Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Andersson MRA 3.0

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Andersson TV-fästen & skärmfästen (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Stilren och gedigen konstruktion med bra passform i delarna. Har sett Andersson som ett billigt märke där man knappt får vad man betalar för men dessa känns riktigt bra. Köpte 2st på rea 299kr/st och det är de absolut värda. För 499kr/st finns det kanske andra alternativ som är likvärdiga.

  De fungerar utmärkt till Dell UltraSharp U2518D skärmar och går att skruva upp bärkraften en del till så det klarar nog en lite tyngre skärmar också utan problem.

  Det enda jag har att anmärka på är att eftersom jag vill ha skärmarna nära väggen så måste jag ha stativet vridet 90 grader för att det inte ska sticka ut bakåt mot väggen, så är det ju med alla stativ av denna typen. Det gör att stativet når nästan ända ut till sidan av skärmen och syns tydligt snett framifrån.

  Om jag skulle viljat ha skärmen riktigt lågt ner mot skrivbordet så hade stativet faktiskt stuckit ut så mycket att det skulle synts lite sidan om skärmen sett helt framifrån. Detta är med 25" 16:9 skärmar som är 57cm breda, med 27" 16:9 skulle detta nog inte vara ett problem.
 • Perfekt
  2 år sedan
  För priset är den perfekt! Har inga invändningar.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Perfekt