Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Deltaco AWG28 HDMI - HDMI 5m

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Deltaco DVI-, DisplayPort- & HDMI-kablar (251)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har haft kabeln i lite mer än ett år, den har fungerat som den ska och utnyttjats för att spela upp filmer från datorn via förstärkaren på tvn. Men nu har ena kontakten gett upp så ingen signal kommer fram.

  Tråkigt, hade hoppats den skulle hålla i 5-10 år som den förväntas göra. Men har antagligen tagit stryk av att den har satts in och tagits ur så många gånger ur min dator. Samma pris för en ny kontakt, som en ny kabel så det blir till att beställa nån annan kabel denna gång.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fungerar utmärkt och ruggigt billigt!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fungerar alldeles perfekt både i min PS3:a och i min HP dator. Inga anmärkningar än iaf. Mycket prisvärd!
  Vad gäller föregående talare, så står det ju för deras upplevelser. Så i grund och botten handlar det om att funkar sladden för dig är den skitbra, funkar den inte är den värdelös, låter kanske lite klichéartat men svårare än så är det inte :P
 • Knappt godkänd
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Ledsen att säga det, men en etta är inte alltid en etta i denna kabel. Föregående person borde läsa lite kabelteori innan han uttalar sig. Det verkar som materialet är bristfälligt. Har fått den att funka på en av tre enheter, antagligen beroende på skillnader i enheternas signalstyrka eller kodkretsar. Med motsvarande Clicktronic kablage funkar alla.
  Och visst Skåpan, kommer signalen fram så är det bra, men plocka upp signalen på ett oscilloskåp och jämför signalen mellan två kablar så förstår du nog att vissa signaler kan vara svårt att avgöra vad de egentligen är.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Funkar klockrent. Har den dragen mellan datorn och plasma-TVn. Alla som skriver att dyra HDMI-sladdar är bättre vet inte vad de snackar om! Allt som skickas via HDMI är digitalt, dvs. ettor och nollor. Så länge signalen i sladden kommer fram kan därför inte datan ändras/förvrängas pga sladd-kvaliteten (en etta kan inte ändras till en nolla bara för det är en dålig sladd!)