Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fujifilm X-T10

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fujifilm Systemkameror (59)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta var min första icke-punkt och skjuta. Jag har bara en lins, den Fujinon 35mm 1.4R prime, och jag har varit mycket nöjda med den. Observera att Fuji har sedan dess släppt X-T20, som är den uppgraderade versionen av detta, så om din budget sträcker så långt det är din bästa insats.
  Fördelar:
  * fantastiska bilder. Bara detta är anledningen att köpa den och allt annat är mindre. Även jämfört med andra mycket avancerade kameror, det finns något vackert om bilderna, i synnerhet människor.
  * Det är extremt lätt att ta bra bilder, även om du inte är en skicklig fotograf. Nästan punkt och skjuta.
  * Auto-läget är mycket praktiskt för mindre kamera kunniga familjemedlemmar eller servitörer etc.
  * Bra (men inte bra) app, så att du kan geotagga och dela med sociala nätverk från kameran via telefonen.
  * Pretty kamera (särskilt i silver), ser att vintage istället för over the top. Det låter dumt, men innebär att jag tar det till sociala tillfällen mycket mer än andra med liknande storlek kameror.
  * Lovely att använda. Inställningar i tillgängliga platser. Tactile, med stora slutarljud etc. Jag har aldrig riktigt haft att ta foton innan kameran.

  Nackdelar är alla små, men:
  * Autofokus med grupper i svagt ljus och en stor bländare lins är en utmaning. Det vill skjuta vidöppen, lämnar en del människor ur fokus. Det är nog av en fråga som jag ofta använder min telefon för en säkerhetskopia på den inställningen.
  * Appen kan ta en ålder (en minut eller mer) för att ansluta till kameran. Med tanke på att du måste ansluta varje gång du vill uppdatera platsen för geotagging gör det funktionen ganska meningslöst. Appen ska bara lagra platser och sedan synkronisera, istället för att ansluta för varje foto.