Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy S6 SM-G920F 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (220)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Suverän mobiltelefon på alla sätt utom batteritiden. Kör man med alla funktioner på och max ljusstyrka så får man stödladda under dagen.
  Köpte 128 gb:are för att verkligen kunna använda telefonens kamera och videoinspelning till max. 60 FPS ger ett otroligt fint flyt i bilden men det kostar mycket utrymme.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Visst, den är fin. Skärmen är väl typ bäst eller bland de bästa. Android blir bättre och bättre men jag föredrar wp. Denna telefon måste vara felkonstruerad, den kan ligga i min väska på jobbet och nästan ladda ur på en dag. Min GS5 som jag har som jobblur är bättre på det mesta utom på pappret. Men oj vad jag vill ha tillbaka mina pengar.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter min S3 dränktes brutalt i toaletten blev jag mobillös. Efter 6 månader blev behovet för en ny mobil större och större. Så jag började söka efter vilken mobil man ska köpa.

  Jag tog en titt på Samsungs nya mobiler för jag är en fanboy för deras Galaxy serier.)

  Det jag kan säga är imponerande.

  Det var först utseendet och kvaliten som slog mig. Det var ett extremt stort steg över den plastiga S3!. Sedan prestandan och komponenterna!. Denna mobilen använder en av dagens toppkomponenter för mobilen!. Sedan är operativsystemet även fantastiskt!. Enkelt hanterad och ser kul ut med sina glada färger!.

  De ända minusen jag hittade var att det inte fanns någon möjlighet att expandera sin lagring. men detta lär inte bli ett problem om jag nu köpte en 128 gb version!. Sedan att jag inte kan byta batteri. Efter ett tag blir batterier sämre och sämre och behövs bytas. men detta går tyvärr inte:(. Priset var också extremt hög.

  Men smakar det, kostar det.