Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 9000 HC9490

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hårklippare & hårtrimmers (119)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Imponerad.
  Jag har tidigare haft Oster och Moser. Oster är inte kvalitet längre, deras gamla maskiner va made in USA. Nu är dom made in china, helt avsaknade av kvalitet. Moser klipper bra och är bra, men deras nya batteridrivna maskiner känns väldigt plastiga. Jag rakar huvudet varannan - var tredje vecka året om. Mosers 230v sladd-drivna maskiner är fortfarande det bästa på marknaden om man frågar mig, men ska man ha batterimaskin så är det denna Philips som gäller.

  Denna Philips 9490 blev jag mycket imponerad utav. Batteritiden är fantastiskt. Klippresultatet lika så. Låter lite. Riktigt gedigen kvalitets känsla. Den får 8 av 10 stjärnor. Orsaken till att den bara får 8 är för att maskinen inte är vattentät/tvättbar. Hade den varit det så hade den fått 10/10. Själva klipphuvudet kan man dock ta av och tvätta. Men ibland hade man velat tvätta hela maskinen, det går alltså inte.
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  1 år sedan
  + Snygg, stark motor, bra batteri
  - Håret får inte den längd man ställer in eftersom håret böjer sig i utrymmet mellan skärbladen och distanskammen. Bättre med fasta distanskammar där håret tvingas in mot skärbladen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första versionen av recensionen!

  Har tidigare haft: noname Clas Ohlson-klippare, fungerade bra när man inte visste annat.
  Remington med USB-laddning. Perfekt, men när en distanskam tappade lite tänder kostade en ny 250-300:- att beställa, blev det sedan två Philips-klippare som varit toppen. Den senaste fungerar fortfarande mycket bra, men går ej att beställa reservdelar längre trots att klipparen bara är 4-5 år gammal. Minus en stjärna för Philips...

  Denna tredje Philips-klippare Hc9490 beställdes från Philips-shop eftersom studenter har 35% rabatt, vilket blev 910:-, dvs 230:- billigare än näst billigast! Tack för det Philips!

  Klipparen har nu testats på sonen och på mig själv. Sonen har tjock hår, som en konstgräsmatta på bakhuvudet. Denna klippare är helt oberörd när den klipper, rakt igenom! Imponerad!
  Enkelt att ställa in exakt klipplängd med den motoriserade inställningen. Snabb och exakt inställning med hjulet!

  Efter två klippningar, ca 30-40 min med motorn igång är batteriet fortfarande på 80%

  Betyg blir 9 av 10. Höjer till en 10:a ifall den fungerar som den ska om ett år. 😊
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fett cool