Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-930

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (28)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt ok, saknar lite kraft och finlir
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har en äldre version, VSX-922K, men vill flagga för problem som drabbat mig och verkar väldigt vanligt bland de flesta vsx-modeller. Några månader efter att garantin gått ut börjar UE22 blinka i displayen och någon vecka senare så slutar förstärkaren att fungera helt. Kräver enligt serviceverkstad ett byte av moderkortet som kostar 3500 + moms. En antydan av hur många som drabbats får man om man googlar på UE22. Flertalet forum och trådar finns.

  http://www.avsforum.com/forum/90-receivers-amps-processors/2066818-ue22-error-master-thread-pioneer-you-listening.html#/enter

  Under 2,5 år har jag varit fantastiskt nöjd, men lite väl kort livslängd i förhållande till priset.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte min VSX-930 i januari och var till att börja väldigt nöjd med alla funktioner. Installationen gick enkelt och jag var speciellt nöjd med möjligheten att köra Spotify. I februari slutade dock Spotify att fungera vilket jag rapporterade till Pioneer via deras svenska supportsida. Efter ett par dagar ringde en supporttekniker och sa att det var flera som hade rapporterat problem med Spotify och att Pioneer hade kontakt med Spotify för att lösa problemet. Inget har dock hänt och jag har trots upprepade försök att få kontakt med Pioneer inte lyckat få något svar och Spotify fungerar fortfarande inte, 4 månader efter att jag rapporterade problemet. Förutom att Spotify inte fungerar är VSX-930 en bra burk, men utan Spotify kan jag inte ge den ett högre betyg än 2.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Dolby Atmos, ARC, uppskalning till 2160p, trådlöst nätverk mm.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Precis inkopplad å testad med lite musik och atmos demo.
  Gjort mcacc enligt instruktioner från en bra källa som även skrivit i sitt omdöme på vsx-1130 hur det går till. Tar lite tid men gör enorm skillnad att göra det. Ljudet blir väldigt bra å kraftigt.

  Ljudet är bättre än jag väntade mig. Har haft sc-lx76 å Yamaha aventage 2030 å bytte nu till denna för atmos.
  Har förvånansvärt bra tryck i hela registret och kan verkligen spela kontrollerat i både hög som låg volym. Kör med Dynavoice challenger c-5 som frontar, stadium center 6 som center, challenger s-5 som surr å atmos i tak samt thunder 12a som står för avgrundsdjupa mullret. Allt delas på 80hz.

  Skall testas med atmos filmer å massa annat och om den inte gör bort sig kommer säkerligen 1-2 stjärnor läggas till.

  update 1.
  efter 4st atmos filmer och massa pillande och lite annat tittat på denna så måste jag säga att det är en mkt bra receiver. har pressat den ordentligt till film å musik och den presterar mkt bra. höjer till 8 stjärnor

  Update 2.
  För detta pris så är den svårslagen, med tanke på funktioner och kraft. Riktigt najs och bra.