Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung PS42A457

 Lägg i lista  Jämför
42" HD-ready Plasma med 20000:1 dynamisk kontrast och bildförbättringssystemet DNIe+ som ger en skarp bild med riktigt bra svärta. Dubbla HDMI-ingångar, komponent, PC-ingång samt dubbla Scart gör det lätt att koppla in allt från VHS till Blu-Rayspelare med riktigt bra resultat. DVB-T/C mottagare för både Boxer och ComHem. Stäng
42" HD-ready Plasma med 20000:1 dynamisk kontrast och bildförbättringssystemet DNIe+ som ger en skarp bild med riktigt bra svärta. Dubbla HDMI-ingångar, komponent, PC-ingång samt ... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung TV (349)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.45)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra TV som hängt med ett tag nu..
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Extremt nöjd med min plasma skärm, haft den sen hösten 2008. Hade lite problem till en början med inbränningar i tv;n när jag körde datorn på den men när jag pillat lite med inställningarna både på datorn och tv;n blev det bra igen.

  Allmänt en underbar tv, funkar utmärkt till ps3-spelen och alla 1080p filmer.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket nöjd med denna tv.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Efter noggrant övervägande beslutade jag mej för att köpa en 457:a. efter några dagar märkte jag att den startade av sej själv i standbyläge. Ringde Onoff som inte hade någon förklaring på problemet utan erbjöd mej att byta ut den. Tyvärr var ju 457:an då slut och ersatt av 467:an. Bestämde mej för att lägga upp dom extra kronorna till en 467:a och åkte glad hem. Några dagar senare märker jag att det låter konstigt om högtalarna och bilden hade blivit "Sepia" nåra gånger, då ringer jag Samsung som meddelar att 457:an var det inget fel på, det är en grundinställning som startar upp TV:n och söker efter uppdateringar. 467:an däremot verkar det vara något konstigt med så dom ber mej kontakta Onoff. Får den utbytt en tisdag i februari och den funkar i ca 1 vecka. då känner jag att jag kanske ska byta märke?? Hursomhelst så kom jag på att 457:an kanske var tillbaka på Onoff, och det var den. Sagt och gjort, jag köpte tillbaka den och nu är jag glad och nöjd. Har under resans gång provat med både min Dilog 355 och den inbyggda boxen och jag kan bara säga att den inbyggda är 7 resor bättre än Dilogen. Klockren bild, bra menyer och framför allt snygg.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Gav 6995 på onoff idag. Är grymt nöjd med tvn! Fantastisk bild och gillar dtv menyn/guiden skarpt! Höll på att köpa 466 på hallbäcks för 2500 mer och den enda som skiljer är att på 457 är det en grå list under! Ev. kan 466 ha en inbyggd hd digitalbox men är osäker. Nån som vet?

  Alltså, grymt prisvärd och fin tv!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Fantastisk design, kanonbra bild och ett väldigt klart och bra ljud. Kan inte vara annat än helnöjd. Rekomenderas!
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Helt ok för det priset.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Supernöjd med TVn.
  Ångrar endast att jag inte väntade några månader med att köpa den, nu är den flera tusenlappar billigare.

  Skönt att slippa den separata digitalboxen!
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Inget att klaga på för det priset. Har kollat runt mycket på forum och nätet, och för 8k är detta förmodligen bästa TVn som går att få.

  Och om några andra, precis som jag i början undrar, denna och 456 är samma TV, bara liten design skillnad. Jag tyckte personligen denna va snyggare med en lite grå/ljus "list" liknande sak längst ner.

  Summan av kardemumman; Riktigt bra TV!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Min första platta TV någonsin. Valde denna efter kollat runt på prisjakt, Samt jämfört den mot 416 & 456 modellerna.