Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Therm-a-Rest Trail Pro Large 5 (196cm)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Therm-a-Rest Liggunderlag (71)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag har nyss köpt detta liggunderlag och det höll värmen väldigt bra när vi var iväg och campade nu i vinter. Om du föredrar att ligga på sidan fungerar detta också utan att höften tar i marken. (Denna erfarenhet kommer dock från en kille på 190cm och 85kg)

  Liggunderlaget blåser upp sig på ca 2-2,5 minut (längre vid kyla). Tänk bara på att när du köpt det har det antagligen legat tight i paketet sedan tillverkning och behöver därför blåsas upp och stå en natt innan det blåser upp av sig självt.
  Liggunderlaget går väldigt snabbt att tömma på luft genom att följa instruktionerna i denna video: http://www.youtube.com/watch?v=8Rxq6qWSDa4

  Liggunderlaget ska tydligen må bäst av att stå självuppblåst någonstans med ventilen öppen. Om man vet av sig att man har ont om plats kan därför detta vara en negativ faktor.

  Jag tycker att liggunderlaget fungerar suveränt. Det är både smidigt och skönt. Det enda negativa i min mening skulle vara priset och att man bör ha det stående i självuppblåst tillstånd vilket tar en del plats. Dock känner jag själv att det kan vara värt några hundralappar extra med tanke på hur länge det bör kunna hålla.

  Det blir en 9 utefter slutstycket ovan.

  OBS! Tänk på att den äldre sorten av underlaget endast har R-värde: 3.8 och den nya(som jag har) ligger på 4.8. Den äldre sorten är lite mer mörkgrön än den nya som är ljusgrön.

  Sovsäcken jag använder till liggunderlaget är en ''Fjällräven Skule 3S Large''