Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun Silk-épil 7-561

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Ladyshave & epilator (76)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första gången jag använder en epilator, så lite svårt at bedöma.

  Jag tycker det gör ganska ont, men ju mer man använder den så blir det mindre smärtsamt.
  Den tar ganska korta hårstrån, det är bra, men de små små tar den inte.

  Vet inte om min hud passar för epilering, jag har fått mycket mer "knottror". Dock behöver jag inte raka benen varje dag som jag gjorde förut.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lätthanterlig. Tar både långa och korta hår. Gjorde inte alls ont på benen, kändes lite mer i armhålorna men kändes ändå ok. Jag epilerade även bikinilinjen och det var enda stället som jag fick plitor på. Annars len och fin efter utförd epilering, inte irriterad.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En smidig och bra epilator som tar klart längre strån på benen än vad som står i bruksanvisningen. På benen gjorde det inte ont alls medan jag som är väldig gnällig mot smärta tyckte att det gjorde ordentligt ont när jag försökte epilera bikinilinjen och armhålorna.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med produkten. Epilatorn har många olika tips som gör att produkten kan användas på alla möjliga delar av kroppen. Den har en rakplatta som är användbar när du förkortar håret du vill ha. I början var det svårt för mig att använda det på grund av så många möjligheter, men efter några minuters försök lyckades jag behärska den nya produkten. Min gamla epilator var inte så multifunktionell. Jag är väldigt glad att jag bestämde mig för att köpa den här produkten.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra och effektiv epilator med många olika tillbehör.
  Med min tidigare epilator brukade jag länge epilera mina ben samtidigt med att det gjordes snabbt. Tar också litet hår med lätthet.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna epilator är riktigt bra, det tar bort hår så smärtfritt som en epilator kan göra. Lampan framför är väldigt användbar, visste inte riktigt att jag behövde det förrän jag såg hur bra det är. Det är verkligen värt priset, min gamla epilator kan inte mäta upp till detta alls! Effekten varer i veckor, mycket bättre än att använda en rakhyvel varje dag!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Är helt ny på epilatorfronten så det har väldigt lite att jämföra med. Epilatorn är lätt att förstå och hantera. Det visar att det har många användningsområden, men för min del kommer det bara att användas på legger. Är positivt överraskad att det inte skadade som jag hade räddat, men var tvungen att gå över samma område 7 gånger i hastighet 1 eller 5 gånger i hastighet 2 (som luktade lite mer)
  Den lilla rakapparaten som följde med var väldigt snygg och skadade naturligtvis inte. Lite minus med detta var en slipper på översidan eftersom det samlade lite klippt hår, så du borde inte förlora städavgiften.