Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netgear EX6150

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netgear Accesspunkter, bryggor & repeatrar (55)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Har kört denna någon vecka nu i AP-läge.
  Har den på övervåningen och den maxar ut vårt 100/100 i så gott som hela huset. Undantaget är nedervåningens kaklade badrum där hastigheten sjunker ner till ca 70Mbit/s.
  Än så länge är den helt klockren.

  Edit: Snart ett år nu och jag har aldrig behövt starta om den, och den har aldrig strulat eller tappat hastighet.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Prisvärd enhet med mycket enkel installation, snabbhet och mycket bra räckvidd. Använder den som accesspunkt med många enheter uppkopplade som exempelvis dator, chromecast, konsol och mobiltelefon och upplever inga problem alls med den. Jag rekommenderar starkt denna produkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Superlätt installation med WPS!
  1. Tryck WPS-knappen på extendern
  2. Tryck WPS-knappen på accesspunkten
  Done!

  Ansluter den till en Netgear R6220, grym räckvidd i hela huset, timmerkåk från 1860.
  Har 250/100 fiber. Fullt flås överallt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt grym liten WiFi extender. Jag bor i en stor villa med fyra våningar och fibern är indragen till våning två där routern står. Jag behövde få upp bättre täckning till den fjärde våningen, hade endast 1/5 i täckning där uppe. Netgear EX6150 sattes in på tredje våningen för att även stärka signalen där som var lite sisådär i ett rum också, och för att få så bra kontakt med routern på andra våningen som möjligt. Nu har jag 5/5 eller 4/5 i täckning på både våning 3 och 4 beroende på vilken rum man är i. Vi har 100/100 fiber och på fjärde våningen får jag ut ca 80Mbit/s up och 40Mbit/s ner som bäst genom Netgear EX6150 och 5ghz bandet. Det tycker jag tycker är mer än okej med tanke på att signalen går en lång väg genom två våningar och in och ut olika apparater. Det är trotts allt WiFi vilket aldrig kommer upp i samma hastigheter som en kabel ändå.

  Inte nog med att det blir bra täckning och hastigheter, det mest imponerande (och kanske viktigaste) är att denna WiFi extender är väldigt stabil, har haft den konstant på i 4 månader nu och inte ett ända avbrott vid varken online spelande eller vanligt surfande. Har aldrig behövt start om den, mycket stabil alltså!

  Installationen av den är väldigt enkel; du skriver in en webbadress i valfri webbläsare, jag gjorde det till och med i mobilen, och sen är det bara att följa de tydliga och enkla instruktioner. På bara några minuter har du allt redo.

  Det finns många andra WiFi extenders för halva priset om inte mer, men jag skulle definitivt rekommendera att lägga några extra hundralappar på en sådan stabil och bra produkt som Netgear EX6150. Jag hade lite tur och lyckades knycka till mig en för 699kr på en rea, men för ca 900kr som den verkar ligga på just nu är den ändå värd varje krona!