hålla träbiten fixerad, speciellt små bitar.
  Dammpåsen är ett skämt, fungerar lite bättre när jag kopplar dit dammsugare men ej godkänd då heller.Laser pekaren var ej injusterad men det kan man göra själv.Lika med sågvinkeln (90 grader) stämde dåligt.
  Vinkelinställningen är bra och enkel.
  Köpte till ett bord från Jula (den som kostade 649kr), fungerar utmärkt till denna såg.