Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony SRS-X99

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Mobilhögtalare (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket nöjd med detta lilla underverk. Med tanke på storleken är ljudet fantastiskt och det går att höja volymen rejält utan distorsion.
  Valde denna högtalare mycket på grund av att den har alla möjligheter till anslutning som jag önskade. Parning med andra högtalarmärken för multiroom fungerar bra med Google cast.
  Bluetooth strömning låter bra och har bra räckvidd.
  Använder den mest för att spela från min NAS, men det är perfekt att kunna casta från de flesta musiktjänsten som finns.
  Till skillnad från andra högtalare jag tittade på låter denna bra både vid låg och hög volym.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade högre förväntningar, trodde ljudet och framförallt basen skull vara mycket högre men jag tror jag hade orealistiska förväntningar.

  Det är klart ljud och det är jäkla smidigt med spotify. Har man stort rum bör man nog kolla på ett riktigt system med stor baslåda men för mindre rum är detta smidigt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Klippte till då jag fick den 1990:- på rean.
  Väl uppackad förvånades jag först av räckvidden på blåtanden,
  Snabbheten plocka upp musik från nätverksdiskar eller datorer, och den spelar riktigt snyggt upp musik i alla former, och ger min favorit högtalare en match.

  På minus: gäller avsaknaden Att kunna spela äkta stereo på 2 enheter. och saknar aptX-codec, men Ldac via sony lur låter kanon m

  Castar nu musiken istället, vilket vart ett klart lyft, då wifi täcker hela kåken, och man kan samtidigt prata i telefonen utan det stör.
  Ett tips: om man spelar musik och sedan stänger av den kan via fjärren starta den, och den spelar då direkt, det du lyssnade på sist

  Ej inspelad ännu, men den lär få stå framme då den är en mkt snyggt bygge i köket där vi gärna spelar musik och slipper slå på hela hifibänken varje gång.
  Har även 3 srs- X88 också, jag kan bara säga att blir allt mer nöjd med dom.
  Startar blixtsnabbt via spotify connect. Har nu delat på dom då dom bara kan spela stereo var för sig, går dom mindre bra ha i samma rum, då åtminstone jag blir knäpp av ljudbilden.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Smidigt med AirPlay, wi-fi, bluetooth. Ser rätt ok ut, bra kvalitetskänsla, mycket mycket bas på bekostnad av resten av ljudet, typisk brummande i resten av ljudregistret. jag upplever ljudet som omusikaliskt och tröttsamt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ägt 5 kanal billigt-dyrt, gått från hiskliga pengar 2 kanals stereo till multiroom Bose. Dags för något nytt, x99 passade som handen i handsken. Lättplacerad, lättsam i ljudet, luftigt, tyngd i basen utan för den delen vara allt för tung (Bose, Harman, Marshall m.f). Detta är ingen hifi, men vid normala volymer så är ljudet ärligt och kan bara säga det är fantastisk produkt. Köp!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har Srs-x99 och Srs-x77 samt lilla Srs-x33 för ljudets skull. Minst lika bra som övriga highend produkter som sonos, Harman eller Bose.

  Kanonljud och snygg diskret design. Allt vore full pott om bara songpal - appen höll vad den lovade* (uppdaterat). Den tappar kontakten med jämna mellanrum och det blir dödstyst. Lite tråkigt när man har gäster som säger "skulle nog köpt sonos eller nåt annat som inte kraschar hela tiden".

  Som blåtandshögtalare är det lite bättre men kraschar där med ibland.

  Har nu testat med samsung galaxy s5, Ipad, iphone 5 och 6 och det funkar lika dåligt.

  Sedan senaste appuppdateringen har det blivit lite bättre, men fortfarande är det dåligt med uppkopplingen.

  *
  Nu har appen uppdaterats och fungerar som den ska. Klockrent köp!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket kompetent anläggning, med fantastiskt ljud i smidigt format. Till skillnad från t.ex. Sonos liknande högtalare såsom Play:5 är Sonys anläggning inte begränsad till att enbart spela via nätverk, utan kan också ta emot ljud direkt via Bluetooth, usb, eller vanlig 3,5 mm-sladd. Det gör den mer familjevänlig och flexibel.

  Själv spelar jag nästan enbart via Bluetooth, vilket går busenkelt att koppla upp med nfc - bara att dutta mobilen eller plattan mot högtalaren när man går förbi. (funkar inte med Apple-prylar förstås, som saknar nfc. Men det är ju inte Sonys fel..) Bra stöd för alla tänkbara appar, Google cast, Airplay osv och spelar upp vilka filformat som helst, inklusive HighRes Audio format som flac mm. Välljud i lyxförpackning.

  Finns en del negativt att läsa om att den glansiga/glasiga ytan skulle bli kladdig, men jag vet inte varför man skulle kladda på den överhuvudtaget. Däremot håller jag med om att fjärrkontrollen (som funkar perfekt) känns lite onödigt kantig i handen.
  Har aldrig varit med om att anslutningen brutits, trots att jag spelar från en rad olika enheter, båda Android och ios.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt ljud! Ett absolut kanon köp. Köpte under ett erbjudande på Media Markt där jag fick betala 4650 kr för den. Jag har gjort ganska mycket undersökning och googlat runt på nätet och jag är ganska säker på att det inte finns nån annan högtalare i den prisklassen som klår Sonys X99. Den är helt enkelt bäst för dom pengarna. Köp!