Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Fit EO-EG920

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hörlurar (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 år sedan
  Fruktansvärt dåligt ljud i dessa. Har aldrig varit med om mer livlöst ljud. Ingen bas överhuvudtaget att tala om. Fy skäms att man ens får sälja en så dålig produkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Perfekt ljud, jättebra kvalité. Mycket mer bekväma än "riktiga" in-ear headset.
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  EDIT: Varning för skiftande kvalitet! 2 av 4 som jag beställt senaste halvåret har varit jättedåligt ljud på. Båda kostade 85-99kr (från DTPNordic.se och Teknikdelar.se) men tyvärr så låter dom skit jämfört med original EO_EG920 som medföljer Samsung Galaxy S6.

  Recension för fungerande EO-EG920 lurar:
  Imponerande medföljande hörlurar till Samsung Galaxy S6, riktigt bra detaljerat/klart ljud och lagom tung bas!

  Använder dessa dagligen i jobbet, tillsammans med Sony SBH20 bluetooth-mottagare, funkar superbra och låter toppen! SBH20 tillför även funktioner som skippa låt framåt/bakåt.

  När man köper hörlurarna i retail-utförande (inte bulk) så medföljer öronkuddarna med "öron" för att sitta bättre vid sportaktivitet. Men för mitt vanliga fysiska arbete så funkar dom normala propparna bra. 2 olika tjocklekar på silikonpropparna medföljer, dom tjockare sitter perfekt i mina öron. Dom är märkta R1/L1(standard) samt R2/L2(tjockare).

  Som alla vanliga hörlurar så pajar dom efter en tids användning (ena kanalen ger upp) men som tur är kostar ett nytt par endast runt 100kr, så det är bara att köpa ett gäng så klarar man sig ett år :)
  Se dock upp så du får original-lurar, dom billiga för 85-99kr verkar vara värdelösa piratlurar i vissa fall. Satsa på retail-modellen för ~200kr. Proshop har alla färger och dom är ÄKTA Samsung.

  Dom vita blir snabbt smutsiga och fula, svarta/blåa/röda rekommenderas!