Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

ZyXEL LTE3301

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla ZyXEL Routrar (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Awesome. Går förvånandsvärt bra att spela onlinespel med!
  Får bra täckning med Telenor. Går bra att antingen använda som brygga för att ta emot 4g-signalen sedan låta annan hårdvara ta hand om nätverket, eller skapar den själv ett WIFI.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra LTE router men stark 4G signal, användes som backup ifall vanlig nät går ner.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bor ute på landsbygden, har enbart kopparnätet till fasta telefonen (dock ryker den i år). Har bättre internet med den än via kopparnätet, samt bättre täckning än vad mobilerna har. Fort går det också, streama filmer via chromecasten och routern. Inga problem samtidigt som vi kan vara upp till tre telefoner som surfar och även dator/padda igång på nätet utan att filmen hackar. Rekommenderar den varmt!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar som förväntat! Har kopplat in extern antenn som jag hittills bara ställt i fönstret, kommer senare att monteras på maströret. Men just nu kommer jag upp i 70Mbit ner, 30Mbit upp.

  Byggkvalitén känns bra, och jag gillar verkligen de fysiska knapparna för ström och Wifi på baksidan. Och SIM-kort platsen på baksidan är guld värd, istället för att ha extern USB-dongle som många andra 4g-routrar kräver.

  Programvaran och alla tekniska möjligheter finns också, ex. stöd för DynDNS osv. Det enda jag saknar är ett gästnätverk för WLAN och att nätverksportarna endast är 100Mbit (inte Gbit!). Det finns dock en större model med Gbit-portar vid namnet LTE3311, jag har dock inte hittat denna i Sverige ännu.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag hade en Dlink dwr-921 innan som jag hade jättemycket problem med. Var tvungen att göra minst en reboot varje dygn. Köpte istället Zyxel LTE3301 och den har jag inte haft några problem med nu efter en vecka. Känns väldigt stabil!
  Jag får ca 70 - 90 mbit/s ner och 40mbit/s upp med sladd från routern till min dator.

  Wifi delen har jag inte testat men man ska nog inte förvänta sig någon lång räckvid då wifi antennen är inbyggd. Jag rekomenderar ändå starkt att skaffa wifi accespunkter om man har ett stort hus och vill få bra signal i hela huset.

  Routern har även bra inställningar som port forwarding och DMZ.
  Bra köp!