Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony SRS-X88

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Mobilhögtalare (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det första som slog mig när jag packade upp den var hur liten den är. Först kände jag mig lite lurad och funderade på hur jag kunde betala så mycket för en liten liten högtalare men storleken bedrar. Väl inkopplad var den oerhört enkel att installera via songpal appen på telefonen. Några minuter senare hade kopplat upp sig på det trådlösa nätverket och uppdaterat mjukvaran.

  Ljudmässigt då, jo den är riktigt bra! Hade aldrig trott att så mycket bra ljud kunde komma ur något så litet :) Hög detaljrikedom och förvånansvärt tung bas och framförallt kan den spela högt (enligt mig) med bibehållen kvalitet. Det enda negativa jag kan komma på är att ljudet inte får så bra spridning utan upplevs bäst rakt framifrån. Många ingångar gör att jag kan ha halva hemmet inkopplat utan allt för mycket besvär. Fjärrkontrollen är ett stort plus och var en stor del till att jag köpte just denna högtalare.

  Är den värd pengarna? Sammanvägt ja men eftersom den inte har någon batteridrift är den i grund och botten en modern stereo. Kan man acceptera en annan formfaktor och klumpigare högtalare kan man säkert få bättre ljud för pengarna men värderar man form och design i kombination med funktion finns inget bättre köp enligt mig.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kan inte förstå hur de lyckas få ut så mycket kvalitétsljud och kraft från ett så litet format. Rekommenderas starkt!
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har använt högtalaren i mitt matrum i ca 1 år. Dess store bror X99 "arbetar" i vardagsrummet. 90% av alla familjeaktiviteter sker i matrummet, så X88 är på nästan hela tiden. Mitt omdöme är: X88 är en mycket bra högtalare. Ljudet är härligt detaljrikt, väl balanserat, neutralt. Jag har inget att anmärka om funktionaliteten eller designen heller. X88 skulle få tio stjärnor om dess ordinarie pris (ca 3kSek) var några hundralappar lägre. Ser du en X88 för ca 2 kSek, vilket händer då och då (enligt Prisjakt), så är det bara att slå till. Det kommer jag själv i alla fall att göra.

  Edit 2018-09-19: I november föra året köpte jag en Pro-Ject Pre-box S2 DAC, som jag kopplade till Aux-in på X88, dvs Sonys inbyggda DAC är by-passad. Sedan dess har jag inte slagit på stereon i vardagsrummet en enda gång. Även hörlurar i 10k klassen har varit helt oanvända. X88 ihop med Pre-box S2 levererar ljud som är så naturligt och detaljrikt att något annat behövs inte. Särskilt anmärkningsvärt är att ljudet är inte det minsta jobbigt. Aldrig tidigare har jag lyssnat så mycket och med sådant behag på musik som med hjälp av dessa två manicker. Viktigt: frekvenskurvan på X88 ska vara Flat medan ClearAudio ska vara PÅ.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Positivit
  +Diskret
  +Lättanvänd med bra app
  +Många uppkopplingsmöjligheter

  Negativt
  -Dålig bas (dance-musik inte mycket att lyssna på)
  -Fungerar dåligt för klassisk musik
  -Ibland börjar låta spela några sekunder in med Spotify connect
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Usch ja... Jag håller med de andra om att ljudet inte alls lever upp till högtalarens storlek. Jag köpte den här till nedsatt pris nu när Sibas butiker håller på att bli Netonnet lagershop. Jag köpte den tillsammans med en SRS-HG1. HG1:an hade mer bas trots sin ringa storlek. Och trots att jag gick in i X88:ans digitala equalizer. Så X88:an fick åka tillbaka till butiken. Grym besvikelse.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag köpte den för jag tidigare ägt sony srs-x5 vilken jag tog med mig som resehögtalare till Prag, och var nöjd med. Den blev dock såld.
  Har i ägo Yamaha PDX-11 högtalare, samt Harman & Kardon Onyx studio som är sjukt duktig spelare, men har inga övriga finesser som denna.

  Väl uppackad förvånades jag först av räckvidden på wifi,Snabbheten plocka upp musik från nätverksdiskar eller datorer, och den spelar riktigt snyggt upp musik i alla former, och ger min favorit högtalare en match.

  På minus: gäller bluetooth profilen är den äldre version, och avsaknaden av aptX-codec.

  Castar nu musiken istället, vilket vart ett klart lyft, då wifi täcker hela kåken, och man kan samtidigt prata i telefonen utan det stör.

  Ej inspelad ännu, men den lär få stå framme då den är en mkt snyggt bygge i köket där vi gärna spelar musik och slipper slå på hela hifibänken varje gång.
  Japp, nu är nr 3 köpt också, och jag kan bara säga att blir allt mer nöjd med dom. Startar blixtsnabbt via spotify connect enda jag kan dra ner på är appen songpal som krävs om man ska spela multiroom. Appen glömmer kombinerade grupper i stort varje ggn, men via återskapa den kommer tillbaka, men snälla, vad är det för skit. Har nu delat på dom då bara kan spela stereo var för sig, går dom inte ha i samma rum, då åtminstone jag blir knäpp av ljudbilden.