Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.47)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Eftersom det inte är ngn som gör ett omdöme fast mobilen funnits ute ett tag så gör jag det! =)

  För det första så är detta min första telefon som inte är en Sony eller LG

  Kommer direkt från en LG g3 som var/är en riktigt bra telefon

  Ville ge denna en chans och ja..

  Blev varken besviken eller missnöjd..

  Det märks att det är en gedigen lur, allt funkar som det ska och den smider på utan lagg eller problem..

  På ett sätt lika bra som vilken annan (tidigare) lur som helst från samsung eller LG.. Klart bättre än alla mina tidigare Sony-lurar som ofta bråkade å laggade..

  Bra batteritid
  Snygga teman

  Helt okey helt enkelt, men inte ngn värre WoW-känsla,, fast då betalade jag bara 2790kr för den vid förlängning av abonemang så jävligt prisvärd måste jag säga..

  Haft luren i 2 veckor nu.
  Ger den 7/10 och uppdaterar detta senare..

  Edit! haft den 6-månader nu och har fortfarande inget att klaga över..

  Batteritiden håller och den är helt klart en stabil telefon på alla sätt..

  aldrig behövt starta om den eller haft problem med något än så länge..

  Var å kikade på Huawei ny Nexustelefon och jag kan säga att om den hade varit lite mindre,, typ som P8 så hade jag slagit till direkt!

  Rekomenderar denna P8 och lägger till en stjärna =)
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Extremt prisvärd.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra mobil, med lite svagheter.

  + Stabilt OS (kraschar aldrig!)
  + Bra skärm
  + Bra byggkvalitet
  + Snabb laddning med 2A laddare (följer inte med)
  + Bra mottagning
  + Lite bloatware

  - Batteritiden
  - Har utvecklat några ljusare prickar på skärmen trots ganska bra behandling
  - Gränssnittet är inget att ropa hurra för
  - Kamera
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg och super slim. Kamera är ok. Svensk version stöd inte för dubbla SIM-kort men har NFC =)
  Lite kort batteritid, Ca 5-6 tim att surfa internet och titta på video. Lång Laddningstid.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Att vissa klagar på repkänsligt glas måste helt enkelt bero på att de inte tagit bort skyddsfolien som sitter på vid leverans. Jag kan förstå om man missar detta eftersom den kan vara mycket svår att se. Känn med nageln precis runt högtalaren eller titta från sidan om det finns en nivåskillnad där. Jag har också en LG med gorillaglas och den är helt repfri efter två år. Kolla "Huawei P8 knife test" på YouTube så ser du vad skärmen tål.

  I övrigt så är detta en riktigt välbyggd lur med hög kvalitetskänsla. Definitivt ingen lågbudgetkänsla över den. Riktigt snabb är den också med Octa Core processor (gäller inte Lite-versionen som endast har fyrkärnig samt lägre upplösning).
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Varning för denna telefon! Denna telefon tillverkas i Kina och kvaliteten på displayglaset är uselt. Repar och spricker hur lätt som helst. Jag köpte 2 stycken huaweitelefoner samtidigt och båda telefonerna blev snabbt repiga och fula, trots försiktigt användande av två olika personer.
  Gorillaglas är bluff för att lura konsumenter, gorillaglas verkar i min mening vara ännu sämre än vanligt glas. Så om ni är ute efter en mobiltelefon köp inte huawei inte någon modell. De som har givit huawei högt i betyg måste jobba för företaget och ge en partisk falsk bild av verkligheten. Jag blev lättad då det faktiskt finns andra personer som har upplevt samma problem som mig se recension av huawei p9 på prisjakt. Denna skräptelefon borde ligga i papperskorgen och inte användas att inte detta oseriösa företag har blivit stämda är för mig en gåta.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra grafik på skärmen men lite utsmetade färger
  Tunn och relativt låg vikt
  Kameran tar bra bilder men inte så snabb vid uppstart
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det finns mycket bra med den här mobilen. Håller t.ex. inte alls med om att batteritiden är dålig. Min håller oftast i en och en halv dag. Perfekt, om inte:
  1. Kameran tar lång tid på sig att ta en bild.
  2. Mobilen använder löjligt mycket RAM-minne utan att ha några program igång (1-1.5 av 3GB).

  3. Touchen hakar upp sig ibland när jag väcker den så att bara halva skärmen funkar. Kan alltså inte skriva in mitt grafiska lösenord. (Kan vara endast min mobil)
  4. När man skriver vissa längre texter (t.ex. den här) sackar den ihop helt. Bokstäverna kan ta upp till 4 sekunder på sig att komma fram. Detta händer kanske var 100e gång jag skriver. (Kan vara endast min mobil)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra telefon om det inte vore för den kassa batteritiden. Efter en dags användning så ligger ja på 10% batteri. Då har jag pratat i telefon i 10 minuter. Surfat Aftonbladet 10 min och sen kollat lite facebook. Blir telefonbyte för min del.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Så himla bra! Positivt överraskad!
  + inget lagg
  + bra batteritid
  + snabb
  + snygg design
  + kameran är grym
  + plats för minneskort

  Hittar inga negativa saker med den.
  Snabbare än min senaste mobil (Nexus 5x)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft denna mobil några månader, och jag måste säga att den är ett kvalitetsbygge rakt igenom. Den är snygg, snabb, laggar inte det minsta, och har bra batteritid. Skärmen är fin med klara färger. Mobilen är lätt att lära sig och lätt att hantera. Den är lagom stor och ligger bra i handen, om man som jag har medelstora händer. Jag rekommenderar verkligen denna. Mycket prisvärd.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket gedigen telefon som jag haft några månader. Instämmer att Sony telefoner laggar, har sämre byggkvalité och även dålig mick i jämförelse med denna.
  Enda problemet jag har nu är att zoomen är trasig och därmed är även kameran inte brukbar annars hade den fått full poäng. Batteriet som många recensioner klagat på vad gäller bruktid tycker jag tvärtom håller bra. Mycket prisvärd telefon.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bytte från galaxy s4 till denna och blev mycket positivt överraskad. Det ända tråkiga är att min galaxy gear (smartklocka) blev oanvändbar. Ligger bra i handen och fejkläder-skalet gör endast saken bättre.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ser bra utanför, Runs Okej Inside?

  Bästa här telefonen, för mig, var byggkvalitet och design. En super snygg aluminium bygga, och en full HD-skärm - inte saker som du kan förvänta dig från en telefon till detta pris.
  Med SD expansionen var trevligt, men nästan alla Android-telefon har det redan.
  Kameran var okej. Jag tyckte inte om överskärp (liknande Samsungs telefoner) Huawei gäller. Det skulle ge Bokeh (områden ofokuserad för djupfält) ojämna kanter från att försöka skärpas, vilket inte var trevlig.
  EMUI (Huaweis OS) var inte en angenäm upplevelse. Efter att ha gått från iOS 8 på min iPhone 5 till detta, slogs jag med flådda ikoner och övergripande design som såg så fruktansvärt. Alla Google Apps har fastnat med de gamla skeuomorphic ikoner, och de flesta program som Facebook eller Instagram ersattes med skinn Huawei hade inbyggd, som att ersätta.
  Prestanda var marginell, med något annat än systemappar släpar före öppnandet, även om jag måste tillägga att men batteritiden var mycket bra.

  Jag har sedan sålt den här telefonen och flyttade tillbaka till iOS med en iPhone 6S. Jag kan rekommendera den här telefonen, men endast till dem som är intresserade av mycket grundläggande smartphone uppgifter - messaging, ringa, och kanske Facebook - och inte har något emot en mycket flådda, ganska ful Android OS.