Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HyperX Cloud II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HyperX Hörlurar (32)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.76)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har använt detta i tre dagar, och jag är mycket glad över förbättringen från mitt siberia v2. Den största skillnaden är att micen på cloud 2 fungerar på Mac, det gjorde inte siberia-micen. Detta var mycket störande då jag behövde använda den interna micen i datorn.

  Update efter 14 månader: fungerar fortfarande perfekt, absolut inget att klaga på. Har överlevt några tappningar i golvet... Känns som att jag kommer ha detta headset LÄNGE... Finns ingen anledning att byta, det duger mycket bra för mina behov.

  Hör kommer positiva och negativa saker med produkten:

  + Sitter MYCKET skönt runt öronen, man känner knappt något när man har det på sig.
  + Väldigt ljudisolerat! Man kan spela ostört även med mycket bakgrundsljud.
  + Mikrofonen känns proffisionell, den är lätt att justera och tar bara upp ljud från rösten. Bakgrundsljud hörs ingenting på Skype, enligt mina vänner.
  + Väldigt bra ljud! Ljudet är väldigt klart och skönt att lyssna på. Det är lätt att urskilja detaljer. Det är bra för musik/film också, dock så finns det nog bättre hörlurar för det ändamålet i den här prisklassen.
  + Surround 7.1. Jag har inte testat detta på en film eller liknande, men i spel ger det en häftig känsla då det är lättare att höra varifrån saker kommer (jämfört med stereo).
  + Mikrofonen kan tas bort, så att man kan ta med hörlurarna på tex bussen för att lyssna på musik. Dock så är det inte så diskret att ha så stora lurar på sig.
  + Väldigt bra byggkvalité, snygg förpackning och snyggt utseende.
  + Volymkontroll som även innefattar mikrofonkontroll (höja eller sänka mikrofonens känslighet) och mute-knapp.

  - Huvudbygeln (eller vad det heter) trycker ner en del mitt på huvudet. Just på det här var mitt siberia bättre. Nu måste jag flytta Huvudbygeln ibland för att det blir obekvämt att ha den på samma ställe hela tiden.
  - Volymkontrollen fungerar bra, dock så tycker jag att det är för stora "hopp" när man justerar volymen. Det är svårt att hitta en lagom volym med bara volymkontrollen (antingen är det för starkt eller svagt ljud). Jag måste då kombinera Volymkontrollen på headsetet med Volymkontrollen på datorn.
  - På min Xperia Z2 MÅSTE mikrofonen vara inkopplad för att ljudet från mobilen ska gå i hörlurarna. Men eftersom jag använder headsetet till datorn mest så spelar det ingen större roll.
  Edit: Jag laddade ner en app som heter soundabout, där man kan "tvinga" mobilen att skicka signalen genom hörlurarna. Fungerar utan mig nu :D
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag. Har andvänt det i 5 dagar. Hade tidigare ett logitech g35. Jag tycker ljudet är bättre än g35. Dom här är.minst lika sköna som g35. Miken är dock inte den bästa. Dom här känns mycket bättre kvalitet än g35. Mina g35 gick sönder efter 1 och ett halft år. Jag rekomenderar dom här starkt!

  Uptade: har fortfarande inget att klaga på! Riktigt bra är dom. Har aldrigt haft något problem!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Helt enastående bra lurar. Brukar försöka undvika lurar som är marknadsförda för "gamers", men dessa är helt klart prisvärda.

  +Sitter extremt bra på mitt lite större huvud (öronen får plats i kåporna utan problem).
  +Kvaliteten känns gedigen men lurarna är ändå lätta.
  +Ljudet är grymt. Är ingen audiofil, så kan inte uttala mig om exakt vilken ljudegenskap dom har, men för mig låter det kristallklart :)
  +3,5 mm kontakten sätter man in i volymkontrollen, så det går lätt att dra ut lurarna och sätta dom i ex. Xbox One/ps4 dosan.

  -Kan faktiskt inte hitta ett enda fel med denna produkt.

  Är 100% med detta inköp :)
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Sjukt bra!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag har provat alla headsets som finns utställda på Elgiganten och Mediamarkt (de flesta) och fastnade för cloud ii då de verkligen är extremt sköna på huvudet. Då hade jag eg. krav på att köpa trådlösa lurar..
  +Lätta, lagom breda och mjuka kuddar (man får me fakeskinn och filt att välja mellan). En njutning att ta på sig.
  +Micen får jag mkt positiva kommentarer om av de jag pratat med.
  + Priset, köpte för 599 kr
  +/- Ljudet är väl relativt platt med fokus på tydlig diskant och mellanregistret, vilket är att vända av ett gamingheadset. funkar väldigt bra i typ fps-spel så för mig är det en +, men beror på användningen.
  - Är inget fan av sladdar, det känns väldigt <2015..
  Sammantaget väldigt trevligt och prisvärt headset trots att det var många år sedan det släpptes.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Prisvärda hörlurar med bra ljud. Har haft mina i nästan tre år och fungerar fortfarande men är slitna. (Trodde de skulle gått sönder vid det här laget.)
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Riktigt bra ljud! Speciellt för 599 kr på black Friday. (Men även för kring tusingen.)

  Och det bästa, sjukt bekväma! Kommer med sköna kuddar i konst(?)läder. Mycket bra! Man får dessutom med ett par extra som är mjukare fluff enbart. De som sitter på (läder) stänger ute ljud bra.

  7.1 är väl sådär. Vissa tycker det är bra vissa tycker det duger. Personligen använder jag det inte.

  Micen är förvånansvärt bra, det är ju trots allt en budget-mic. MEN! Man bör uppdatera firmware till senaste från hemsidan. Annars är det sådär. Och luras inte av versionerna. Den som ligger på när man köper nu heter 0030 och den nya på hemsidan heter 0010. Och den sistnämnda är den nyaste. Trots att programmet säger att man nedgraderar.
  Antar att man kan byta ut micen till annan eftersom den är avtagbar.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bra har haft i 4 år fortfarande de bästa i prisklassen by far
 • Perfekt
  4 mån sedan
  +Bra ljud
  +Bekväma
  +Hållbara
  +Okej mic

  -Konstig röd färg på metallen
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Har ägt dessa i snart 4 år och har aldrig varit mer nöjd över en teknologiprodukt. Helt otroliga för priset. Komforten är suverän och sitter galant på huvudet. Kan använda under en hel dag och inte känna det minsta. Läderpuffarna kan dock bli lite varma då till då. Ljudet är av ovanligt hög kvalité för ett gamingheadset av denna prisklass. Väldigt hög i detalj där man kan höra små detaljer enkelt. Ljudet är V-shaped och passar mycket bra för casual musiklyssning, spel och filmer/serier. Mellanregistret är inte like up-front vilket är förväntat men kan också vara negativt för vissa. Micken är inte fantastisk, men i denna prisklass är de bland de allra bästa.

  Något jag speciellt måste ge cred till är kabeln. Efter fyra år av användning har jag fortfarande inte något problem alls med kabeln vilket jag ser som väldigt positivt då kabeln på alla mina tidigare gamingheadsets (Steelseries & Roccat) gått fullständigt sönder inom något år.

  Några nackdelar med headsetet: 7.1 valet känns ganska onödigt. Låter oftast värre än det normala. Finns inte någon mjukvara att ändra ljudet i vilket kan vara ett stort minus för vissa.

  I helhet tycker jag att detta är ett par fantastiska hörlurar där man får så mycket som nästan går för vad man betalar. Rekommenderar starkt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Dålig kvalitet hårdvara
  7.1 system funker inte bra
  Mic behöver förbättra
  Surroundsystem fungerar int på bra sätt
  Man kan int skilla varifrån kommer ljud
  Hyperx cloud II tog berömning mer än den förtjänar.
  Msi Ds502 som hos mig ger bättre storre skillnad
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  + Bekväma, kan ha dem på mig många timmar utan problem
  + Bra ljud
  + Micken kan tas bort helt så den inte stör när man inte använder den
  + Dosan med "virtuellt surround" och volymknappar tillför inte mycket, men kan kopplas förbi och läggas undan.

  - Ljudet genom micken är sådär. Kanske förväntat. Men hade kollat på lurar med en liten aning bättre mick till nästa gång.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  Har haft det här headsetet i 3-4 år. Väldigt sköna att ha på, även om jag måste ställa in absolut största storleken. Det skulle ha varit skönt att kunna ställa in den lite större ifall jag skulle ha något på huvudet när jag använder headsetet. Ljudet är väldigt bra, men jag är ingen audiofil, så jag nöjer mig antagligen med ganska lite.
  Men... kvalitén är inte bra. Det dröjde kanske 1 år eller så för kabeln att bli klapp, så nu har jag snurrat den tight runt USB-kabeln som medföljer för att få den i spänn i ett läge som fungerar. Jag föredrar egentligen att köra utan USB-kabeln eftersom det gör det väldigt svårt att ställa in volymen. Normal volym är 2 steg från 0, så vill jag ha det lägre så har jag inte så mycket spelutrymme för det.
  Trevligt headset men för stora brister med tanke på prislappen.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Dessa hörlurar är ett av de bästa jag har haft. Jag har haft dessa hörlurar i 4 år nu nästan och de är nästan lika bra som dag ett, microphonen är fortfarande topp form, de är fortfarande i bra skick även att jag är så klantiga med dessa till ex kasta de in i väggen, kasta de ett par gånger på marken och exc.

  Men de fortfarande funkar som dag ett bästa kvalitet någonsin recomenderar dessa extremt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Har lämnat in två sådana för garantireparation på grund av sladdglapp. Tygsladden skapar vikta sektioner som går sönder. Ett års varsam användning av varje.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft detta headsetet i 2 år. Är riktigt nöjd. Headsetet håller för några smällar i väggen.

  Update: Högra hörluren paja idag, behandla headsetet som om det vore din bebis
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det bästa mediumbudget headsetet som finns enligt mig. Aldrig varit så nöjd

  + Micen
  + Passformen
  + Ljudet
 • Usel
  1 år sedan
  Sladdtrassel utan dess like och miken funkar inte
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Hörlurarna fungerar väldigt bra men mikrofonen la av efter 3 månader och jag måste gå tillbaks och lämna in den 🙃
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Skulle bara vilja säga att mikrofonen är skräp krånglat sedan jag köpte den.

  1. Fick uppgradera firmewaren för att ens få i gång den på windows 10.
  2. Ett brummande ljud kommer från mikrofonen så kunde jag få liv i den genom att byta USB port men det kunde ta 2-5 byten.
  3. Nu funkar det inte lägra att byta USB port utan det är ett konstant brum.
  4. Klykan för att hålla fast volymkontrollen är klen och går lätt sönder.

  Jag har haft dem sedan 2018-12 och de skulle ersätta min gamla Logitech G35 vilket har funkat klockrent i 5 år.

  Rekommenderar inte dessa om någon är ute efter att använda mikrofonen!

  Mer Info:
  Efter lite mer undersökning har jag kommit fram till att det förmodligen är ett glapp i själva mikrofonen längst ut på toppen där mikrofonen är monterad under puffskyddet.
  - Trycker jag på den kan jag provocera att den brusar och att den slutar.
  - Så nu blir det och åka att byta ut den.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag personligen är otroligt kräsen när de kommer till ljud överlag, kan spendera tonvis med pengar på både hörlurar och utrustning tills jag hittar de där lilla extra som mina öron letar efter

  Men allt började med dessa hörlurarna...Just nu sitter jag på ett par Audeze LCD-2 vilket är i ett helt annat universum i jämförelse. HyperX är ändå ett del av mitt hjärta som aldrig kommer glömmas, Ibland saknar man de faktiskt

  Detta är ett självklart köp för dig som spelar och även lyssnar mycket på musik då dessa är otroligt bra till både och!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Fungerade ypperligt... Fram tills dom inte gjorde det så att säga. Fantastiskt headset för pengarna och man hörs klart och tydligt hos motpart men mitt exemplar gav upp efter lite mer än ett år. Det vill säga garantin hade precis passerat. Det som gav upp var 3,5 mm-kontakten på USB-delen som började glappa något kopiöst så mikrofonen fungerar numera sällan till aldrig.

  + Hörs klart och tydligt hos motpart.
  + Mycket headset för pengarna.
  + Modulär mikrofon.

  - Kvalitén, mitt exemplar höll precis så länge att garantin hann gå ut.
  - Ljudet i lurarna är inte det bästa men för pengarna klart acceptabelt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har använt dessa i ca 2 år nästan dagligen. Lirar mest Destiny 2 och Vermintide 2 (PC). Innan köpet hade jag hemma bland annat ROG Centurion och Kingston HyperX Cloud Alpha. Jag prövade därtill en rad headset i butik från olika märken som Steelseries, Logitech mfl

  Jag lade mycket tid på att utvärdera skillnaden mellan det virtuella ljudet i hyper x och det sjukanaliga i Rog Centurion. Konklusionen blev att Centurion i vissa fall gav bättre positionering men till priset av en i övrigt sämre ljudbild med murriga ljud och burkigt tal. Centurion är därtill bulkig och har sämre passform.

  Cloud Alphas bas är mer balanserad och passar bättre för musik. Cloud IIs är lika snärtig men mörkare, vilket jag tycker ger mer pondus till tex explosioner vid spelande.

  Hyper X Cloud II är förpackad som, känns som och fungerar som en absolut premiumprodukt. Utbytbara sköna kåpor medföljer. Passformen är perfekt, materialet (delvis metall) är förtroendeingivande, ljudet superbt och micken mycket bra och priset för vad man får hittills oslaget. Det är svårt att tro det men i bland går det att få allt till ett bra pris.
  Enda nackdelen är att det medföljande 7.1 ljudkortet ger ett lite tunt och aningen artificiellt ljud. Ingen equalizerinställning finns och APO equalizern (ladda ner) till windows råder inte bot på det helt. Med Windows Spatialljud låter det klockrent! Kingston säljer lurar utan kortet.

  Rekommenderas varmt!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  + Använt dem i 6 månader och fungerar än.
  + Mick är justerbar och kan tas av/på

  - Lågt brus i bakgrunden konstant
  - Dålig möjlighet att förändra ljudet på datorn. Anting
  - Micken är otroligt låg så man prata otroligt högt om andra ska höra. Behöver man vara tyst är detta inte en mic för dig. ( Detta går att lösa genom att höja hela headsetets ingående och utgående ljud, men det resulterar i att när micken har ett bra utgående ljud så kan det ingående ljudet på 1% ibland vara för högt.)

  Stora problem med dessa headsets eftersom micken är dålig, ljudet är inte bäst. Rekommenderar inte dessa och fattar inte varför folk tycker detta headset är bra.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Wow, jag önskar att jag borde KÖPA DESSA IGEN efter att mina var rejält SLITNa och micken började sluta fungera BRA! ÅNGRAR ATT JAG KÖPTE Artic pro game + dac! för 2000 kr på BF 2018

  Uppdatering. Dessa höll så bra i cirka 3-4 år. Jag är superb missnöjd med mina Steelseries för 2799 KR!

  Ska återlämna dem nu och köpa dessa!
 • Bra
  2 år sedan
  Jämförelse-referens: Sony WH-C700N, Audi-Technica ATH-50M

  Kommer semi-lyxigt packat i en låda som gör att det är lite extra kul att packa upp. Ur lådan är ljudet kanske inte det absolut bästa, men med lite tweak i datorns mjukvara så blir det bra balanserat.

  + Sköna
  + Kommer med utbytbara kuddar så du kan välja mellan läder eller velour
  + Tydlig och krispig diskant
  + Bra tillbehör

  - Lite för mycket tyngd på övre registret
  - Basen är väldigt tunn direkt ur lådan (höjde mha mjukvara)
  - Blöder en hel del ljud ut och in
  - En aningen kort kabel om man inte använder 3.5mm-USB förlängaren som kommer med, kunde varit 30cm längre.

  All in all ett bra par lurar för priset.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Först ska jag börja med att säga att jag är värdelös med ljud och märkte ingen stor skillnad mellan denna och mitt gamla headset som kostade en tiondel av priset.

  +mycket bekväm
  +bra mic, I jämförelse med andra headsets
  +utbytbara öron koppar
  +Virtuellt 7.1 surround, trevlig gimmick funkar bra i spel
  +2 olika par öron koppar, läder och tyg

  -ej löstagbar kabel
  -lite jobbigt att byta öron koppar

  Köpt på rea, 600 spänn, rekommenderars starkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  +sköna
  +snygg design
  +bra ljud

  Dem är väldigt bra!

  Jag rekommenderar dem starkt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket bra lurar med otroligt bra ljud. Väldigt nöjd med dom.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Jag har använt dessa i flera år nu och är mycket nöjd. Det enda som är lite småkonstigt är att volymskalan är skev. jag använder typ nivå 0-40. 40-100 är för hög ljudnivå för att lyssna på.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  +I Mitt tycke bra ljud vid spel & musik.
  +Väldigt skön passform, aldrig kännt av någon värk efter flera timmar.
  + Mic avtagbar.
  +USB anslutning gör att ljudkort är irrelevant.
  +/-Blir varmt med Läderkuddar efter tid, tygkuddar medföljer.
  +Prisvärd för ~500:-
  +/-Medioker mikrofon

  -Något styv/jobbig kabel
  -Surroundfunktion onödig
  -Dosan Känns ivägen.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  den är bra
 • Bra
  2 år sedan
  Gick sönder efter 2 år men. Var väldigt bra när jag hade dem.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jättebra headset! Rekommenderar detta headset starkt!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt bra lurar! Hade de varit trådlösa hade det varit helt perfekt nästan.

  Jag använder dessa på jobbet och har ett par Logitech G533 hemma. Ergonomiskt gillar jag dessa bättre.

  Jag är helt värdelös på ljud, så jag har ingen åsikt om ljudkvaliten. Men micken fungerar utan problem och den tar inte in så mycket ljud från omgivningen (öppen kontorslandskap).

  Saknar som sagt att de vore trådlösa, och det hade också varit bra om micken istället för att vara avtagbar hade varit infällbar.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Förstår inte hyper:n för det här headset. Inget jag skulle rekommendera.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt bekvämt, balanserat ljud och löstagbar mic gör det här headsetet riktigt bra. Sladden är dock lite för kort.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har haft detta deadset en vecka drygt nu och är supernöjd, jag har haft massa olika modeller genom åren. dyra och billiga. bra ljud oh väldigt bekvämt att det är en löstagbar mic. Detta är dom bästa jag haft kan redan nu säga efter så kort tids användande!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra lurar med skön passform. Bra byggkvalitet som förhoppningsvis överlever sonens hantering.

  Bli dock inte lurade av informationen då de inte kan leverera 7.1 via xbox och USB-kopplingen.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte från Elgiganten för 499 kr i januari 2018

  Haft dom i några dagar. Än så länge riktigt nöjd med hur bra dom låter i förhållande till priset man betalar. 7.1 surroundet har jag ännu inte testat med något spel som stöder det.

  Tyckte först att dom satt lite för hårt, men dom verkar ha töjt ut sig lite så nu sitter som riktigt skönt. Orginalmuffarna är av läder, men det hänger med några av sån där... mjukare material som jag kanske kommer byta till senare.

  Mickljudet har jag ingen egen erfarenhet av, men mina teammates säger att det låter bra.

  I den här prisklassen så äre än så länge en 10/10.

  Det enda jag saknar är att jag vill kunna dra ut sladden ur själva lurarna, men den sitter fast där. Har en tendens att råka fastna med sladden ibland och då hade det varit att föredra om dom kunde åka ur istället för att göra slitage på kontakten.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra och skönt ljud.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt bra ljud och bas rekomenderar starkt!
  Ett riktigt bra gaming headset!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett enormt funktionsrikt headset till ett lågt pris.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra gaming headset! Mina spel sessioner landar på många timmar varje gång, bekväma hela tiden. Snygg finish, sköna att använda, riktigt trevliga medföljande tillbehör. 7.1 ljudkortet fungerar riktigt bra (kör via PS4), allt känns påkostat och jag rekommenderar verkligen dessa. Hela mitt liv har jag varit intresserad av bra ljud och dessa Cloud ll gjorde mig inte besviken någonstans! ????????
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ljudet är mycket bra, mikrofonen är okej. Hörde en massa snack om att den sög men de överdrev som vanligt. Dessvärre fick jag lämna tillbaka dem eftersom de mosade mina öron, mitt huvud är rätt så stort och det fick dem att klämma mina öron ordentligt att jag inte längre kan använda dem.

  Men alla är inte lika som mig så därför gav jag den en 7a.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  USB ljudkortet är värdelöst med brus på låga toner, men ansluter man till 3.5mm med en splitter så funkar allt prima!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt sköna hörlurar! Kan sitta kvar under långa sessioner av gaming utan att man behöver ta av dom. Byggda med kvalite. Bra accessoarer med i kartongen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det finns bättre saker för 13-1400, men tycker ändå det är en Black Friday-stöld för 490! Jag betalade mer och är ... nöjd-ish efter 2-ish års gaming. Kom hit bara för att säga det när jag såg priset :)

  + byggkvalité. bara att konstatera. 10 av 10.
  + inbyggt ljudkort fixar ditt kassa mobo-ljudkort i vissa spel
  + Micken är helt OK och funkar som Skypemick, och folk hör vad man säger i spel. Funkar faktiskt som fattigmans ersättning för mygga eller bordsmick.
  + isolerar ljud bra. Helt slutna lurar. Vräk på med volym. Hyfsat boostad bas, om du är sån. Ingen audiofillur men det visste du nog redan.

  - isolerar ljud bra. :) Ingen sidetone som på en av Sennheisers headsets som kostade 2000. Att det ska vara så svårt, en porslinstelefon från 70-talet hade sidetone. Man hör alltså inte ett skvatt av vad man säger.
  - 7.1 låter skräp, vet inte om något headset är bättre på det men har inte spelat ett enda spel som ger mervärde
  - den solida byggkvaliten klämmer också lite extra på kindbenen så att man får ta en paus efter någon timme.
  - helt slutna lurar = värme efter ett tag, samma grej. Sköna men definitivt inte komfortlurar. Testa AKG 702.

  Men de flesta minusen applicerar inte på en gaminglur så 7/10 för mina 800 jag pyntade, för 490 kr: 9/10. Har du skitlurar och en femhundring så passa på. Tycker jag.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  För 899kr är de väldigt prisvärda. Ibland kan du hitta de för runt 500kr och då är det ett sjukt bra kap. Har dina Steelseries gått sönder igen? Mina Steelseries gick sönder för tredje gången och istället för att lägga 2-300kr varje gång gick jag upp litegrann och köpte dessa. Skulle bli förvånad om de la av med tanke på kvaliten. En stjärnas avdrag för ljudkvaliten om man använder medföljande ljudkort.

  Funkar att använda till mobilen (iPhone 6S) men ljudvolymen blir ganska låg och kvalitén är tråkig. Går i nödfall.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt nöjd med mina. Hade lite problem i början med något konstigt poppande ljud i lurarna. Bytte plats på alla mina usb enheter eftersom det kändes som att lurarna inte fick tillräckligt med ström och de har funkat riktigt bra sen dess.

  Bra ljud förutom lite för mycket bas. Virtuellt 7.1 surround funkar bra beroende på program det används i. De sitter skönt på huvudet även efter några timmars användande.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra lurar!
  Sitter riktigt bekvämt, riktigt bra ljud, bra fjärr, bra ljudisolering...

  Oerhört nöjd!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  .
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har bara använt den i en dag och är jätte nöjd!
  Micen läter bra och headset är av bra kvalite.
  Jag rekommendera detta headset för E sport då de är kvalite på ljudet och att den har 7.1 surand