Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Cylinda F 6275N (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Cylinda Frysar (61)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Instämmer till stor del med tidigare recension. Köpte K6275 samt frys F6275 mest för att det skulle passa under bef överskåp. Vi har höjd 175cm under överskåp och trodde då att 173cm som de uppger skulle gå att höja 2cm med de ställbara fötterna.
  Fötterna sitter så dumt placerade att detta inte gick, vi fick sätta distanser under för att få till acceptabel lösning. Dock så kan vi då "klämma fast" kyl o frys under överskåpen, så att de sitter fast. Jag tycker dörrarna är lättöppnade, utan speciellt mycket vacuum.
  Bra:
  Praktisk inredning
  Hyfsat tyst

  Dåligt:
  Dålig infästning av fötter
  Saknar golvsockel, ser tomt ut under
  Bruksanvisningen är ett skämt
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna frys när det va nedsatt pris och det tyckte jag va ett riktigt bra pris till att börja med, men hade inte räknat med nackdelarna som medföljde så därav betyget.

  Vi kan börja med att installationsmanualen är under all kritik, det står t.ex. väldigt flummigt översatt, med blandade fonter. Det står ingenting om de extra fötterna som skickas med eller vart dessa skall monteras, vilket jag rekommenderar att man gör för annars blir stabiliteten inte tillräcklig. Det står inte heller vart alla de tre längder på fötterna som finns med vart de skall sitta eller hur man skall fördela dessa ojämna antal på skåpet för att uppnå en tillräcklig stabilitet. Dessutom så är de långa, plastiga 1/4 "höj & sänkningsfunktionen" för de bakre mitten benen otroligt dåliga så jag fick lust att spy över situationen.

  Sedan så blir det ett så stort vacum när man stänger och öppnar dörren så att skåpet följer med ut varje gång man försöker öppna dörren, otroligt störande. Nytt läckageskydd gör inte saken bättre heller, så för att inte skåpet skall åka med ut varje gång man öppnar dörren så fick jag sätta vibrationsdämpare vid varje fot för att det skulle stå på sin plats. Detta har man som tillverkare kunnat fatta och lösa genom att ha en fotpedal eller någon form av öppningsanordning vid handtaget så hade det varit briljant.

  Jag har Cylinda i stort sett överallt hemma, men kommer förmodligen överväga en annan tillverkare framöver, så otroligt missnöjd med detta skåp.

  Fördelar:
  * Billigt
  * Stilrent
  * A++
  * Ganska tyst

  Nackdelar:
  * Dålig instruktionsbok
  * Höj och sänkningsfunktionen är otroligt dålig
  * Dörren är svår att öppna, får med sig hela skåpet