Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha P-45

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Digitalpianon & stagepianon (61)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte först ett Roland FP-30 för 5800 hos 4sound pga skönare tangenter och bluetooth men lämnade tillbaka det då tangenterna började ge ifrån sig klickande och skrapande ljud efter bara 1 vecka ( https://www.youtube.com/watch?v=zucnb3F4lJA ). Efter lite research verkar det vara ett vanligt problem med den modellen. Köpte ett P-45 istället och har inte haft några problem hittills. Tangenterna är dessutom mjukare och tystare än FP-30.

  Funkar bra med iPad Pro + Flowkey med USB typ-B till lightning kabel eller till datorn med en vanlig printer-kabel. Ljudet är tillfredsställande både via högtalarna och hörlurar. Önskade dock att det fanns fler pianoljud att välja mellan eller att installera men då får man köpa en dyrare modell för sådana funktioner. Hade behållit FP-30'n om det inte vore för defekten men Yamaha P-45 duger plus att jag lyckades köpa den för 1600 kr begagnad. 4100 nypris är ändå ett kap. Hursom, perfekt för nybörjare och mycket nöjd med mitt nya piano!
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Yamahas billigaste, tyvärr orkar de inte hålla ribban på instegsmodellen som konkurrenterna utan det är en lite för enkelt samplad flygel, livlös och trist högtaleri.

  Skulle kika på konkurrenternas insteg istället.

  Hörlursuttaget sitter på baksidan till skillnad från andra Yamaha som har på fronten, grymt opraktiskt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra värde för pengarna (för ett nybörjarpiano), fint ljud och behaglig tyngd i tangenterna. Högtalarna kunde ha haft lite mer kräm i sig.