Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple MacBook Pro (2015) - 2,2GHz QC 16GB 256GB 15"

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple MacBook Pro Retina (15-inch, Mid 2015). 43 produkter i generationen. 4 föregångare och 4 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Laptops (Bärbara datorer) (181)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft flertalet bärbar genom åren. Denna leverar verkligen. Något som personligen uppskattas är skärmen och TouchPaden!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har haft min macbook pro i ca ett år. Jag e helnöjd o det finns inget jag inte kan göra på min macbook pro!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Toppen! Jag älskar den... Det är så mycket bra kvalitet och lätt att hitta på någon program.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jättenöjd med denna dator (behöver ej ha minsta/lättaste varianten av bärbar)'
  Snabb som rackarns och stabil.
  Inga problem att videoredigera FullHD film på denna.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett riktigt kraftpaket. Perfekt oavsett om du ska använda den för att konsumera (se på film, lyssna på musik etc.) eller skapa (redigera film, skapa musik, skolarbete etc.) Den absolut bästa datorn jag någonsin ägt, utan tvekan.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt underbar!
  Jag ska snart börja gymnasiet och behövde därför ett portabelt kraftpaket då jag ska gå film- & videoproduktions-linjen med specialinriktning digitala specialeffekter, alltså d.v.s. VFX. Jag har redan en liten extern SSD på 500 GB så det faktum att denna "endast" har 256 GB lagring var inget problem. 16 GB ramminne räcker gott och väl, så det behövde jag inte lägga ner en endaste tanke på att uppgradera. Dock var jag mycket skeptiskt till om en 2,2GHz processor skulle duga, men efter några timmars Googling kom jag fram till att det inte verkade vara värt att uppgradera till en 2,5GHz variant. Grafikkortet var jag också en aning fundersam på, då jag inte hört så mycket om Intel Iris Pro Graphics. Men då jag "bara" hade en budget på 20 000 hade jag inte så mycket alternativ. Jag har visserligen bara ägt denna i 48 timmar, men OJOJOJ - här kan vi snacka om ett bra köp! Utan att dra ut på det hela allt för mycket kan jag bara säga att allting levererade över förväntan, jag kan animera och rendera i 3D utan problem och spela en hel drös med grafik-krävande spel på höga inställningar utan några större nämnvärda problem. Värt att notera är även att detta är 2015-årsmodellen då det inte framgår från beskrivningen här på sidan. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd, men om du letar efter en MacBook som endast ska användas till vanligt kontorsarbete rekommenderar jag att införskaffa en modell som kostar hälften så mycket som denna, då detta som sagt är ett riktigt kraftpaket vilket inte alltid är särskilt nödvändigt...
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har nu haft denna datorn sedan december 2016 och är grymt nöjd över mitt val! Har använt Mac nu i 7 år cirkus och har haft en massa datorer från Apple allt från MacBook PRO med mekanisk hdd, MacBook air och Mac mini. Gillar verkligen användarvänligheten hos dessa datorer!

  Och denna datorn är klart den bästa jag haft hittills. Stod i valet och kvalet mellan denna och de nya datorerna med USB-c och det blev denna tack vare att jag inte gillar att behöva adaptrar till allt!

  Datorn klarar spel, helt klart men inte i ultraläge, MacBook PRO 15" lämpar sig bäst till videoredigering, bildredigering och musik. Har inte haft något krångel och kan varmt rekommendera denna datorn även 2017
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Superb. Haft denna sedan 2013 innan dess hade jag en macbook air. Presterar bra när man jobbar med Adobe CS. Ska du jobba med video redigering föreslås att du går upp en modell. Kvalitet & läcker design man får vad man betalar för helt enkelt.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Briljant på alla sätt och vis som jag tänkt använda den för. Som inbiten Windows-användare tar det ett tag att sätta sig in i en Mac dock, men överlag är den intuitiv.

  Önskar att batteriet hade ännu mer kapacitet men ca 8-9 timmar är ok för mitt ändamål. Den ordinarie tunna kabeln från MagSafe 2 laddaren kunde gärna fått vara längre.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Fel val utav dator om du ska spela på en.