Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dynaudio Excite X32

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dynaudio Golvhögtalare (21)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.44)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Tillsammans med Rotel ra-1570 en våt dröm. Spelar fantastiskt fint med ett mellanregister som fått Gunde Svan darrig på skidorna. Bra kontroll på basen och en dynamik som är svåröverträffad.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fantastiskt klart ljud. Väldigt mycket högtalare för pengarna
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fint mellanregister.. klar och lite vass diskant så lite känslig för ljusa förstärkare tex Bladelius krell. Spelar mina med Rotel RA 1520 och Rotel RB 1582 som också de är på den ljusa sidan och kanske inte helt optimala även om det låter fantastiskt till det mesta. Bra tryck och precision i basen. väldigt allround högtalare, passar det mesta! Kan vara lite oförlåtande mot dåligt producerad musik... men ger då desto mer välljud till bra musik.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Otroligt bra mellanregister, dock saknas riktig stuns i basen för att ge toppoäng!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Är supernöjd med dessa.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag är såld på Dynaudio och dessa är perfekta enligt mig! Slanka och smidiga som inte är blygsamma för det. Vid film får du det där djupa härliga ljudet och vid musik stamapr jag med foten konstant.
  De är grymma på röster bla. Hade tidigare en stativare, Dynaudio Focus 140 som är fantastiska på sitt sätt men jag ville ha bättre bottenknuff och det har jag fått.
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Grymt mellanregister och diskant! Basen är trots sina små element bra, men lämpar sig inte riktigt till fysisk musik som ac/dc osv. men grym till lugnare musik! Behöver som alla andra högtalare bra elektronik för att spela ordentligt! Rekommenderas!
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mycket bra högtalare! Spelar rent, detaljerat och med en mycket bra stereobild. De är ganska små till formatet vilket gör att de får plats i mitt vardagsrum (ca 17 kvm), samtidigt ger de bra och spänstig, tydlig bas utan något brummande. Mellanregistret är som en dröm! Spela något med en bra volkalist som t ex Chris Cornell eller Eddie Vedder och högtalarna visar dig hur det ska låta! Dynaudio säger själva att de har tänkt på att göra Excite-serien lättspelad och det mindre krävande än den gamla serien Dynaudio Audience. Jag kunde driva mina Excite X32 med min tio år gamla Denon-receiver på ca 2 x 60W. Att högtalarna är detaljerade gör dock att de avslöjar dåliga inspelningar men å andra sidan tar de också fram mycket mer av en bra inspelning.

  Jag var runt och lyssnade på olika högtalare i ett par månaders tid innan jag bestämde mig. Föredrar dessa framför t ex Audiovector S3 som enligt min smak har ett för tunt ljud även om det är en mycket bra högtalare det med. Lyssnade också på olika Canton som jag tyckte var vassa och skrikiga. Då jag hade satt min budget till 10 00 kr när jag började titta så lyssnade jag också på B&W 683, Dali Ikon och Elac FS 137. SLutsatsen av det och anledningen till att jag sedan gick upp till 20 000-klassen är att du får en högtalare som helt enkelt låter mycket bättre. Mer detaljer och ett renare mer balanserat ljud. Väl spenderade pengar :)