Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips BT6000

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Mobilhögtalare (31)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte hem både Philips BT6000 (899:-) och Sony SRS X33 (1390:-) för att jämföra. Avsikten var att välja en av dem för att spela Spotify och radio från iPad, men kanske också använda högtalaren för att förbättra tv-ljudet.

  Funktionsmässigt är de två likvärdiga. Enkla att ansluta via Bluetooth. Utseendemässigt och handhavandemässigt föredrar jag Sony, den känns väldigt solid och fin, men Philips är OK.

  Så startar jag upp Philips och tycker den låter bra. Lite senare startar jag Sony och tycker den låter ännu bättre. En mycket större ljudupplevelse. Sony har mycket fylligare ljud, mycket bättre bas. Wow, vilket ljud i denna lilla grej! Imponerad. Bestämmer mig för Sony och packar ner Philips i kartongen för att lämna den tillbaka.

  Efter ett tag blir jag mindre nöjd med Sony. Basen är helt enkelt FÖR bra. Det vibrerar i kroppen och rummet. Uppskattas kanske av somliga, men inte av mig. Jag lyssnar mest på visor, klassisk musik och talad radio. Diskanten går fram dåligt i det fylliga basljudet. Svårt uppfatta tal och röster i ljudbilden. Teveljudet blir visserligen mycket fylligare med Sony, men jag måste anstränga mig för att uppfatta röster i talat språk. Jag ändrar mig! Jag packar upp Philips igen. Det får bli Philips, trots att ljudet är lite tunnare och trots att jag tycker Sony är läckrare.

  Det blir 8 stjärnor till båda, men Philips BT6000 är mitt val.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha lyssnat på ett antal olika högtalare hittade jag Philips BT6000. Åkte till en butik för att prova den, efter bara 4 sekunders speltid visste jag att jag ville ha den. Förstår inte hur den bara kan kosta 750kr. Testade högtalare upp mot 1500kr som lät betydeligt sämre. Philips har lyckats göra en högtalare som kan vara en av de mest prisvärda på marknaden. Den har en härlig bas som dunkar på, och inte för vasst mellanregister. Trotts detta låter den inte det minsta instängt. Däremot låter den högt. Om jag fick höra ljudet och någon berättade hur liten högtalaren är skulle jag tro att dom lurade mig. Helt suverän för storleken och priset. Dessutom är den riktigt snygg och enkel att ansluta till tack vare nfc. Rekommenderas starkt.
 • Alla omdömen

 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Högtalare som är lätta att ansluta till.
  Vattenskyddad till viss del, vilket är bra vid regnstänk.
  Hyfsat bra ljud men kunde varit klarare. Tyckte Ultimate Ears UE boom lät bättre.
  Konstruktionen är bra men inte tillräckligt stabil.
  Längre batteritid hade önskats.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt Ljud!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  +Ljudet är OK men lite dovt.

  -Volymknappen på de två examplar jag tittade som legat i förpackning var sneda och gick emot metallen. Dålig kvalitetskänsla av denna anledning. Bytte till en Bose soundlink mini istället pga detta.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För en högtalare av den här storleken så tycker jag att den presterar så bra som man kan förvänta sig. Bra tryck i ljudet, inte överdriven bas. Enkelt handhavande, ett vred för på/av och ljud och en knapp för bluetooth pairing. Paras enkelt med NFC. Har ingen uppfattning om batteritiden än. 699kr på Elgiganten kändes helt ok!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den känns exklusiv och är liten och smidig - väldigt portabel. Har tänkt att ha den i badrummet, då den ska vara lite vattenresistent. Den är enkel att komma igång - bara trycka på bluetooth-knappen eller köra NFC.

  Ljudmässigt låter den välbalanserad och ger tillräckligt starkt ljud för ett stort rum. Jämfört med en större enheter så saknar jag bredden i ljudet och basen. Men det är nog fysiskt omöjligt med tanke på storleken. Men en positiv sak är att den låter nästan lika bra från alla håll.

  Tvåvägs-högtalare med dubbla element (stereo), inbyggt batteri och bluetooth 4.0 kan inte ge mycket annat än ett högt betyg. Inleder med att sätta en försiktig 8:a.

  Har en Sony x77:a på gång - får se om jag reagerar på samma sätt om Ragnfast. Men jag kommer behålla båda oavsett :)