Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun Series 1 150s

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Rakapparater (83)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Har haft min i mer än 5 år, rakar 3ggr/v, funkar ännu, utan att ha bytt delar, fast skulle vara bra att byta batteriet, och knappen har blivit trög senaste halvåret. Batteriet varade minst 2v ursprungligen och nu en vecka. Funkar utmärkt om man rakar sig med 1-2 dagars mellanrum fast tar en stund, kan ju se på TV-nyheterna samtidigt.. Om >2 dagar gått blir det lite mer besvärligt, tar längre tid, får delvis köra "trimmern" men är ok. Rengör med borsten med många veckors mellanrum.. Jämförde med min fars dyra Philishave med 3 huvuden, tyckte inte den var nämnvärt bättre.

  Tyvärr hittar jag idag endast 130s att köpa i Sverige som inte har batteri.. Kan köpa batteri till 150s från Amazon för 200kr inkl frakt. Visst det är väl ok men då kan jag lika gärna köpa en ny 150s från eBay UK för £30 + frakt £12, eller en annan billig rakapparat.. Hm får nog bli en 190s för 350kr
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har inte ens hunnit använda denna innan jag börjat hata den. När rakapparaten laddas avger den något högfrekvent ljud som är sjukt jobbigt. När jag tar ut sladden ur väggen slutar ljudet. Och det börjar igen så fort jag stoppar i sladden igen.

  Får ladda den när jag inte är hemma istället.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  För priset får man nog inte så mycket bättre maskin!

  + Trimmer

  - Dålig batteritid
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Haft den i ca 4 år, laddat den 1 gg i månaden. Rakar man sig varje dag så funkar den mer än väl. Skulle köpa reservdel till den nu och såg att en ny är billigare :)
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har den som reserv, men är den sämsta apparat jag någonsin använt. Avsätt en halvtimma för att få halvdan rakning :-)
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Den är helt värdelös och oanvändbar...Köpte en ny precis och den har världens sämsta batteri och den rakar inte alls. Första och sista gången jag slösar bort pengar till en jätte dålig maskin som den här!
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Min tredje braun ...men jag blev mycket besviken på denna....fungerar ev på tvådagars stubb.
  Får köra med hyvel tills jag har skaffat ny maskin.
 • Bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Funkar väldigt bra för det priset.
  Tänkte köpa den för 399kr på elgiganten. Men på Nordstans elgiganten i Göteborg kostade den 189kr av någon konstig anledning. Detta är vecka 34. Så för 189kr funkar den väldigt bra
 • Ganska dålig
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Den här är i princip helt värdelös. Den rakar hyffsat men batteriet räcker inte ens till en rakning. Dessutom så går det då inte att bara koppla in nätsladden och raka vidare utan man måste först vänta på att batteriet skall ladda igen.