Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EH-LS10000

 Lägg i lista  Jämför
Hemmabioprojektor som använder dubbla laserljuskällor och den nya 3LCD Reflective-tekniken. Ljuskällan håller i 30 000 timmar i eco-läge. Kapabel att ta emot 4K-innehåll och Full HD-innehåll,med 1080p till 2D och 3D-konvertering. Utrustad med en ljusstyrka på 1.500 Lumen i enlighet med ISO 21118:2012. Stäng
Hemmabioprojektor som använder dubbla laserljuskällor och den nya 3LCD Reflective-tekniken. Ljuskällan håller i 30 000 timmar i eco-läge. Kapabel att ta emot 4K-innehåll och Ful... Läs mer
Jämför pris på alla Epson Projektorer (143)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kört den i en månad och nu tittar vi inte längre på någon tv utan går självklart till Biorummet istället. Finner inga fel allt fungerar perfekt och 3D´n är grym.

  Kör en 4K film och man blir förvånad varje gång hur bra bild det är.
  Kostade dock på den en professionell bild justering för att kräma ur det sista perfektionen ur den. Det bör man göra med all utrustning man har båda bild och ljud.

  Nu är det slut på att gå till Biografen, tittar hellre hemma med bättre bild och ljud :-)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En HELT fantastisk projektor som ständigt fortsätter att imponera på mig. Svärtan är avgrundsdjup, kontrasten makalös, färgerna perfekta och skärpan sylvass. Att den dessutom har hela 30 000 timmars "lamptid" (den har ju ingen lampa - den har två laserkällor) och kommer behålla såväl färger som ljusstyrka år efter år känns ju inte heller fel. Visst är den dyr, men den är ändå prisvärd.