Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Lumia 640 XL LTE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Mobiltelefoner (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Kan inte låta bli en Windows-telefon trots att jag redan har en fet Android lur(Note Edge).
  Jag tycker man ska skilja här på två saker: 1)Själva luren i sig och sen 2)Windows operativsystem.
  1) För lite mer en 2000kr får du en lur där du inte behöver tänka på om batteriet håller även efter kl 21.30, för det gör det. Lätt. Du behöver inte tänka på OH NEJ NU TAPPADE JAG PÅ GOLVET! IGEN! Den klarar sig. Känns bra i handen, thanks god för en stor skärm då jag inte behöver trycka på backspace varannan gång jag trycker på fel bokstav.
  Bra ljud i samtal och uppspelning. Kameran tar finfina bilder utomhus i ljus miljö och OK bilder inomhus eller i mörkare miljö.
  2) Windows OS är som det är - systemet saknar en del grundfunktioner som Android har - men jag saknar inte dem! Det är något märkligt med Windows att det aldrig laggar - och jag är allergisk mot lagg!
  Förväntansfull inför lanseringen av WP 10, ska vi se vad de har att komma med...
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Klart bra mobil sett till pengarna den kostar. Windows har ett flyt som uppskattas, och framförallt synkningen med Onedrive och Outlook är kanon. Lite finputs i operativsystemet behövs, också tangentbordet kunde vara bättre, särskilt dragningsfunktionen. Men i övrigt en bra och stor skärm, tillräckliga prestanda och kort och gott en trevlig bekantskap.
 • Alla omdömen

 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Totalt värdelös mobil, kamera ok, resten skit.
  Windows lämpar sig inte till mobiler eller surfplattor, dåligt med appar, dåliga funktioner, slö & och batteri tiden som är obefintlig. Den absolut sämsta mobilen jag haft.

  Uppdatering 2016-09-25:
  Helt ärligt så efter Windows 10 updaten, så är den ännu sämre, blåtand kopplar bort, appar fortfarande helt värdelösa, seg som sirap, ljud vid samtal sämre än Nokia 2010.
  Helt klart den sämsta mobilen någonsin i hela universum nu och för all framtid!
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  PLUS:
  -Snygg
  -Bra byggkvalitet
  -Helt okej skärm för priset
  -Windows phone fungerar extremt bra... När det kommer till själva OS:et och inte till appar (återkommer till detta). Alla basfunktioner som att skicka SMS, navigera menyer o.s.v. är en fröjd på denna telefonen. Väldigt laggfritt, vilket är positivt, dessutom i mitt tycke det snyggaste mobila OS:et.
  -Väldigt bra kamera
  -Bra batteri. Klarar oftast 2 dagar.

  MINUS:
  -Apparna. Det mesta kanske finns nuförtiden, men apparna är betydligt sämre än de till Android/iOS. T.ex. så är Facebook-appen och framförallt Messenger-appen inte alls särskilt bra, de synkar dåligt mot andra enheter, är långsamma och inte särskilt snygga. Instagram-appen saknar mycket funktionalitet men funkar bra. Snapchat finns inte till Windows Phone, vilket har varit tråkigt under tiden med denna telefonen.
  -Webbläsaren. Fungerar OFTAST bra, men har stött på mycket problem på sidor med kommentarsfält vilket gjort att den oftast stängt ner sig och resetat hela webbläsaren. Kan iofs vara ett fel bara jag haft.

  Spoitify-appen är även den ganska dålig tyvärr.

  Sammanfattning: Finns inte mycket att klaga på med denna telefonen. Mycket telefon för pengarna. Om du funderar på Windows Phone måste du dock fundera över hur viktigt det är med appar som t.ex. Snapchat. Trodde inte det skulle vara ett problem för mig men nu 5 månader senare har jag beställt en androidtelefon igen enbart p.g.a. bristen på snapchat samt att Messenger-appen är dålig, varit väldigt nöjd annars. Sätter 7 p.g.a. att apparna är så pass viktiga för mig med en telefon, och eftersom de appar jag använder mest (Messenger, Instagram, Spotify) inte alls är imponerande drar det ner helheltsintrycket ganska rejält...