Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fractal Design Define S (Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fractal Design Chassin (92)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra stabilt chassi, bra kvalitet.
  Fläktarna låter dock rätt mycket.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte chassit då mitt gamla var för litet och jag behövde mer plats och bättre luftflöde, och jag ångrar definitivt inte köpet!

  Sammanfattning: Detta chassit är för dig som vill ha ett professionellt chassi med bra luftflöde och utseende, och kvalité. Det passar inte för de som vill ha ett väldigt flashigt, späckat, gamingchassi. Det passar bra både till gaming och till t.ex video redigering, då det finns mycket plats och möjligheter.

  Hela recensionen:

  Montering: Det är väldigt enkelt att montera, även fast manualen inte är den bästa så är det väldigt lätt, kablarna drar man på baksidan, vilket är bra, fast ibland så räcker inte kablarna vilket kan vara frustrerande.
  En anna sak som jag märkte var att lite äldre moderkort (mitt moderkort är ändå 3 år gammalt) Stödjer inte den USB 3.0 kablen som finns i chassit, vilket är lite dåligt då man inte kan använda USB 3.0 portarna på framsidan.

  Utseende: Chassit ser väldigt bra ut, det är en rätt så enkel design, men den ser väldigt professionell ut, inte för flashig som vissa chassin är.
  Fast chassit ser ändå lite för tråkigt ut, de kunde lagt till något på framsidan, kanske en fractal design-logga eller nån LED belysning...

  Luftflöde/fläktar: I och med att det finns väldigt bra med plats i chassit så är luftflödet väldigt bra. Fläktarna som följer med transporterar luft snabbt och det är för det mesta, även under press, svalt i datorn.

  Övrigt: (Kvalité, prisvärdhet m.m.)
  Jag tycker att detta chassit har ett bra och rimligt pris för vad man får, väldigt bra och rymligt chassi som inte kostar så mycket.
  För drygt 900kr så får du ett chassi i väldigt bra kvalité, med ett professionellt utseende och bra kvalité.

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Grymt enkelt att jobba i detta chassi! Mycket plats och bra med genomföringar. Enda minus är att onknappen lossnat 2 ggr men bara att trycka dit igen, kanske bara är mitt.