Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fiskars Functional Form Block Knivset 5 Knivar

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fiskars Köksknivar (134)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  8 mån sedan
  Botten-napp! Inte alls den höga kvalitet fiskars hade en gång i tiden.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Ville recensera enbart knivblocket, men det verkar inte finnas här på prisjakt. Knivblocket säljs separat för ungefär samma pris som det här setet (350 - 400 kronor).
  Knivblocket är utöver förväntan, tar lite plats och har en helt okej finish (Min är natur). Klarar knivar upp till 23.5 cm enligt förpackningens information. Står stadigt och rör inte på sig särskilt lätt tack vare gummibasen (som går att ta loss). Perfekt med magneten på ena sidan där man t ex kan sätta en sax eller ännu en kniv, den är riktigt stark så den lär klara av det mesta som man skulle vilja hänga på där.

  Är knivarna i den här serien det minsta bra så är det ett väldigt prisvärt set, jag tyckte bara blocket var värt pengarna i alla fall!
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Halvdassig utformning, dålig profil och tapering, väldigt överpris för dessa knivar. Dessutom dåligt som är lågt härdat stål med låg kolhallt som håller skärpan dåligt.

  Fiskars tillverkar inte saker av kvalitet längre vad gäller knivar, billigt stål och tillverkning från kina istället för det Sandvikstål som borde användas fortfarande.

  Global är långa vägar från dessa knivar, och då ska det väl sägas att Global inte direkt är några höjdarknivar de heller.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kan inte annat än rekommendera detta knivset. Prisvärt och funktionellt.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Ett väldigt prisvärt knivset. Knivarna är kanske inte i samma klass som Globals när det gäller att behålla skärpa men tro mig det är inte långt ifrån. Global knivar kostar ca 7 gånger så mycket, en prisskillnad som inte är befogad. Skärpan hos Fiskars knivar är helt fantastisk när de är nya och håller väldigt länge. De ligger fin-fint i handen. Grönsakskniven och kockkniven (16 cm) är mina klara favoriter. Lätta att vässa med Fiskars Rollsharp. Rekommenderas starkt!