Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nikon D7200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nikon Systemkameror (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  haft haft min kamera nu i 2 veckor är mycket nöjd tycker det är lättare få bättre resultat med denna kameran :) rekomenderas
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Tidigare kamera var en d80 och valde nu att förnya min utrustning. Valde att inte ta steget upp till fullformat då jag inte tycker att skillnaden i bildresultat motsvarar prisskillnaden. Detta val gjorde jag innan jag köpt kameran och med andra ord inte arbetat med bilder från kameran.

  Huset gjorde mig inte besviken. Skillnaden mellan d80 och denna är så stor så att man egentligen inte ska jämföra dem. Snabbheten i kameran och alla funktioner är totalt överlägsna. Alla "missade" bilder beror helt på mig själv när jag fipplar med kameran. Ställer man in kameran rätt och gör som man ska så blir resultatet kanon. Min D80 upplevde jag nästa alltid ville överexponera bilderna lite om man lyssnade på vad kameran ville ha för inställningar. Lätt löst med att kompensera dock, men denna är i 9 fall av 10 helt rätt i vad kameran föreslår. Bara i förhållanden med snabbt skiftande ljus som man behöver justera beroende på vilket resultat man vill ha.

  Kan rekommendera ett köp.

  Objektiven jag har använt än så länge är:

  Fast Nikon AF-S DX 35mm f/1,8 G, upplevd brännvidd 52mm.
  Nikon AF-S 70-200mm f/2,8 G IF-ED VR II, upplevd brännvidd 105-300mm.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Efter ha kört med Nikons enklare systemkameror(D60/D3000/D3200) i flera år så vart det att investera i denna och vilken skillnad!
  Otroligt trevlig att jobba med och bilderna blir kanonbra! Inte hittat någonting att klaga på ännu med kameran.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En grymt bra kamera till ett rimligt pris, bara att köpa om du vill få proffsiga bilder på hockey eller annan sport. Mycket nöjd.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En fantastisk kamera! Den har allt man kan önska sig. Snabb och precis autofokus. Man kan pressa upp ISO-talen skyhögt och bilderna blir ändå riktigt bra. En kanonprodukt! Bättre blir det inte med DX-sensor!