Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung EP-PG920I

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Trådlösa laddare (15)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska dålig

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Uppdaterar efter 4 månader. Har laddaren på kontoret, så ljusskenet stör inte mig. Idiotisk grej ändå, hur snyggt det än må vara.
  Sänker betyget ett snäpp. Den är svår att få telefonen rätt på så att den laddar. Jag har förvisso ett flipcover, men det är samma sak utan det. Måste ligga "precis" rätt på laddaren, annars börjar inte laddningen. Och ganska ofta lägger jag den "nästan rätt" så den börjar ladda bara för att en stund senare pausas.

  Gillar idéen med trådlös laddning men för det här priset borde den fungerat bättre och varit mer genomtänkt.

  Ursprungligt omdöme:

  Skämtar ni med mig Samsung?!
  Först ska jag pynta 8000:- för telefonen.
  Sen ska jag pynta 4-500:- för trådlösa laddaren (fine, jag gör det gärna - bevisligen!)
  Men sen ska jag pynta ytterligare 2-300:- för en adapter och en sladd - eller använda den befintliga jag fick med telefonen?! Så. Dåligt.

  "Use only Samsung travel adapter" står det på instruktionen. Bah! Idioti! 2.0A/5V antar jag, så det är väl "bara" att gräva fram en sån och en sladd. Men likväl. Jag gillar prylen, tekniken, konceptet med trådlös laddning men prissättningen och detta fullständiga skamlösa skinnandet av kunder gör mig provocerad. Så onödigt.

  Prylen får 9-10 poäng som sådan (snygg, funktionell, cool!), men jag drar ned till 6-7 pga priset (500:-?!? kom igen!) och 3-4 pga bristen på sladd/kontakt (se ovan!).

  Skulle vara intressant att veta vad som händer om man kör 1.0A eller 1.2A eller något. Längre laddtid kan jag tänka mig men är det verkligen någon fara i övrigt?
 • Dålig

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  * Om du laddar telefonen på nattduksbordet så kommer du ha ett starkt blått sken som lyser dig i ansiktet. Väldigt irriterande när man försöker sova.

  * Laddaren stänger av sig när telefonens batteri nått 100%, men sen börjar den aldrig om att ladda igen. Det har varit flera morgnar då telefonen endast haft 50-75% av batteriet kvar, fast den legat på laddaren hela natten. Kan till och med se detta i telefonens batteri-statistik.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  4 mån sedan
  helt otroligt dålig.. Nåde dig om du svarar på ett samtal och sedan lägger tillbaka telefonen på laddning för det är förbjudet!
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Fungerar perfekt till min gamla Nexus 7 platta (där kontakten har pajat) och en Huawei P30. Verkar ladda i stort sett lika bra som med sladden direkt till telefon. En 2 A laddare är det som rekommenderas av tillverkaren.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar jättebra, bara lägga telefonen i mitten och laddningen startar direkt. Dock måste man använda den medföljande usb kabeln till galaxy s7 edge, verkar inte ladda med mina andra kablar kan vara bra o tänka på.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ganska värdelös, man behöver köpa till laddare alltså själva strömkabeln.
  Svårt att pricka in rätt område för laddning och sen lyser den som ett mindre diskotek.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fungerar mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.
  Använder den till min S7 vilket fungerar klockrent.

  - Ett starkt blått ljus från den under laddning.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde denna produkt mot alla odds (om man ska se hur många som har lämnat negativa omdömen). Måste säga att den fungerar klockrent när jag fick hem den. Men åt andra sidan vet jag inte om den laddar snabbare eller segare än kabel. Men för mig spelar det ingen roll, jag ville främst inte förstöra uttaget till laddningsentrén. Uttaget blir slöare med tiden. Så för att undvika detta valde jag att köpa denna platta, en fungerande och trådlös lösning.

  Sen det där med ''stark led-ljus som lyser underifrån'' är inte så irriterande enligt mig. Jag märkte inte ens att den lyste, och på natten är det inget som stör mig. Inte ens ett dugg. Förstår inte vad ni ilar om. Den har alltid påbörjat laddningen när jag placerat telefonen på plattan, den punkten förstår jag mig inte heller på vad ni försöker komma fram till. Mobilen behöver inte ligga ''perfekt'', det finns inget i denna värld som är perfekt. Ni har inte fått demo-produkt, utan ni är kräsna (för att välja snällare ordval).

  Jag har inte mycket att recensera, designen är fin och stilren och plattan fungerar bra. Att man inte fick med en extern laddningskabel gör mig inget, köper ändå kablarna från Kina för under 30kr, samma kablar säljs här i Sverige för några hundra lappar.

  Man ska inte ladda telefonen upp till 100% och helst då inte över natten, det är därför era dagens telefoner får sämre batteritid snabbare än de som laddar enligt instruktionerna.

  Det blev mycket OT i de här omdömet men det måste påpekas.

  I alla fall, när jag beställde denna produkt fick jag endast plattan med, alltså utan tillbehör eller manual, inte heller kartongen för den delen. Jag ska lämna ett dåligt omdöme på Teknikprylar.se, där jag beställde den ifrån. Hade godkänt fraktsättet annars, men att de tar betalt för frakten måste det vara uträknat att jag får med kartong. Nu vet jag inte heller om den har varit en demo-produkt. Jag har för mig att alla Samsung produkter har ett klistermärke, bryts den så klassas produkten ej-i-nyskick. Telia har såna klistermärken i kassan men man ser om den har lossnat och satt dit en ny. Tänk er när ni köpte eran Samsung telefon, när man rev av klistermärken som stod 'Samsung, do not open' på. Det är såna klistermärken jag syftar på.

  Kort och gott, för 265kr ink. frakt så var detta en billig investering som gav mig mycket.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fungerar inte överhuvudtaget med min Galaxy s6
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra laddningsplatta synd bara att det inte är sladdrig skönt bara lyfta och lägga tillbaks slipper man få glapp i sladden hela tiden
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Produkten i sig fungerar OK, däremot finns det en inbyggd LED lampa/ring under laddplattan som på kvällen lyser upp hela rummet. När man vill sova vill man inte ha ett blått sken som lyser upp genom hela natten.

  Är även svårt att få kontakt, telefonen måste ligga perfekt på laddplattan för att det skall ladda. Samt så fick man ej med någon laddare utan det måste man köpa till.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar helt perfekt! Blir till att köpa en till.
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har en Samsung S6 Edge och tänkte att det skulle vara bekvämt med trådlös laddning. Bara att lägga mobilen och klart. Nepp, man måste ofta lägga/vända till mobilen innan den börjar ladda. Och efter nån minut så kan den tappa laddningen och mobilen plippar till så man får lägga till mobilen igen.

  Sen så lyser den lite väl mycket i mörkret.