Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nexa LMDT-810

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nexa Sensorer & sirener för smarta hem (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Denna har fungerat perfekt för att styra utomhusbelysning på mitt garage under 4-5 års tid nu, oavsett utomhustemperatur. (Jag använder Biltemas vanliga AAA-batterier och får byta dessa 1-2 ggr om året.) Nu köpte jag ytterliggare en för att montera i början av min infart, så garagebelysning tänds lite tidigare än innan.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Nästan helt värdelös utomhus!
  Trots att den är klassad enligt tillverkare som utomhus rörelsesensor så går den knappt att använda ute. Sensorn kan användas som det är i nexas reklamfilm och tända lampa kl 19 på kvällen, men inte till annat! DVS då det är ingen sol eller några skuggor. Jag har två av de som sitter på två ställen där det varierar med ljus, dag och natt, och skuggor från buskar och träd så de sensorer falsktriggar jämnt. Ja, det var kanske dumt av mig att tro att de deckare gick att använda till annat. Nexa, jag betalar en slant extra om jag kan köpa en sådan som inte triggar på katter och skuggor. Idag borde det finnas sensorer som skiljer en människa från en katt, det behövs ingen kamera till det. Det har funnits PIR sensorer med många punkter i ett tag(AMG8834 Panasonic).
  Denna typen av deckare(LMDT-810) har funnits nästan 20 år och det har inte sket någon utveckling känns det som. Kom igen nu Nexa och Telldus!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den fungerade jättefint under november + december. Sedan kom januari och minusgraderna. Nu fellarmar den konstant. Har testat att byta batterier och även tagit in den och placerat den mot en vägg. Den fortsätter larma. Helt undermålig produkt som borde återkallas.

  + Fungerade fint vid plusgrader (i ett par månader) och larmade inte fel en enda gång.
  - Produkten är helt trasig vid minusgrader (och även ett par plusgrader).

  Den bör absolut återkallas och plockas ur sortimentet. Fler recensioner som påvisar samma sak finns i Clas Ohlsons kommentarsfält för denna produkt. Kan inte rekommendera den till någon.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har bättre vidvinkel än sin inomhus-broder (LMDT-609) men jag anar en viss fördröjning innan den triggar. Tror även den har skuggor i avläsningsområdet.
  Annars gör den det den ska.

  Jag är skeptiskt till batteridrift då man måste kolla till den och byta dem emellanåt. Minusgrader har enl. min erfarenhet en drastisk negativ effekt på batteritiden vilket gör att det är vanligare att den inte fungerar än att den fungerar. Jag har därför "byggt om" min till nätdrift med en 3V transformator och krokodilklämmor. Går att löda också men jag vill kunna byta tillbaka enkelt, så därför kör jag med krokodilklämmor för stunden. Nu kan jag montera den på bättre sätt och "glömma bort den".