Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DJI Phantom 3 Advanced RTF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DJI Drönare (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar perfekt!
  Jag har än så länge hunnit med 4 flygturer med den här förtjusande apparaten. Varje gång känner jag mig lite som ett barn på nytt.

  Jag köpte min som demoex från Dustin och kör med en samsung galaxy tab pro 8.4 som skärm. Med senaste mjukvaran som finns idag (2015-09-17) så kan man spela in i 2,7K och mjukvaran var mycket enkel att flasha in.

  Appen är tydlig och lätt att hantera. Drönaren är stabil som tusan i luften och verkar mer eller mindre omöjlig att störta. Förutsatt att man håller sig borta från hinder som träd och hus.
  Ca 500 meter bort visar signalmätaren fortfarande på fullt och kameran skickar tydlig och fin bild. Kameran är för övrigt av mycket godkänd kvalité.

  Kort och gott är jag supernöjd med mitt köp.
  Drar av en stjärna för att alla tillbehör som extrabatterier etc är så fasligt dyra.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grymt bra räckvidd, kameran filmar i 2,7k. Vad man behöver utöver själva produkten är en Android- eller iPhone-lur/padda för att styra quadkoptern.
  Man får ut 15-19 minuter flygtid per batteri, beoende på väder och vind.

  Tyvärr så är det numera olagligt att flyga en kameraförsedd quadkopter sedan oktober 2016, så köp ej innan lagen ändrats. Annars riskerar man böter.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Japp köpte denna drönare av Netonnet. Flög med den ca en månad.
  Den är enormt lättflugen men du måste givetvis ändå hålla rätt på höger och vänster. Givetvis kan den inte flyga i hur mkt vind som helst. Bilderna och filmerna blir ok.

  Nackdelar då med denna maskin är den korta batteritiden. Den ska vara 23 minuter men rekommenderade batteritiden så att man inte drar ur för mkt kraft, blir ca 15-18 minuter.

  Jag gjorde en programuppdatering. För att göra en lång historia kort så funkade drönaren inte bra efter det o då maskinen inte gick att kontrollera så kontaktade jag dels återförsäljaren Netonnet i Sverige och DJI. Det enda rådet jag fick var att skicka in den. Sedan en månad har jag ingen drönare längre.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Perfekt