Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Landsail LS588 235/45 R 18 98W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Landsail Sommardäck (402)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Det höga betyget får detta däck för att det är billigt och värt pengarna men det finns bättre däck men ja då kostar de också mycket mer. Detta däck är inte på något sätt ett däck av sportkaraktär, men det är ett komfortdäck. Det är det tystaste däck jag har kört på, det är mjukt och tar upp ojämnheterna från vägbanan mycket bra.

  Efter jag monterat däcken körde jag 25 mil motorväg och landsväg i blandade förhållanden med sol och ösregn. Periodvis gick det inte att köra snabbare än 80 km/tim då sikten blev för dålig. Men trotts omkörningar över och genom vattenfyllda spår i vägbanan fick jag inte antydan till vattenplaning en enda gång.

  Så min bedömning efter 50 mil är att jag är överraskad. Bra våtvägsegenskaper, mycket tysta, komfortabla. Minus är att de är sladdriga och med ganska dålig styrrespons trotts med ett däcktryck på 2,6kg monterade på Volvo V70 2011. Om slitage och livslängd får jag återkomma med, även om hur de fungerar i stadstrafik och hårdare körningar.

  Jag skulle rekommendera dessa däck till den som kör mycket, långa sträckor och på dåliga vägar där är de mycket komfortabla.