Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony MDR-ZX770BN

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Hörlurar (113)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Dessa är en av få hörlurar som har både Bluetooth och ANC (aktiv brusreducering). Många som recenserar dem jämför dem med lurar som antingen bara har Bluetooth eller bara ANC. Detta är ingen rättvis jämförelse. Visst, Sony MDR-ZX770BN låter inte lika bra som vissa lurar som bara har Bluetooth, och de har inte lika bra ANC som Bose QC25. Men så kostar Bose-lurarna 1000 kr mer och har inte Bluetooth heller.

  Ljudet i dessa lurar är helt klart godkänt. De är relativt välbalanserade med dragning åt det varma hållet. Bluetooth-signalen är bra - jag har inte haft några problem med att hörlurarna och mobilen tappar kontakten. ANC är inte bäst i klassen, men helt OK. Hörlurarna är lätta och komfortabla och verkar hålla god kvalitet trots sin plastighet.

  Sony MDR-ZX770BN är ett bra köp i sin prisklass. Det finns bättre hörlurar med både ANC och Bluetooth, men de kostar två - tre gånger mer.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En trevlig lur som går att använda även under längre lyssningar. God komfortnivå, men när det är lite varmare ute blir det väldigt varmt att ha dessa tätt slutande lurar på sig.

  Jag skulle säga att ljudet är ganska bastungt, men det låter ändå bra. Särskilt för att vara trådlöst. Hemma använder jag främst andra lurar, men dessa är utmärkta för on-the-go-lyssning.

  Lurarna är väldigt plastiga och jag är nervös kring hur länge dessa kommer att hålla. Detta är inte en lur jag vågar ta med till gymmet.

  ANC upplevs bra på buss, tåg och flygplan. Dock inte i paritet med Bose QC-25. Man ska vara på det klara med att det främst är vägmuller och flygplansmotorer som försvinner. Röster och övrigt ljud dämpas inte alls särskilt väl, men det gör det å andra sidan inte på QC-25 heller.

  Efter en tids användning har jag upptäckt en stor frustration - man kan inte ladda dessa lurar med vilken laddare som helst. Det har tagit lite tid att inse att det faktiskt är så, men det är otroligt irriterande att sätta lurarna på laddning över natten, dra på sig dom på morgonen, gå hemifrån, trycka play och inse att det inte finns något batteri kvar öht.
  -1 stjärna för detta. Stort irritationsmoment!
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte mina för 999 kr på rea och baserar på det priset. Det är få hörlurar som har både bluetooth och brusreducering och än färre under 1000-lappen. Det viktigaste är ändå ljudet och det är neutralt och balanserat med aningen dämpad diskant. Det saknas lite livlighet och bastyngd för att de ska vara riktigt roliga att lyssna på men och andra sidan tröttnar man inte under långa pass. Brusreduceringen funkar ganska bra men det blir knappast helt tyst och ljudet låter aningen komprimerat. Det finns 3 olika lägen som den känner av själv om man håller in knappen men tyvärr kan man inte se vilket läge som den väljer. Likadant finns det 3 olika lägen för bluetooth om den ska ha bra koppling eller bra ljud. Det kan man se genom blinkningar på en diod vilket är smidigt. Bekvämligheten är extremt bra och de upplevs inte som tynga eller obekväma. Vridbara kuddar och en påse gör att man kan ha dem med i en väska på resan även om de ändå tar en del plats. Kuddarna är också utbytbara vilket är ett stort plus! Sony har lyckats skapa en hörlur med premiumegenskaper till ett budgetpris och resultatet är helt okej. Inte den bästa på någonting men för priset ändå väldigt mycket!
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ljudet är väl ganska medel varken bra eller dåligt men den stora besvikelsen är helt klar brusreduceringen vilket är mer av lurendrejeri och fungerar inte alls. Visst om man inte spelar något i lurarna och sätter på brusreduceringen så hör man att något ändras i högtalarna men du störs precis lika mycket av utomstående oljud. Kunde lika gärna varit halva priset och utan denna funktion. Uselt Sony!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För prisklassen måste dessa lurar anses vara rätt ok, men det är få saker som är särskilt bra egentligen.

  Ljudet är tunt och diskanten kan upplevas som riktigt vass, och det saknas fyllighet och djup i ljudbilden. Det är däremot ett ganska tydligt ljud i princip genom hela registret. De är väldigt bra för radio-/podcast-lyssning, men långt från vad jag skulle önska för musik.

  Brusreduceringen är, som många påpekat, ganska usel. Den har tre lägen som skiljer sig något (de ska vara anpassade för olika sorters buller) och efter att ha testat mig fram till den som är bäst för att motverka trafikljud är det ändå ingen särskilt stor effekt. Jag kan tänka mig att jag inte behöver ha lika hög volym som om funktionen saknades, men som brusreducering är den i övrigt ganska kass.

  Vad som däremot är bra är uppkoppling och batteritid. De enda problem jag haft med signalen har haft med källan att göra, och jag klarar hela veckans pendlande innan jag måste ladda igen. Däremot är det extremt irriterande att det uppstår öronskärande störningsljud när batteriet börjar ta slut (det kommer "screeching noises" som när man skulle förvänta sig en varningssignal om lågt batteri, och jag är rädd att de kommer ge mig tinnitus ...).
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  riktigt nöjd med dom här hörlurarna.riktigt bra ljud, sköna och väger inte så mycket.ett par fantastiska hörlurar. det låga priset är också ett plus
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fick dessa i present dåjag hade önskat mig ett par Bose qc25. I jämförelse mot QC25 är dessa helt klart en besvikelse. Brusreduceringen räcker inte till på ett flygplan då bullret från motorerna tränger igenom. Är brusreduceringen aktiverad i ett kontorslandskap stör man sig istället på det väsande missljudet.

  Hörlurarna är väldigt plastiga. blåtandfunktionen fungerar bra,Dock blir det pilligt med mycket knappar på kåporna för volym etc.

  Om du ska köpa lurar med där aktiv brusreduceringen är prio rekommenderar jag Bose framför dessa ALLA dagar i veckan.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Ljudet är klart godkänt om än inte spektakulärt åt något håll. Balanserad såväl gällande bas som diskant och bör göra de flesta ganska nöjda. Kvalitetskänslan däremot är under all kritik sett till priset. Plastigt är det snällaste som går att säga och i min mening får man inte vad man betalar för...