Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips VR-550

 Lägg i lista  Jämför
Det här är en arkiverad kategori. Vi arbetar inte aktivt med den längre, men du hittar fortfarande en del produkter och priser här.
StereovideoDigital studio picture controlTurbo Drive - snabb återspolningFollow TV, Turbo Timer, NTSC avspelningLongplay ger dubbel inspelningskapacitetDirect Record, Record LinkVideo status i TVn, Automatisk 16:9, Fjärrkontroll Stäng
StereovideoDigital studio picture controlTurbo Drive - snabb återspolningFollow TV, Turbo Timer, NTSC avspelningLongplay ger dubbel inspelningskapacitetDirect Record, Record LinkV... Läs mer
Jämför pris på alla Philips Videobandspelare ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Frågan var om den stora VHS-samlingen skulle avvecklas när den gamla bandaren gick sönder.
  Det beslöts att göra ett nyköp och till skillnad från Nische har vi bara goda erfarenheter av märket Philips, så det blev en sådan.
  Utvecklingen har gått framåt även för nästan utdöda tekniker och med digital bildbehandling blir bilden på en normalsliten kassett av nära nog DVD-kvalitet, vilket var en positiv överraskning.
  Även ljudet har förbättrats kraftigt med imponerande brusreducering och en dynamisk stereo som är behaglig att lyssna på jämfört med t.ex. mp3-ljud.
  Enda anmärkningen är den begränsade anslutningsmöjligheten, hade gärna sett RCA-anslutningar i stället för klumpig SCART.
 • Usel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Tyvärr gjorde jag misstaget att köpa en Philips-produkt igen, det finns ju knappt något urval på videobandare längre. Har väl haft den i 3 år och spelat upp/in band kanske 1 gång i kvartalet i snitt. Kasst byggd och väsnas en hel del. Nu har något i den pajat totalt och gör spaghetti av banden. Med tanke på att även min relativt nya DVD (numera trasig!) var en Philips så är mitt generella råd är att helt undvika detta fabrikat!
 • Bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Funkar helt okej, har dock VR-750 men den fanns inte o lägga in
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  En videobandspelare... den billigaste jag kunde hitta. Funkar och det är allt jag (och min 4-åriga dotter) begär.
 • Bra
  15 år sedan
  Uppdaterat: 15 år sedan
  Standardvideo med ren stil