Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Siemens BF634LGS1 (Svart)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Siemens Mikrovågsugnar (40)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Bra
  7 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 dagar sedan
  Som föregående recensenter skriver är den snygg, omständlig att ställa in, piper mycket (en halv minut när uppvärmningen är klar om man ställer ner hur länge pipet ska låta till lägsta i inställningarna), vredet tycker jag man får snurra lite väl mycket på för att ställa in tid man vill ha, luckan är rätt stor så modell man öppnar neråt är att överväga om man inte tycker om detta.

  Annars tycker jag den värmer maten snabbt, jämnt och effektivt. Jag letade som en tok efter en annan micro med inverter eftersom jag hade erfarenhet av denna modell tidigare och visste om dess brister där de största enligt mig är allt pip och avsaknaden av snabbstart (att behöva trycka på on, sen open, sen start och sen vrida på ratten för att uppnå önskad tid kan knappast räknas som snabbstart). Men det är väldigt få micros här i Sverige man kan få tag på inverter, om man inte är villig att betala Smeg eller Mielepriser på 10k+. Finns Bosch också, som eftersom de är tillverkade på samma ställe är i princip samma micro fast med annan (sämre och mindre snygg enligt mig) framsida, föll valet på denna Siemens trots att jag har Bosch kyl precis bredvid.
  Märkligt att snabbstart finns på i princip varenda fristående micro, men knappt alls på inbyggd..
 • Ganska dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Den får 3 stjärnor för att den är så himla snygg ihop med ugnen i samma serie.
  Några minus är att den var inte speciellt djup. Men det är klart en tallrik får precis plats. Så mer behövs väl kanske inte.

  Den har inget glasinlägg eller så, vilket jag tycker under alla år varit bra då gröten kokar över eller andra spännande explosioner.
  Tiden får utvisa om det räcker med den plåten som ligger.

  Det går inte att snabbstarta, väldigt irriterande. Jag vill bara öppna o trycka på startknappen. 30sek för varje tryck som de flesta micros. Men inte på denna. Först "on-off" o sen "start" o så "vrida" för tiden. Dvs tre moment som bara kunde varit på samma knapp. Det är en vanesak men kunde gjorts snabbare.
  Har aldrig varit med om en micro som behöver en on/off knapp först. Den borde väl starta upp när man trycker på "open"

  Den är ju inte speciellt billig så jag hade förväntat mig mera genomtänkt snabbstart. Riktigt dåligt gjort.

  Den piper när det är klart ohämmat länge. Det är ganska irriterande att den fortsätter larma tills du öppnar och oavsett inställning så upplever jag ingen skillnad. Det är ju inte utan att man gör annat i köket samtidigt än att jag måste släppa allt för att gå o "döda" ett larm.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Fungerar bra och gör precis det den ska göra, men den är onödigt bökig att ställa in och att det saknas en knapp för snabbstart är för mig obegripligt.

  Onödigt många pip, dessutom.

  Sammantaget är den snygg och bra som mikrovågsugn, men det är alldeles för många knapptryck och för mycket vridande på ratten än vad som känns motiverat.
 • Dålig
  1 år sedan
  Riktigt dålig micro, snygg och ganska kraftfull men bedrövligt använderinterface, riktigt jobbig att använda! Värmer maten ojämnt och har en tendens att värma vissa tallrikar mer än maten!
 • Dålig
  1 år sedan
  Den håller inte måttet ger en mycket ojämn uppvärmning
  Plus att de så kallade programmen är totalt värdelösa
  Måste tillägga att jag kanske är bortskämd med en tjugoett år gammal Whirlpool
  Som på den tiden! kostade hälften av denna mikro. Automatik crisppanna mm har funkat perfekt och smidigt i alla år
  För att kolla vad mikron egentligen höll på med satte jag in en bit knäckebröd direkt på bottnen i 20 sekunder
  Den blev punktsvetsad så att säga synd att det inte går att bifoga bild.
  Mycket märkligt, Roterande antenn ?
  Provade att lusläsa bruksanvisningen igen för att se om den hade någon transportsäkring som låste den påstådda roterande antennen men icke
  Hursomhelst är jag mycket missbelåten med mikron och har bytt till en Samsung
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nyligen inkopplad men verkar vara väldigt effektiv mot den 7 år gamla Siemens av ungefär samma "nivå". Plus att den är modern att ställa in, men å andra sidan hade jag kanske föredragit något enklare utan touch ifall man har lite kladdiga fingrar, får se hur det funkar :)