Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy S6 SM-G920F 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Med nästan samma specifikationer som systertelefonen Samsung Galaxy S6 Edge. Snabbladdning och trådlös laddning med ett batteri på 2550mAh. Stödjer ej SD-kort. Lanserad 2015 Stäng
Med nästan samma specifikationer som systertelefonen Samsung Galaxy S6 Edge. Snabbladdning och trådlös laddning med ett batteri på 2550mAh. Stödjer ej SD-kort. Lanserad 2015 Läs mer
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (248)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vilken Mobil !

  Kvaliten på denna mot tex S3 och S4 är ljusår bättre. I alla falla när det gäller själva ramen runt mobilen. Jag har aldrig haft S5 så den är inte med i min bedömning.

  Pos:
  + Ultrasnabb. Det som var "väntetid" på förr är det inte på idag (spel).
  + Kameran. Testade att ta bilder i mörkret med jättebra resultat.

  + Fingeravtrycksläsare. Underbart att slippa koder för att ta sig in i mobilen.
  För att denna ska funka perfekt måste man lägga om samma finger flera gånger. Lägger ni bara in tummen 1 gång så kommer man få problem med inloggningen.

  + Android 5.0 . Känns som det verkligen är ett lyft och det börjar nu bli ett moget OS.
  + Byggkvalitén. Finns inte någon skruv synlig eller lösa skal. //Se bifogad länk
  + Skärmen. Ger en jättebra bild i HD. Både tittat på Netflix samt streamat från NAS servern.
  + Batteritiden: Från början var det minus för mig på denna punkt. Efter inställningar så blev det faktiskt + mot S4:an =)

  Neg:
  - Storleken på mobilen . Det är på gränsen vad jag kan hålla i min hand.
  - Utbyggnadsmöjligheterna. Det går inte bygga ut storleken på lagringsutrymmet. Är du i behov av mycket utrymme på mobilen bör du köpa rätt version.
  - Du kan inte byta något själv på mobilen (dåligt batteri) // Se länk

  Slutsats:
  Troligen kommer batteritiden bli bättre då det är en ny mobil och OS kommer förbättra en del kring detta. Men i det stora hela så är detta en vinnare och stora steg har gjorts från S3 och S4. Ni som sitter med någon av dessa mobilen idag och funderar på att byta mobil bör titta på denna, då det är ett "mästerverk" enligt mig.

  https://www.youtube.com/watch?v=_rXLJ2uJWnw

  --EDIT--

  Jag har nu ställt in allt på mobilen och har nu fått rätt data på batteritiden. Bara standardsaker som surf ger en ca tid på 2-3 dygn. Ska man börja med spel och annan belastning så pratar vi ca 1 dygn. Tycker det är helt ok med tanke på att det är ett prestandamonster. Att starta kamran och ta ett kort är max 2 sekunder. S3:an vet jag det kanske tog 15 sekunder innan jag kunde ta ett kort :)

  OBS! För att nå 100 % på batteriet vid laddning tar bara ca 1 timme från 4 %.
 • Bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Min första Samsung någonsin. Gav dom en chans efter att folk skröt på hur bra TouchWiz hade blivit, och tänkte att detta kunde bli en riktigt vass telefon på grund av att Samsung alltid gjort bra hårdvara (minus plasten som nu är borta också).

  Hade tidigare en HTC One m7 som jag var oerhört nöjd med, och ville egentligen inte byta men fick ny jobbtelefon som skulle ersätta min Sony Z1 och passade då på att avyttra min privata telefon för att slippa ha två telefoner med mig överallt.

  Kan direkt säga att TouchWiz INTE är bra. Är detta mycket bättre än vad de haft förut blir jag helt ärligt fundersam över hur folk kan vara så blinda att de valt Samsung istället för andra tillverkare. Provar folk ens telefonerna innan de handlar? Jag trodde den var seg i butiken för att den var i ett sånt Demo-läge, men ack så fel jag hade.

  Börjar med det negativa:
  - Seg låsskärm (kan ta 2-3 sekunder att låsa upp om man valt en avisering innan man swipar upp). Har dessutom en liten fördröjning från det att man tryckt på knappen till att displayen tänds. Här är min HTC One betydligt snabbare, och den har tuppjuck och måste installeras om, och är 2 år gammal. Stor skillnad. Sonyn är betydligt snabbare också.
  - Ibland seg när man går till hemskärmen från en app. Inte 2-3 sekunder utan snarare kanske 0,7 sekunder, men sånt märkte jag sällan av på min HTC annat än när RAM-minnet började ta slut och det märks tydligare nu när man förväntat sig en blixtrande upplevelse.
  - Halkig som tusan. Inte ens bara lite, utan jag känner att jag knappt kan hålla i den utan att ha ordentligt med fäste med fingertopparna runt sidan. Måste skaffa nån skyddsfilm med lite grepp på baksidan.
  - Plottrig aviseringsmeny jämfört med Sony/HTC/Vanilla Android.
  - Går inte filtrera bort kontakter som saknar telefonnummer. Lite jobbigt med närmare 1000 kontakter.
  - Inge Album Art på låsskärmen då man spelar musik. Är inte det standard för Lollipop? Varför lägga tid på att försämra något? Går inte heller dubbeltrycka på en avisering för att låsa upp utan man ska först trycka och sen swipa. Omständigt och segt. Bort med TouchWiz, var sämre än jag någon kunde drömma om, och det handlar inte om att jag inte vant mig då jag fastnade hårt för Sense och Sonys UI direkt jag provade dom. Uselt, Samsung!
  - Batteritiden. Beror visst på Google men Sony har lyckats trixa bort de buggarna, varför kan inte Samsung?

  Och så de positiva grejorna:

  + Formatet. Lämplig storlek, tillräckligt små dö-ytor (mindre än så så går den ju inte hålla i).
  + Knapparna på rätt plats, allt känns naturligt och välplacerat och har bra känsla.
  + Känns premium. Inte alls lika premium som HTC One men ändå bättre än Sony Z1.
  + Bra ljud. T.om skapligt ljud i högtalaren för att vara en mono-högtalare som inte ens är gjord för att vara bra.
  + Kameran! Wow, kan inte säga mer än så. T.om frontriktade kameran är riktigt riktigt bra.
  + Snabb när man väl är igång, bara UI:t och låsskärmen som varit en besvikelse.
  + Skärmen. Förutom rosa/grön färgskiftning som ser förjäklig ut på vita bilder är den alldeles oerhört klar och naturlig och skarp. Bra även i solljus.
  + Snabbladdningen gillas skarpt! Hoppas även komma över en billig QI-laddare. Saknade det inte på min HTC men det störde mig lite att veta att jag var utan.

  Kan alltså summera med att mjukvaran förstört en telefon som kunde varit helt fantastisk. Kanske blir bättre med 5.1, men jag tvivlar, och då jag kör den som jobbtelefon törs jag inte trixa med custom roms. Skulle valt HTC istället då Sense är ljusår bättre än TouchWiz, men jag får nöja mig med att telefonen ändå har en del bra att erbjuda och hoppas att mjukvaran är bättre någon gång nästa år då Android M borde vara på plats. Tycker dock ni ska tänka kritiskt innan ni köper denna telefon. Så här seg ska inte en telefon kännas, den ska inte få spö av en 2 år gammal telefon när det kommer till saker som låsskärmen som man använder många många gånger varje dag.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Wow

  Som sagt Kvaliten på denna lur är enorm ligger bra i handen o väldigt snabb tycker jag
  Mycket fina färger i skärmen, o kanon kamera vilka bilder det blir! finns inget att klaga på,
  ni som gillar Samsung kommer att gilla denna

  ..
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Otroligt nöjd!

  Kommer med en recension 2,5 år efter inköp:

  Hade en Iphone 6 före denna som jag inte var nöjd med.
  Svåraste att gå över till android från apple är menyerna, det tog några dagar att vänja sig.

  Denna Samsung S6 är jag väldigt nöjd med, aldrig strulat...allt bara fungerar.
  +Bra kamera
  +bra skärm
  +trådlös laddning
  +byggkvalite, för att nämna några plus.

  -Batteriet har såklart blivit lite sämre på 2,5 år, men är ändå acceptabel.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Super nöjd med telefonen, speciellt nu när den ligger så lågt i pris.

  - Bra kamera
  - Fantastik skäm med starka färger
  - Snabb i appar
  - Något sämre batteri
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  2,5 år senare fungerar den fortfarande bra. Batteriet håller inte lika länge längre men är supernöjd överlag. Välbyggd telefon.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag måste väl ändå gå in och recensera denna... 3 år efter att jag skaffade den :D
  Fortfarande fungerar den som när den var ny, men så har jag haft ska och skärmskydd på den hela tiden med. Det enda som hänt med telefonen är att jag fått lite repor på home-knappen som varit oskyddad under hela tiden.
  Har spillt diverse vätskor på den, tappat den i marken flera gånger (med skydd dock) och ändå rullar den på som ingenting. Batteritiden har försämrats något, men det ska knappast en 3 år gammal telefon som använts dagligen kritiseras för.
  Hade batteriet varit utbytbart, så hade den fått full pott, men det är faktiskt det enda negativa jag kan hitta på denna fantastiska telefon! :D
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fortfarande en bättre telefon än den nya iphone X lolololololol
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  1,5 år sedan glapp batterikabel och glapp hörlurskabel. Snarare kablar då olika har använts i båda ingångarna. Basala funktioner MÅSTE hålla i minst 2 år för att få saluföras lagligt tycker jag. Har blåst ingångarna med högtrycksluft utan verkan. Embryo till plus är skärm. Ska du köpa Samsung välj en tv eller mikrougn. Ps en 2-3 cm synål karvar bort skräpet. Garanti? Vem bryr sig?
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta blir 4e gången jag skickar in en Samsung mobil med dåligt batteri? Dyr mobil för att vara så dålig på alla fronter
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa telefonen jag haft, det var dags att byta upp sig från S3 som inte kommer få Lollipop. Lås med fingeravtryck funkar klockrent mm. mm. Sänker betyget nu när batteriet inte längre håller måttet och det är svårt att byta själv.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg och trevlig mobil
  Mycket bra kamerafunktion, dock har den ibland problem med att hitta korrekt fokus

  Saknar plats för extra minneskort

  Dålig batteritid
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Uppdatering April 2017
  Efter en programuppdatering blev batteriet otroligt dåligt, jag var tvungen att ladda mobilen flera gånger om dagen. Utan att använda telefonen sjönk det från 100% till 65% på några timmar. Jag håller nu på att fabriksåterställa telefonen och hoppas verkligen att det hjälper. Den är inte mer än ett år gammal och den har haft en del problem som jag ärligt talat inte tycker att en sådan dyr telefon FÅR ha. Till råga på detta har strömknappen blivit stum. Tappar 2 stjärnor.
  -------
  Uppdatering Jan 2017
  Har nu haft telefonen sedan i april. Problemen med robotröster och att jag ej kunde ta emot sms löstes av en fabriksåterställning. Telefonen håller fortfarande, laggar inte. De negativa aspekterna är hemknappen som inte känns superstabil, avsaknaden av vattentäthet och minneskortsplats som jag faktiskt saknar.
  -------
  Har haft telefonen i ungefär ett halvår. Jag tycker batteritiden är okej, varken dålig eller jättebra. Jag kör med automatisk ljusstyrka, allt på (BT, position, mobildata osv). Batteriet räcker en dag om jag inte använder telefonen allt för mycket.

  Sedan sista uppdateringen uppstår ett problem ibland vid samtal: Rösterna låter som robotröster. Detta ska enligt uppgift fixas av Samsung. Snart, hoppas jag!

  Vi börjar med det som är bra:

  - Nu (dec 2016) får du en bra telefon till ett bra pris.
  - Snygg!
  - Stor, fin skärm.
  - Snabb.
  - Bra kamera. Tar fina bilder. Frontkamerans bilder blir inte korniga.
  - Bra ljud i högtalarna

  Det negativa:
  - Samtal bryts ofta, för att jag kommer åt knappar med örat /kinden.
  - Ingen plats för SD-kort (visste dock det innan jag köpte).
  - Lite för stor för att få plats i mina jeans.
  - För stor för att använda med en hand.
  - Mikrolaggar lite ibland. Men det stör inte så mycket.
  - Ibland startar den om sig.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Haft denna i 7 månader nu och jag är väldigt nöjd! helt klart en av de bättre mobilerna men den var en aning dyr därav betyget.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Batteritiden är kass.
  Annars en bra Android.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Skriver bara kortfattat

  +skärmen
  +snabbladdning
  +kameran
  +snabb
  +fingeravtrycksläsaren (efter lite extra konfiguration)
  +trådlös laddning
  +byggkvalitet
  +mycket tillbehör
  +enkel att byta till från annan telefon det va lätt att få över appar och allt

  -batteritiden hade som på de flesta andra kunnat vara bättre
  -lite väl högt pris

  Uppdatering: drog av en stjärna till då jag inte ibland ens klarar en arbetsdag på batteriet vilket tom börjar få mig att vilja byta telefon, en telefon kan va hur bra den vill på övriga punkter men håller inte batteriet så är det ju bortkastat ändå...
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Var väldigt osäker när jag skaffade denna mobiltelefonen. Har inte varit något stort fan av Samsung tidigare.

  Men jag måste faktiskt säga att mobilen har inte haft några problem än, efter sex månaders användning. Den är rapp, har OK batteritid, är väldigt snygg och har ett bra pris nu när den är någon generation gammal.

  Jag kan dock inte ge full poäng pga. den mjukvara som kommer med telefonen som man inte kan avinstallera helt. Dock går det mesta att "disabla", vilket är rätt ok.

  Jag kan även rekommenderar appar som "Nova launcher" om man inte gillar Samsungs design.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Innan denna telefonen hade jag en Xperia Z3 Compact som också var en bra telefon.
  Har haft min S6 i ett antal månader nu och jag är till mesta dels positivt överraskad. Tänkte köra +/-

  + Skärmen är otroligt skarp och detaljerad. Färgåtergivningen kan inte bli bättre än vad den är, tack vare OLED-Tekniken. Sparar dessutom ström som behövs eftersom den har så hög upplösning.

  + Kameran tar väldigt bra bilder i alla ljusförhållanden. Bra också att man kan välja om man vill ställa in fokus, ISO, kontrast, mm manuellt. Videoinspelning är enastående bra och betydligt bättre än min Xperia som ''sudda ut'' färgerna i vissa ljusförhållanden. Det ända som jag har att klaga på att man bara kan spela in slowmotion i 720p, vilket ser väldigt suddigt ut på skärmen. Skulle också uppskatta om det fanns en manuall mode i videoinspelning också.
  Update: När man öppnar kameran ''vibrerar'' den och hittar inte fokus de första 5 sekundrarna. Detta skedde 7 månader efter köp.

  + Byggkvaliten gillar jag starkt. Man håller alltid i metall eller i glas vilket känns väldigt premium. Dock gillar jag inte glasbaksidan som är en fingeravtrycks magnet. Skulle vara bättre om den var i läder istället för glas, men jag har ändå ett skin.
  Knapparna är kliggiga och rätt placerade.

  + Telefonen är väldigt snabb och rapp, dock långsam på att öppna en del spel och tredjeparts appar.
  Update: Den blev långsammare med tiden och upplevs ''seg'' idag.

  + Trådlösladding samt snabbladdning, smidigt och det fungerar som det ska.
  Update: Ibland slutar den ladda helt plötsligt, mycket irriterande när den bara har 30% efter natten.

  + Fingeravtrycksläsare, men det räknas som standard på dagens flaggskepp.

  Inga minus ännu. En del tycker att det är dåligt med ingen minneskortläsare och ej utbytbart batteri, men det behövs inte för att Samsung kompenserar det med snabbladdning och 32GB som standard.

  Rekommenderar denna grymma telefon!
  Update: 10 stjärnor i början, 7 stjärnor nu.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kört denna telefon i ett år och det har ännu inte kommit en telefon som slår den på fingrarna vad gäller pris/prestanda!
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter 5 turer till verkstaden under 1.5år fick jag äntligen tillbaka pengarna för luren. KÖP EJ! Mjukvaru buggar jättemycket och har du otur får du en enhet som tappar många samtal utan att du blir informerad om detta. Och servicen upptäcker inte detta!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bugg och det värsta är batteri tiden usch
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha kört "150-grammare" och 5.5-tumsphablet är det skönt med en smidigare lur.
  bäst är:
  • format, design
  • amazing batterifeatures (ytterst låg minimum "nattbrightness", tom svartvit, app-optimering liknande "doze". rättighet att inaktivera googles play-tjänster och får då ut 100tim på en laddning!)

  bättre kan bli:
  • hal baksida (slickwraps!)
  • 4G-mottagning
  • naturligare, läsvänlig IPS/LCD-skärm

  bonus: 100Gb onedrive!
  ---
  uppdatering, 2016-sept.
  Drar av en stjärna efter uppdateringen till android v6.0.
  Energisparfunktionerna har försämrats.
  Svårare att använda gråskalefunktionen eftersom man inte längre kan stänga av genvägen "dubbelklick till kamera" (men behålla trippelklick för gråskala).
  "doze" finns visserligen, men funkar bara när telefonen ligger blick-still.
  Samsungs energisparfunktion verkar komma i konflikt med processen "AndroidOS" som oftast äter upp batteriet (trots mina många fabriksåterställningar och få appar). Tror att google gjort android6 ännu ivrigare på att konstant sända information till "moderbolaget" (hellre än att prioritera batterisparfunktioner). Bryr du dig om batteri finns kanske bara iOS att välja på...
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft min sen den släpptes och är nöjd med allt utom batteritid. Riktigt bra skärm och fantastisk kamera. Dock är batteritiden under all kritik. Behöver ladda den minst två ggr om dagen och ska man ut en kväll måste man se till att den är laddad till 100 % före, att man har energisparläge aktiverat och att inte surfa/filma/fota nåt under kvällen. Har du tur har du nån procent batteri kvar när det är läggdags. Sitter man o surfar under tex en tågresa är batteriet slut på ca 2 timmar.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte den för 26:e Augusti 2016 till kanonpris i Schweiz, kom med Android 6.0.1

  - Räcker inte en dag i batteritid, rätt usel batteritid.
  - Bluetooth mottagning är rejält mycket sämre än SGS5, mina BT hörlurar som funkar perfekt med SGS5/IPad air 2, fungerar knappt när jag har den i bakfickan på jeansen.
  -Högtalaren är jättelätt att muta ut ifall man håller telefonen fel
  -Håller man på ett annat sätt lägger BT av..

  +Fantastisk kamera
  +Snygg
  +Snabb
  +Helt stört bra skärm.

  Svårt att ge den mer betyg trots det positiva, BT + Batteritid är rätt viktiga saker för mig, batteritid fattar jag att jag valt fel telefon för mig, men BT med dålig täckning jämfört med förra är rätt uselt
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Positivt:
  Snabb, bra skärm, bra kamera, Bra GPS, bra WIFI och övriga trådlösa anslutningar.

  Negativt:
  Kasst batteri. Priset. Android. Menyknappen är faktiskt i plast.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft mobilen i 1.5 år nu och den har typ aldrig hängt sig. Kör Nova Launcher istället för Touchwiz.

  +
  Bra storlek
  Lätt
  Skärmen
  Rapp och stabil.
  Kameran. Både bilder och video blir bra. Jag tar nästan aldrig med mig systemkameran eller min Sony RX100 längre.
  Knapparnas placering.
  Fingeravtrycksläsaren.
  Batteritiden är helt okej efter uppdateringen som kom för ett halvår sen. Har ca 2 dygn men spelar inte spel.

  -
  Halkig.
  Glas på baksidan. Har fått en spricka efter tapp.
  Ljudet är okej ur högtalaren men ganska diskantigt.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Buggig, långsam och värdelös batteritid. Jag kommer aldrig köpa en Samsung igen.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastisk skärm, jättebra kamera, supersnabb, bra batteritid och perfekt format. Maxbetyg!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har avsiktligt väntat med att ge betyg. Har nu haft mobilen i drygt 1 år. I början räckte batteriet i nästan 2 dagar. Det var godkänt och lite till. Efter ca 3 månader så räckte det ca 1 dag. Sen ett par månader tillbaka räcker batteriet ca en halv dag! Det är bedrövligt. Då gör jag inte särskilt mycket med den heller. Det har varit liknande med en tidigare Samsung så nästa gång får det bli en annan tillverkare då jag inte tycker det är acceptabelt med en såpass stor försämring.

  Annars jovisst snygg, bra skärm, snabbladdningen är mycket bra och mycket bra kamera. Sony-mobiler har också bra kamera, det är deras område. Lutar därmed åt det hållet nästa gång.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter ett år gav kameran upp, den hittade inte fokus överhuvudtaget så fick lämna in den. Då sa dom till mig att det tyvärr är ett vanligt fel med just s6. Skulle därför rekommendera en s7 eftersom att den saknar det problemet :)
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hur kan den inte stödja sd kort??
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det finns två bra saker med den här telefonen.
  * Kameran är utan tvekan den bästa jag haft i en telefon (bättre än Sony Z1).
  * Skärmen är fantastisk

  Sen har jag inget mer positivt att nämna.

  Skärmskyddet som jag köpte är ett Samsung-original som man sätter fast telefonen i och som "skyddar" skärmen med en plastbit som man fäller över.
  Det stora problemet med skyddet är att det repar skärmen! Antagligen eftersom skyddet är gjort i hårdplast och gnider mot skärmen när man har telefonen i fickan.

  Jag har dessutom en enerverande bugg i telefonen som uppstår slumpmässigt. Helt plötsligt börjar telefonen leva sitt eget liv genom att själv upprepande klicka på knappen för senast använda program och försöka splitta skärmen. Försvinner av sig själv efter ett tag men kan driva en till vansinne om man håller på att skriva ett SMS eller mail.

  Efter några månaders användning slutar 4G att fungera under tiden man pratar i telefon. Det går att lösa genom att ominstallera telefonen men det är inget är speciellt lockande eftersom alla appar och inställningar försvinner.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kommer ifrån en Lumia 930 där det kanske inte finns så många appar( ännu ) men den fungerade kanon med w10m och responsen jämfört med denna.

  Fingeravtrycksläsning? Jo men visst säger jag. Funkar var tredje gång och då blir det kod i alla fall.
  Tangentbordet? Jaha, det är bra om man kan skriva t.ex bokstaven a,utan att behöva trycka flera gånger!
  Har gjort hardresets utan att det blir bättre. Nej, den åker in på verkstad och vete tusan om jag vill ha den tillbaka.

  På plussidan är skärmen som är bra och apparna, men inget mera.
  Edit:
  Läs om en lösning! Nu har jag fått en bra mobil!
  http://forums.androidcentral.com//samsung-galaxy-s6/520006-screen-sensitivity-issues-anyone.html
  Edit 2:
  Känner mig för på lumian igen och jäklar vad skön skärmen är på den och flytet är faktiskt bättre än android. Få se hur jag gör med Samsungen.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den här telefon få mig att funderar på köpa iPhone igen. Den stänger av sig själv 20 ggr om dagen, ljudet kan plösligt försvinna, larmen fungerar 3 av 5 dager i veckan. Återställa fabriks inställningar hjälper inte heller. Det är nog papperskorgen för den här, jag återgå till men HTC One M7 men en Nokia 5110 hade varit en förbättring.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Snygg och känns lyxig och responsiv i gränssnittet. Telefonen som hårdvara är jättebra, om än lite stor.

  - Helt smockfull av bloatware, mängder med appar som inte går att avinstallera. Jag har ändå gått igenom ett par telefoner men det här var ett lågvattenmärke. Finns inga alternativa mjukvaror än. Telefonen hade lätt fått full pott om det gick att välja en ren Android-installation utan allt Samsung-fluff. Räkna med ett par notifikationer om dagen som du inte bryr dig om. Utöver Samsungs egna appar så får du en hel hög skräp men även favoriter som Facebook, Instagram och WhatsApp, som inte går att avinstallera.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra telefon men batteritiden gör att man måste ha batterisparläge i hela tiden och ibland även dimmad skärm för att va säker på att den klarar sig. Om du tex vaknar med en nyladdad telefon så klarar den sig inte till 8-9 tiden på kvällen efter en vanlig arbetsdag. Kan inte rekommendera någon att köpa den på grund av detta och kan inte ens sälja den begagnad med gott samvete med tanke på hur dåligt det är. Problemet är också att som dom flesta vet så blir ju inte batterier bättre med åldern.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bytte upp mig från en Samsung Galaxy S2 vilket var på tiden...
  Så S2:an är min referens men också frugans Iphone 6.

  Formatet på den är bra men nästan på gränsen till stor, vill kunna ha den i en byxficka. Fantastisk skärm och glaset i skärmen känns riktigt tåligt. Har ännu inte monterat något skärmskydd med det skall göras.

  Kameran är riktigt bra och grymt snabb dessutom bra ljuskänslighet.

  Har inte blivit kompis med fingeravtrycksläsaren ännu... Tycker den missar allt för ofta. Har provat att läsa in fingeravtryck flera gånger men är inte riktigt övertygad ännu.

  Pos:
  + Snabb
  + Kameran. Snabb och tom bilder i mörker får bra resultat.
  + Byggkvalitén. Finns inte någon skruv synlig eller lösa skal. //Se bifogad länk
  + Skärmen. Kul att titta på bilder och film. Ger en jättebra bild i HD.
  + Batteritiden.
  +Laddningstiden, grymt snabb att ladda full.
  +Den generella prestanda är mycket bra

  Neg:
  -Fingeravtrycksläsare, är inte riktigt överens med den ännu. Ville slippa koder för att ta mig in i mobilen men är inte riktigt där ännu...
  - Storleken på mobilen . Den är lite stor att ha i byxfickan och på gränsen vad jag kan hålla i min hand.
  - Utbyggnadsmöjligheterna. Det går inte bygga ut storleken på lagringsutrymmet, inget problem för mig ännu.
  - "Fast" batteri.

  Slutsats:
  I det stora hela en vinnare och mycket, mycket stora steg har gjorts från S2:an!
  Dock uteblev min riktigt stora AHA upplevelse då mycket är sig likt från S2:an men oftast med tilläggen, snabbare, bättre och snyggare.
  Hade också väldigt högt ställda förväntningar! De flesta är också infriade.
  Gillar faktiskt också frugans Iphone 6 som är snabb och responsiv med bra kamera, trodde aldrig jag skulle erkänna det ;-)

  Önskar lite mer av fingeravtrycksläsaren, då hade det blivit full pott.
  Dock så har denna Galaxy S6 min ABSOLUTA KÖPREKOMMENDATION!
  Riktigt bra på det mesta, saknar faktiskt inget!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Samsung s6 en mycket bra och snabb telefon

  minus: på batteritiden som tar slut för fort så där för får en inte full pott
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Nu när jag precis fick min s6 så har jag testat iphones och berömt dem men de här överträffar allt jag ägt telefon och data väg. En iPhone kostar 1000kr dyrare och är ljusår sämre. Jag gillar iPhone men den här är något extra som bara iPhone inte har. Nu har samsung skapat ett mästerverk aldrig någonsin iPhone igen. Jag trodde inte det fanns något bättre än iPhone efter som alla skryter när de får en ny. Köp denna jag lovar ni kommer aldrig se åt iPhone igen
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  + Det blir mycket bra bilder och videor med kameran då den fokuserar snabbt, har optisk bildstabilisering och hög upplösning. Videos med 60 bilder per sekund med bildstabilisering är underbart att se eftersom alla rörelser då visas mjukt och jämt utan att hacka. (Den tre år äldre telefonen Galaxy S3 fick många suddiga bilder och hackiga och skakiga videos.)

  + Man kan starta kameran genom att dubbelklicka på knappen på framsidan.

  + Skärmen är väldigt bra på att visa text och bilder.

  + Man slipper ange lösenord för att ladda ner gratisappar och uppdateringar.

  + Man kan enkelt kopiera in ljudfiler med musik och talböcker (utan gå omvägen via iTunes som man tvingades till med Apple iPhone).

  + Det funkar mycket bra med att låsa upp mobilen med fingeravtryck efter att telefonen fick en gratis uppdatering via luften.

  - Man behövde uppdatera telefonen för att fingeravtrycks-programmet ska tillåta fingret i fler vinklar och positioner.

  - Det är inte alltid telefonen kommer ut på snabbt internet. Jag vet inte om det beror på att internetsignalen stoppas av någon byggnad eller om telefonens antenn borde vara bättre eller om telefonoperatörerna borde ha antenner på fler ställen.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grym telefon! Ägde en S4 innan och byggkvaliten ökade enormt i denna version! Fantastisk skärm och prestanda! Batteriet håller bra och laddar supersnabbt! Ända som drar ner betyget från Perfekt är att det blir små repor på baksidan vid laddutaget. Men det är en bagatell!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gör ett försök att ge ett omdöme efter ca tre veckors användning. Kanske ändrar efter hand. Har tidigare ägt galaxy s, s3, s5 och HTC one för att ge någon form av referenspunkt.

  Än så länge är jag mer än nöjd! Äntligen har samsung lyckats med kvalitén! Telefonen är oerhört skön att hålla i och känns oerhört stabil. Nackdelen med baksidan i glas är att telefonen är hal som en ål. Provade att sätta ett skin från dbrand på baksidan och det hjälper definitivt.

  Touchwiz då!? Jo tack, svårt att säga att det är bra men det har blivit fantastiskt mycket bättre. Känns inte alls lika bloatat som tidigare galaxy telefoner jag ägt. Jag kan till och med stå ut med detta och har inte ens sneglat på custom roms.

  Många skriver om batteritiden och antingen har uppdateringar löst mycket av dessa problem eller så gör jag något fel för jag tycker att batteritiden är helt ok, hade större problem med min s5 att ta mig genom en hel dag.

  Andra stora plus är bl. a. skärmen som är fantastisk, once you go (Amoled) black, you never go back och även kameran. Både bilder och video blir kanonbra!

  Än så länge har jag inget större att klaga på. Baksida i glas känns lite dumt när hela telefonen kunde vart i metall och touchwiz kommer alltid att vara touchwiz :) Jag är nöjd ändå!
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Tidigare haft galaxy s3 och z3 compact. Den här modellen är slimmad och funktionell. Ger däremot ingen kvalitekänsla. Batteri tiden är precis som de flesta här nämner, under all kritik då det inte heller finns möjlighet att ha med sig ett extra batteri.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag hade en Galaxy s3 i 2 år som jag hatade. Efter det har jag njutit av LG G2 och OnePlus One. Samsung Galaxy s6 skriker kvalité,både på ut- och insidan. Telefonen känns bra i handen och går att använda i en hand(kunde använda min OnePlus i en hand, men gud vilken skillnad). Touchwiz har utvecklats så bra! Ser fint ut, teman finns om man vill leka med det, flyter på nice och allt bara fungerar. Kameran är otrolig, jag är ingen kamera människa men här har jag inget att klaga på förutom att selfie kameran har ett beauty mode även fast man stänger av det.

  Batteriet: den oftast viktigaste punkten. Gör sitt jobb. Den är långt ifrån bäst, men även utan laddning mitt på dagen håret den sig efter en arbetsdag. Trådlös laddning och snabbladdning är dock något av det bästa jag upplevt. Jag hatade de argumenten innan jag köpte telefonen, men jag hade ändå med mig en laddare till jobbet när jag hade min opo så det gör ingen skillnad så sätt. Men nu kan jag läggs den på en platta vilket går ganska automatiskt.
  Rekommenderas! *
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft luren ett tag och nu så kan jag nog ge ett betyg. Den är bra och har hittills aldrig krånglat. Allt flyter på bra och även spel. Däremot så bjuder den nog inte på något spännande. förutom multi-window. Gillar att det är aluminiumchassi, annars så hade den nog inte hållit de gånger jag tappat det. Det blir lite fula hack bara. Ljudet är bra men går ljudet genom högtalaren så har jag ofta något finger i vägen, särskilt om man spelar spel.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grymt nöjd med telefonen. Skärmen är tveklöst den bästa jag hittills sett i en mobil och kvalitén i övrigt är fenomenal. Även kameran är outstanding.
  Har svårt att lägga ifrån mig den, vilket i sig är ett bra betyg ☺
  Efter ett par månaders användning drar jag av ett par stjärnor på grund av tråkig mjukvara, blir seg och konstig efter ett tag. Hade denna släppts med vanilla android hade den fått full pott!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vi köpte detta på Black Friday , och det är helt fantastiskt . kan definitivt rekommendera den .
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gick från en Sony Xperia Z3 som mjukvarumässigt inte hade några problem, däremot gick skärmen sönder stup i kvarten.
  Men det jag kan säga om S6, efter två dagars användande är att den verkligen är super!
  Telefonen känns gedigen och andas kvalité, skönt att Samsung äntligen gick från plast till aluminium!

  + kameran
  + Android 5.1 -> snart Android 6.0
  + skärmen, riktigt bra!
  + låg vikt
  + bra design
  + touchwiz

  - Kameran kan vara störande då den sticker ut på baksidan.
  - touchwiz

  Varför touchwiz kom på både +/- har att göra med att dem helt klart har förbättrat det sedan tidigare.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  So far so good. This phone is perfect in every way.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa mobilen!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hittills så är jag supernöjd med den här mobilen.

  Tidigare smart phones i min ägo har varit Galaxy, Galaxy S3, och på jobb Galaxy Xcover 2. Och detta är en klar uppgradering.

  Snygg mobil, snabb, grym kamera med nya funktioner, fingertrycksavkännare, pulsmätare, metallskal osv. Gillar även att man inte behöver ta ut batteri och lucka där bak för att montera SIM-kortet. Det görs ju numera på högra sidan med medföljande verktyg.

  Allt bra så här långt!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Gick från en Galaxy S4+ (den med snapdragon 800) till den här. titta på flera olika alternativ inom Android, LG och Sony som främsta konkurrenter, tittade även på Nexus 5X som alternativ. Fastnade för denna, för mig är sweetspot runt 5", de flesta andra flaggskeppen är större, jag tillhör dem som inte har något emot Touchwiz och jag anser att både Sony och LGs Android känns lite plottriga. Jag är ruskigt nöjd med S6an, jämfört med S4 så är det ett riktigt stort steg vad gäller kvalitetskänsla, den enda på marknaden som kan konkurrera är Iphone. Allt känns premium rent estetiskt. Touchwiz är nu mycket mera moget, allt flyter på bra och telefonen är rusktigt snabb. Jag upplever inget lagg, det fanns det gott om på S4. Skärmen är gudomlig. För mig är Teman ett stort plus, har saknat detta i tidigare versioner, här har man möjlighet att customisera utan att lägga på 3e parts launchers som för min egen del alltid strulat lite. Det som är underdimensionerat är batteriet, här skulle jag önska ett större. Dock har man trådlös laddning vilket fungerar utmärkt och snabbladdning. I ärlighetens namn är man aldrig långt från en kontakt. SD kortet är väl det enda jag inte är nöjd med, här borde Samsung stoppat i detta som alternativ.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har bränt av följande telefoner på 1 år och två månader: Nokia 1020, Samsung galaxy s5 compact, Iphone 6 och nu Samsung galaxy s6. Ville ha en topnotch mobilkamera som främsta köpargument.

  Mest nöjd med med Iphone 6 - som helhet. Samsung galaxy s6 hade varit i paritet om inte för den nesliga batteritiden. Utan att sagga Samsung alltför mycket, är kameran den näst bästa - efter Nokia 1020 såklart.

  Första tiden var batteriet under all kritik. Tills en säljare på Webhallen, där jag köpte min för 4 990 kr, tipsade mig om att fabriksåterställa min nya telefon. Batteritiden blev något bättre. Nu sugs i alla fall inte energin ut i lika stor utsträckning.

  Tips till er med som har ett batteri som dräneras fort utan anledning, kan försöka testa följande:

  http://wccftech.com/fix-galaxy-s6-battery-issues/