Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips PerfectCare Elite GC9622

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Strykjärn & steamers (123)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har i flera år undvikt kläder som behöver strykas. När jag öppnade förpackningen tänkte jag att den var så stor och bynglig att det säkert skulle få stå i garderoben mest. Men oj så fel jag hade, eftersom resultatet blir perfekt utan att jag behöver lägga tid och energi och noggrant stryka så plockar jag lätt fram stationen varje vecka, strök tillochmed sängkläderna medans de låg i sängen. Fantastiskt hjälpmedel i vardagen! Hela min garderob av skjortor och omtåliga material har nu fått nytt liv!

  /jen
 • Perfekt
  1 år sedan
  Första intrycket var att den är stor och tung, "det här kommer ju aldrig funka".
  När jag väl packade upp strykjärnet och ställde upp den i garderoben vid strykjärnet förstod jag tanken bakom den fantastiska maskinen.

  Mina äldre skjorter som jag hade tänkte att ge bort har fått ett nytt liv igen. Den tråkiga strykningen har nu blivit ett höjdpunkt helt plötsligt. Våra gardiner som alltid var ett projekt att stryka är kan nu mera sitta kvar och bli strykta direkt när de är uppsatta.

  Behöve aldrig fundera på vart jag ska ställa strykjärnet mellan de olika plaggen, den sköter sig själv även om du ställer av den direkt med varma ytan ned på brädan direkt.

  Keep up the good work Philips! =)
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Allt blir så rakt och fint, till och med linne gardinerna som mitt tidigare strykjärn inte har klarat av! Blusarna och skjortor är lätta att styrka, utan att det blir vattenfläckar på kläderna. Och man kan styrka plagg direkt på galgen! Vilket är bra om man ska använda kläderna med en gång. Dock är stationen stor och otymplig.

  Men även om den är stor och otymplig så kan jag varmt rekommendera den till alla som vill ha ett bra resultat vid strykning.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Första reaktionen var att den var enorm men jag vande mig snabbt. Anledningen är den stora tanken man fyller med vatten. Detta föredrar jag för annars hade man fått fylla på med vatten konstant. Det går åt en hel tank till normalstor tvätt.
  Den glider väldigt lätt över plaggen. Jag stryker i princip allt som hänger på torkställningen.
  Man kan köra på Eco och då ångar den inte lika mycket. Då sparar man även på vattnet. Jag blir heller inte så varm från ångorna.
  Det enda minuset den får är att ångan tar bort vissa gummi tryck som på exempelvis Boss tröjor (äkta).
  Annars är jag super nöjd!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Perfekt på många sätt, men att man inte kan ställa/stänga av temperaturen gör att den gjort två par av mina byxor glansiga trots att de lovar att den inte ska göra det.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Så grym

  Att stryka den skrynkligaste skjortan tar inte mer än några minuter med denna fantastiska ångstationen, den uppfyller verkligen alla krav för en enkel och snabb strykning. Smidig design och ett stort plus till ECO funktionen, borde finnas i varje hushåll, rekommenderas varmt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tyckte först att det var enormt stort och klumpigt.
  Men det var helt fel - att stryka med det var hur lätt som helst.
  Smidigt, effektivt, roligt och fantastiskt resultat 👍👊😁
 • Perfekt
  1 år sedan
  Första intrycket var att den var stor, men väl uppackad så är den inte större än en vanlig ångstation / strykjärn. Och vilket jobb den gör. Från att inte använt ett strykjärn mer än nån gång ibland till att använda den nästan varje vecka. Nu stryker jag kläder direkt på galgen när de hänger. Supersmidigt. Det är ett bra betyg. Rekomenderas starkt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Denna ångstation kan jag varmt rekommendera. Jag gillar inte att stryka annars men det gick ju lekande lätt med denna! Behöver inte ändra på temperaturen. Testade att stryka blusar direkt på galgen, så smidigt och lätt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  För första gången var det roligt att stryka. Superlätt och enkelt för alla typer av plagg och i olika material. Testade också på redan upphängda gardiner och även det blev riktigt bra resultat. Stryker betydligt fler saker än jag gjorde tidigare. Rekommenderas verkligen istället för ett vanligt strykjärn.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Grymt bra! Lätt att stryka med och ger ett perfekt resultat. Strykjärnet väger inte mycket vilket är positivt för mig!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag har alltid tyckt att det är ganska tråkigt att stryka, jag menar erkänn, finns det någon som tycker det är roligt. Jag har haft ett och samma strykjärn i över 20 år och fick nu chansen att testa detta strykjärn/ångstation från Philips och är helt såld. En fördel är att strykjärnet kan stå nedåt hela tiden om man inte placerar det i stationen. Först tyckte jag att det kändes heltokigt då man är uppväxt med att man aldrig får ställa ett strykjärn nedåt. Men man lär så länge man lever.

  Tänk på att sladden (som innehåller elkabel samt ånga) blir varm.
  Båda sladdarna är lång vilket gör att man inte är så låst till exakt var man stryker någonstans. Vattenbehållaren är stor så man hinner med mycket tvätt innan det är läge att fylla på.

  Strykjärnet i sig är väldigt lätt vilket är ypperligt för mig som har ont i mina armar. Hela stationen är lite otymplig och väger ganska mycket så man får kanske avsätta lite plats för den, men det är den helt klart värd.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Lätt att använda och förstå behövdes inte många minutet
  Värmdes upp snabbt
  Superbra resultat och fort gick det.Nu kommer jag inte gruva mig att stryka linnegardiner el matsalsdukar vid sommarbjudningar det var så kul!
  Själva strykjärnet är mycket lätt då ångan kommer via sladden och vattentanken är separat.
  Testade t om att stryka på yllemattan som veckat sig med fint resultat.Det enda minus är att sladden kunnat vara längre annars hade den fått full pott av mig.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lätt och smidig, enkel att använda och dessutom snygg. Ett annat plus är att den värms upp väldigt fort. Skönt dessutom att slippa tänka på vilken temperatur man ska ställa in då den sköter det självt. Ett riktigt bra strykjärn, det bästa jag använt hittills.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna ångstation slår de andra ångstrykjärn jag använt innan. Det värms upp snabbt, är lätthanterligt, har snygg design och blir ett fantastiskt resultat. Det har blivit roligt att stryka igen!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Grym!
  Har kört ångstrykjärn i alla år (maken stryker mest, skjorta varje dag). Han var grymt nöjd!
  Snabb och enkel använding
  - Lätt att hantera
  -Låsmekanismen så den inte åker i golver är guld!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Perfekt resultat på alla de material jag testat på; linne, bomull, syntet. Det blev slätt direkt och att stryka kläder blev plötsligt roligt! Ett snabbt sätt att få perfekt strukna kläder på helt enkelt. Själva maskinen är stor och tar plats men är å andra sidan väldigt enkel att hantera.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket lätt att använda. Värms upp snabbt och det är bra mycket lättare än att använda ett vanligt strykjärn. Plus för att själva järnet inte är tungt, för smidigheten och funktionen. Litet minus för att den blir varm under och måste ställas på tålig yta. Ska man ställa den på strykbrädan får man för liten plats att stryka på. Önskade att sladden till järnet var längre så att man kan använda det både till skjortor som hänger och till det man har på brädan, utan att behöva flytta ångatationen. Den är för varm för att flytta på det sättet också utan måste svalna först. Men med de små minussakerna sagda så tycker jag ändå att detta är ett utomordentligt bra järn som halverar stryktiden och gör en annars tråkig syssla roligare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Invigde precis min nya PerfectCare Elite stämmer och upplever lite av "kärlek vid första ögonkastet". Ångstationen är riktigt kraftfull och efter att ha strukit några skjortor och även testat den vertikala ångningen av en linnekavaj längtar jag nästan efter nästa tillfälle att stryka mer.

  Bra med en rejäl vattenbehållare då det går åt mycket vatten med så kraftig ångfunktion. Mycket praktiskt, för normal skrykning såväl som vertikal ångning av kostymer/kavajer.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag tycker den här ångstationen är kanonbra! Jag syr mycket själv och har tidigare använt vanligt ångstrykjärn. Vilken skillnad! Det går snabbt och blir väldigt snyggt. Dock behöver jag nog köpa en stadigare strykbräda för den är ganska tung när vattenbehållaren är fylld. Jag är mycket nöjd med produkten som helhet. Så smidigt att aldrig behöva ställa in temperaturen och man kan utan problem lämna strykjärnet med steyksulan ner även om jag inte vant mig vid det än.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Ångfunktionen på denna maskin är fantastisk! Har strykt skjortor men också använt den på hängande plagg så som blusar och klänningar. Oslagbart resultat! Jag kommer använda den för alla möjliga plagg. Kavajer och jackor som i vanliga fall inte stryks - ska också prova på mina gardiner! Grymt bra maskin!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa steamer jag använt, lätt och automatisk temp inställning. Haft Tefal steamer innan.

  +Lätt
  +Automatisk temp
  +Enkel avkalkningsfunktion

  -Steam knappen hänger sig ibland
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  I like this product. Easy to use and reduce the time when i iron my clothes.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ett jättebra strykjärn som värmer upp extremt fort! Du kan börja stryka nästan direkt. Det är lätt och smidigt och dessutom snyggt! Resultatet är markant bättre än med min gamla ångstation. Tvätten blir ännu slätare och finare. Dessutom är det lätt att fylla på nytt vatten, även när stationen är igång. Lång sladd både mellan ångstation och järn och mellan ångstation och vägguttag. Ångrar inte inköpet en sekund! Bra gjort Philips!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  mycket lätt att stryka med. glider lätt över alla plagg. man behöver ej ändra temperaturen. Det enda är att själva stationen är lite klumpig att flytta om amn inte har ett ställe där den alltid kan stå både när man använder den och när man inte använder den,