Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Björk Forma Hard Wax 150ml

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Björk Hårstyling (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Som många andra kommer jag från 10+ års användning av Lanza's Urban molding paste. Tycker faktiskt att Björk forma hårt är väldigt bra, och ger bättre stabilitet. Har två tuber, en med Forma hårt, och en med forma lagom och varvar dem lite på vad man vill göra med frisyren för dagen, och i takt med att håret växer. För lite längre hår tycker jag bättre om Lagom, medan när det är kortare så gäller "Hårt". Det är drygt, och räcker länge för mig och min hårlängd som varierar mellan 20 - 60mm! Saknar jag molding paste - Nej. Den är ersatt av detta. Därmed dunderprodukt.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  10/10, bästa vaxet jag testat!
  Ny formula men minst lika effektiv som tidigare!
  Som någon annan har skrivit så verkar det vara ny formula, vilket gör det mycket enklare att klämma ut ur tuben. Detta gjorde mig lite skeptisk till en början men funkar galet bra. Frisyren sitter som en smäck och ser bra ut även dagen efter om man fixar till det lite snabbt. Håller mycket bra mot regn.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Använde Maria Nils Kolorit Control i 6år innan de tog den ur bruk vilket för mig är en gåta de den var överlägset den bästa produkten som gjorts.

  Äntligen har jag hittat en produkt som är 85% bra av ovan nämnda och den bästa just nu som jag hittat efter letat efter ersättare till Kolorit.

  Forma hårt ger en krämig känsla precis som Kolorit och håller bra i håret hela dagen utan att tappa kvalité. Den är inte riktigt lika bra att få till frisyren som Kolorit men så pass bra att inget annat på marknaden är i närheten just nu.
  En sak jag värderar högt och för mig är innehållet, ett måste är att det inte är några Sulfater SLS, Parabener och inte Parafiner.
  Denna produkt har inga Parafiner och ingen Sls men en dålig sak är miniraloljorna Petrolatum som tyvärr är förekommande i hårprodukter och dessa har många namn.

  Innehåll ger jag 3,8 av 5 i betyg då det inte har de farliga ämnena men fortfarande mineraloljor.
  Kvalité ger jag 4,5 då det funkar bra dock inte som Kolorit som dock utgått.
  Snittbetyg 4
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nej! Nu har det ändrats något med detta vax jämfört med tidigare. Luktar annorlunda (luktar iofs godare än innan) och har nu mycket sämre och kortare hållfasthet än innan. Stelnar nu i princip omgående så att man inte har en chans att hinna ordna till frisyren.
  Och just att det blir stelt likt hårspray, så var det inte alls innan. Då var det hårt och hållfast men blev aldrig stelt och torrt!
  Varför ska tillverkarna alltid hålla på att ändra och trixa?
  If it aint broken, why fix it!??
  Näe dags att finna något nytt nu då...

  Och snälla Maria Nila... Ta tillbaks Kolorit Control!
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter års trogen användning av Lanza Urban (den gröna tuben) så ville jag testa något nytt.

  Lanzan i all ära, men stadgan kunde ha varit vassare och minus för den unkna äppeldoften.

  Här kommer BJÖRK ”forma hårt” och Ger frisyren en snygg look, Stadgan är mycket bra och doften behaglig om aningen syrlig.

  MEN tyvärr... är vaxet svårt att applicera ödmjukt i håret. Det stelnar snabbare än ljusets hastighet. Men det absolut värsta är att det är kvar i håret efter dusch, shamponering etc. Inte lätt av applicera ur så att säga. Mitt hår är inte tacksamt för det.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt bra produkt, fantastisk att forma håret med (tjockt, rakt med virvlar) och bra stadga. Just det senare kan dock förbättras och det finns produkter som håller längre. Väldigt "matt produkt" som lämpar sig bäst att applicera i torrt hår.

  Används efter att Maria Nila slutat med sin "Control".
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ny favorit!

  Har ett svårformat hår men virvel längst fram i mitten och en naturlig mittbena men har inga problem att få håret dit jag vill med denna produkt.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Favoriten än så länge
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Svinbra produkt!