Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Devialet Phantom

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Devialet Mobilhögtalare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Såg denna för första gången på Unbox Therapy på YT, och sen dess har den fastnat i mitt huvud. Jag letade upp vart jag kunde testa högtalaren, och tog en tripp till Audio Concept i Stockholm.

  Fick testa White, Silver och Gold.

  För mitt behov och min budget så var White helt perfekt.

  Ljud:

  Klart, fylligt och BASEN! När mar ser på dessa högtalare så tror man inte att de kan leverera ett så bra ljud, med tanke på storleken.

  OBS! Har endast kört med Spotify eller Tidal Pro (FLAC), och tro mig, det är skillnad. Många reviewers online har endast kört med BT och det är inte optimalt om du vill uppnå maximal upplevelse.
  Ljudet är perfekt för allt från Oliver Nelson till Swedish House Mafia. Du får med hela registret oavsett volym.

  Film finns det ingen heller att klaga på. Kör via APTV 4K och allt är helt magiskt. Ingen fördröjning, och kristallklart ljud. Kan rekommendera att testa med Blade Runner 2049, gåshud när effekterna drar igång.

  Design:

  Ja vart ska man börja? Ser ut som att den är tagen från en Marvel Film (RIP STAN LEE). Tjejen hemma var lite tveksam till en början, men nu gillar hon dem nästan mer än mig.
  När basen börjar jobba, då drar showen igång. Sidorna av högtalaren flexar och det ser helt fantastiskt ut.

  Slutsats:

  Vill du ha ett litet, smidigt men kraftfullt ljudsystem med topp kvalité? Då är Phantom serien rätt för dig. Glöm inte att köpa till Tidal, det är helt klart värt det.

  Tips:

  Om du är sugen på att testa och bor i närheten av Stockholm, ta en sväng förbi Audio Concept. Dem har varit otroligt hjälpsamma och hjälpte mig att hitta rätt system för mitt behov.