Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Feather AS-D2 Traditional Luxury Safety

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Feather Rakknivar & rakhyvlar (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Bästa köpet i mitt liv. Varje rakning är en fröjd och trots det dyra priset för hantaget så sparar jag faktiskt pengar på de billiga rakbladen! Kvalité rakt igenom, japanskt rostfritt stål. Enda nackdelen är kanske endast att man inte kan justera bladdjupet som på vissa andra modeller. Rekommenderas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Min första - och enda - säkerhetsrakhyvel sedan ett par månader tillbaka. Troligen också min sista - eftersom jag kommer att kunna använda denna och låta den gå i arv till min son. Inte bara på grund av det kirurgiska stålet, utan kanske också för att jag rengör alla tre delar av hyveln efter varje rakning (fyra delar om man räknar in rakbladet).

  Magiskt bra! Grymt nöjd!

  Greppet är kanon (går inte att tappa den). Den är tung och det räcker med att sätta den mot huden och sedan dra, utan att trycka hyveln mot huden.

  Har endast erfarenhet av flertalet flerbladshyvlar sedan tonåren - och är nu nästan lite förbannad, varför jag inte har förstått att det är en sådan här hyvel man ska ha. Bättre, billigare och bättre rakning - men det kräver lite invänjning (för att man inte ska skära sig).

  Rekommenderar rakblad från japanska Feather till denna.

  Köp!