Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Watch Classic Leather

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Smarta klockor (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har använt klockan i tre dagar och jag är mycket positivt överraskad.

  Klockan sitter och känns bra på handleden och den ser faktiskt ut som en riktig klocka. Dock är den lite tjockare men inget som har stört mig än.

  Kristallklar display och bra batteritid.
  Laddade klockan när jag fick den och har inte behövt laddade den på över 48h trots att jag pillat runt ganska mycket och haft den på över natten. I skrivande stund fortfarande 28% kvar.

  Rekommenderas varmt!
 • Dålig

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En jävligt snygg klocka även om den är i största laget för mig personligen.

  Amoled skärm, stål, IP 67 och safirglas för 2k är inget dåligt pris för hårdvaran.
  Välbyggd, även om vibrations-funktionen är under all kritik, högljud och vibrerar knappt.
  Hoppades på att puls-funktionen skulle funka bättre,

  Problemet är mjukvaran "Android wear" som bäst kan beskrivas som en betaversion och buggar konstant.
  - Appar tar ett antal sekunder att starta.
  - Ringa på klockan buggar 60% av tiden.
  - Googles AI funkar ibland och borde också prata tillbaka. "bara svengelska"
  - Bara vissa "messenger" appar funkar.
  - Visar inga bilder eller emojis.
  - Går i princip inte att svara på meddelanden.
  - Kan inte se chat-historiken etc.

  Finns säkert ett 20-tal till jag kan skriva upp.
  Android wear gör allt värdelöst eller inte alls.
  Vissa saker går säkert att lösa till en viss del med 3e-part appar, men det ska fan inte behövas.

  Är extremt besviken på Google, när de äntligen fick fri händer och låste mjukvaran mot tillverkarna är det bara en gigantisk flopp. Tillverkarna kanske hade tagit sig tiden att fixa skräpet och kommit på smarta lösningar.

  Jävligt snygg och är nog den enda orsaken jag kommer att orka ladda skräpet om ett halvår när jag har tröttnat helt på alla buggar och värdelös mjukvara.
  Är smidigare i 99.9999% av alla fall att plocka upp telefonen, vilket är klockans jävla syfte att lösa.

  Android wear fyller inget syfte och jag skulle inte rekomendera Huawei Watch om du inte köper den som en cool pryl och accessoar.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Toppenklocka, mitt jobb kräver att man har en klocka som tål lite och när en klocka kostar såsom denna tycker jag att safirglas är ett måste vilket är ett stort plus i kanten.
  Klockan känns lyxig och gedigen, att byta armband är lätt och man måste inte köpa något special utan man kan välja och vraka så länge måttet är 18mm.
  Om man är van att bära klocka dagligen så kommer denna att fylla platsen utan tvekan med en förvånande lätt konstruktion.
  Skarp skärm och massor av smarta funktioner, stabil koppling till telefonen.
  Jag var länge skeptisk till att ha en smartwatch men nu vet jag ej hur man kan leva utan, köp köp köp :)

  Edit: Ett år senare är jag fortfarande lika nöjd, lite men att uppdatera till android watch 2.0 men det gick efter lite YouTube letande. Men fortfarande fruktansvärt nöjd, Inga repor hel och ren, laddaren kanske inte är den bästa men fungerar dock bra. Fortsatt 10/10!
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag trodde att detta var den ultimata kombinationen av klocka och tränings-armband. Men jag hade HELT fel.

  Vad det gäller hälsa/träning är den helt värdelös.
  Den loggar antalet steg, men det gör mobilen också så på den biten finns där ingen förbättring. Tvärt emot är det nog en försämring. I och med att den sitter på armen så loggar den nämligen steg när jag exempelvis sitter still och skriver på tangentbordet, slår på ett spik, eller diskar.

  Huawei Wear-appen har stöd för att analysera sömnen. Men denna klockan loggar ingen sömn-data, så den funktionen faller bort helt (klockan behöver dessutom ligga på laddning om natten, så det hade inte fungerat ändå).

  Klockan har en pulsmätare - men den måste aktiveras manuellt varje gång pulsen ska mätas, och där finns inget "sport-läge" där den mäter pulsen automatiskt med jämna intervall. Puls-datan förs dessutom inte heller över till mobilen, trots att Huawei Wear har stöd för det.
  En manuell mätning tar ca 30 sekunder, och när jag är ute och springer så visar den att jag ligger på runt 60-70 i puls istället för faktiska ~170-185 - även om jag håller den stabilt och trycker ner den mot armen. Så pulsfunktionen kan man glömma.

  Det krävdes 4 totala återställningar av klockan och lika många ominstallationer av appen innan Huawei Wear lyckades synca upp så den kunde få in data från klockan. Men den enda data den loggar och för över till appen är antalet steg.
  Huaweis support i ärendet var usel, och deras enda lösningsförslag var att jag skulle byta ut min nya Sony-mobil mot en från Huawei istället (som om det skulle göra någon skillnad)...

  Batteriet varar ca 1,5 dygn vilket verkar vara standard bland smarta klockor - men är ändå ganska undermåligt i min mening.

  Klockan fungerar jättebra för att visa tiden och visa aviseringar från mobilen, och har en jättebra skärm. Så den biten kan jag inte klaga på. Men det var inte riktigt mitt primära syfte, och på allt annat är den riktigt dålig.
  Fördelen som den har haft, är att jag fipplar med mobilen mycket mindre nu. Jag kan sålla bort väldigt mycket aviseringar, och på så sätt blir det inte att man tar upp mobilen alls lika mycket (och sedan fortsätter göra saker med den efter att man kollat aviseringen). Så mobilanvändandet har nog minskat med ca 60-70%.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft klockan i 2 veckor. Det är min första smart klocka så jag har inget att jämföra med. Den är riktigt snygg. Ser ut som en klocka och inte som en leksak på armen. Efter uppdatering så är batteritiden ca 2 dygn oavsett hur mycket jag pillar på den.

  Android Wear tar lite tid att vänja sig vid. Att använda den med en iPhone är inte att rekommendera. Det är väldigt begränsat vad man kan göra då. Jag har lånat en android telefon nu och då är det helt annorlunda. Så enda nackdelen med Huawei Watch är att jag måste köpa en ny telefon :)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Toppen bra, har haft tidigare Sony SmartWatch SW2 Metal. OJ vilken skillnad, dessutom IP68 och safirglas!

  Rekommenderas+++++
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Uta tvekan den bästa smartwatch på marknaden! Har också LG watch R och Urbane och den här är bättre i alla punkter,2 hela dagars batteritid, tom kan man svara på samtal direkt i klockan och prata utan att behöva ta fram telefonen, perfekt!