Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF50 100ml

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Evy Technology Solkräm (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har prövat 3 flaskor av denna solkräm, främst i ansiktet och på händerna.

  Det finns en del att läsa om denna produkt. Till skillnad från andra solskyddsmedel ska det skydda i upp till 6 timmar bland annat för att medlet i sig lägger sig på en djupare nivå i huden än traditionella solskyddsmedel. Det gör också att man inte kan bada bort det. Det har enbart kemiska filter, men det är många sådana och i studier har vissa av dessa påvisats i blodomloppet efter användning. Hållbarheten är längre på grund av lufttät sprejflaska.

  Moussen är vit fluffig, gräddliknande och liknar hårmousse eller raklödder. Konsistensen gör det svårt att fördela den över hudytan eftersom den absorberas av all hud den hamnar på, inklusive händerna. Spreja ut en mindre mängd i handen i taget, en golfboll eller pingisboll, hugg upp bit för bit av den och överför dit man önskar. Eller spreja ut en sträng och fördela, eller spreja ut lite i taget. Man måste lära sig applicera detta medel vilket hör till ovanligheterna.

  Huden blir först kladdig, men medlet torkar efter några minuter. Ibland försvinner det helt in i huden men ibland lämnar efter sig en lätt fet yta, antagligen beroende på om huden är mättad eller ej. Det är svårt att veta var man applicerat - man får gå på om ytan känns fet eller ej. Medlet är nästan doftlöst.

  Medlet i sig verkar effektivt, blir inte röd eller brun men har heller inte solat utan bara vistats utomhus.

  En full 100 ml-flaska väger 120-122 g, en tom 36-38 g, innehållet väger således 84 g, troligen komprimerat. Det är svårt att bedöma hur mycket som är kvar utan en våg. Tar man med sig flaskan på en resa finns risken att den oväntat tar slut, ha därför gärna en extra i reserv.

  Flaskan konsumeras snabbt - på 5 dagar har jag kört slut på 25% av en hel flaska och det på sporadisk applicering en gång om dagen var och varannan dag på bara ansikte och händer. Priset jag betalade på 149 för påstådda 100 ml är högt. Antagligen beror priset på att det är en svensk produkt från Värmdö.

  För att summera, det verkar vara ett effektivt solskydd, men det är svårt att applicera, det är svårt att veta var man applicerat det och svårt att veta hur mycket som är kvar i flaskan. Testa först en flaska men mängdköp sedan på den årliga solskyddsrabatten som nätbutikerna brukar ha i maj-juni, både bra för att inte medlet oväntat ska ta slut och för plånboken. Priset på dessa reor 2020 och 2021 var 111,75, fortfarande dyrt men ändå mer överkomligt. Det är också bra att mängdköpa av den anledningen att man inte ska snåla med medlet i sig, vilket kan bli effekten om man köper en flaska i taget till högt pris.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Det enda solskyddet som har funkat för mig. Lätt att applicera, sjunker in snabbt, lämnar ingen fet hinna över ansiktet, funkar jättebra för svettiga träningspass. Används dagligen året runt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag trodde inte riktigt på vad den här solkrämen lovade men den är precis så fantastisk som den utger sig för att vara! Jag och min sambo(som är mycket solkänsligare)var på stranden förra sommaren och han propsade på att han klarade sig med Evy spf10! Jag sa att han var på tok för vit för 10an och smörjde mig själv med spf30. Vi badade och jag återapplicerade föera gånger under dagen(inte han). När dagen var slut så hade HAN klarat sig bäst i solen. Men det syntrs väl där han missat smörja sig;). Evy sitter vekligen kvar när man badar så dem är perfekt för små barn som är i och ur vattnet och inte vill bli smorda hela tiden. Andra solskydd kan slänga sig i väggen! 5 stjärnor från oss!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Helt klart den bästa solskyddskrämen jag prövat genom åren.
  1. Behaglig att smörja in då den inte är så kall som vanliga solkrämer som inte är i mousseform.
  2. För mig och min familj räcker det att smörja in sig ordentligt på morgonen för att vara skyddad hela dagen. Trots en hel del bad och lek i solen.
  3. Känns som om den går in ordentligt i huden då jag upplever den mindre kladdig än många andra solkrämer.
  4. Min sambo och son har känslig hy och denna har funkat mycket bra. Även om det svider om man får den i ögonen.

  Den har blivit det självklara valet efter att vi upptäckt den för ca 4 år sedan.
  Har rekommenderat den till flera vänner som skulle på solsemester och alla har varit mycket nöjda med den.

  Agathorn här under måste ha fått söndags exemplar av produkten, då vi upplever den precis tvärt om som han beskriver.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Super bra. Tredje året vi köper. Har två barn.
  Som sagt svårt att applicera tills man har fått in tekniken.
  Spruta på en klutt mitt i handen men smeta inte ut det. Kupa handen och dra klutten längs med huden så kan du justera mängden genom att sakta platta till handen.
  Den håller också så det som blir kvar från en sommar går utmärkt att använda nästa sommar.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Funkar mycket bra på mig, 4timmar av solande och badande, behövde inte smörja något mer och den skyddade mig hela dagen, enkel att lägga på, går in snabbt, något klistrig på kroppen men det kanske var jag som tagit för mycket de gånger jag provat.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra, den bästa?!, solskyddskrämen.
  Torkar in fort, skyddar bra och är helt vattenfast!
  De enda negativa är att den kan vara lite svår att applicera på små områden, typ i ansiktet.

  (Agathorn som gett en etta i betyg måste fått pengar för att skriva dåliga recensioner om denna produkt)

  /Johan
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag vill varna för deras solskyddsmousse. De annonserar moussen som att den ska sjunka ner i "undre hudlagret" och skydda väldigt bra och framför allt vara vattentålig och tålig mot att gnidas av.
  Jag kan av egen erfarenhet säga att så är inte fallet alls. Jag och min fru använde moussen under en tid av 3 veckor utomlands och vår erfarenhet är att den tål ingenting alls när det kommer till att få vatten på hyn eller från friktion från t.ex. att ha på sig en tröja eller väska. Skyddet försvinner då omedelbart och resultatet blir en omedelbar solsveda.
  Även på ställen där man absolut inte rörde någon annan eller något klädesplagg kom i direkt kontakt med solkrämen/där man smört in solkräm så försvann skyddet om man svettades för mycket.
  Vi provade flera SPF styrkor och samma sak gällde för alla och för oss bägge två. Inget isolerat problem för bara en av oss alltså.
  Kan också tillägga att vi följde rekommendationerna gällande mängd och tid som skyddet ska vara på innan man tar på sig kläder eller går ut i solen. Snarare då så överdrev vi och hade på jättemycket kräm/skum.