Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Teenage Engineering OD-11

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Teenage Engineering Mobilhögtalare (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Fantastiska!
  Snygga, lättplacerade och hög WAF. Ljudet är perfekt och klår/matchar åtminstone mina fullhöjds dynaudio. Har två stereokopplade men jag hade nog egentligen klarat mig med en, sitter sällan i trekanten för den perfekta stereobilden ändå.

  Mjukvaran för att parkoppla, uppdatera etc är skitjobbig, men troligen moden, så det 'gnället' skall tas med en nypa salt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  mycket bra ljud, diskret men snygg design. fyller rummet på ett väldigt bra sätt. enkelt att placera dem. perfekt med fjärrkontrollen (ortho remote).
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Motsvarade alla förväntningar. Hifi.
  Inget bas-kladdigt Sonostrams.
  Ser excellent ut! Låter underbart och ofärgat. Mycket likt klangen i Carlsson-originalen. Ger en naturlig stabil och fin bas där producenten av musiken menade den skulle höras.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte en för ett par månader sedan för att testa, och trots att jag bara har en som spelar i mono så har jag hittills varit otroligt imponerad av ljudet.

  Fungerar bra ihop med Spotify i och med att den stöder Spotify Connect (det fungerar för alla plattformar Spotify stöder). Har du en iPhone/iPad/Mac/Apple TV så kan du även spela ljud från valfri app till dem. Sen har den även 3,5mm- och optisk ingång om man vill ha en mer direkt anslutning.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt mycket ljud för pengarna, spelar både högre, bättre och mer balanserat än sonos-system för 15-20.000. Enkla att installera och går utmärkt att koppla in vinylspelare till. Rekommenderar två st för stereoljud.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har två stycken och de fungerar bäst i stereo men ok i mono. Väldigt djup bas för storleken och fyller lätt ett rum (22m^2) med stort ljud. Bäst om man har någorlunda öppet mellan högtalarna. Har försökt med rumskorrigeringsmjukvara och trots en viss delay fungerar det bra och ger ytterligare precision i basen.

  Har provat med en högtalare högt uppe på ett skåp i köket. Fungerar förvånansvärt bra.

  Alltså mycket nöjd även om de är ganska dyra. Man sparar dock in en förstärkare om man bara använder dessa som sin stereo-anläggning.

  En stjärna avdragen pga ett ganska högt pris.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiskt utseende och problemfritt hanterande.
  Ljudet tyvärr ... inte i paritet med priset
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastiskt ljud, inga sladdar, funkar som högtalare till Apple TV. Känns framtidssäkert trots mycket funktionalitet i mjukvaran.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Wow, känns verkligen som man hittat hem i ljudideal. Spelar riktigt djupt och kraftfullt med tillräckligt med detaljer i toppen. Röster är otroligt behagliga oavsett om det är ljusa kvinnoröster eller mörkare mansröster. Fyller hela rummet (23m2) med välljudande stereo ljud (har två st). Självklart låter det bäst i sweetspot men förvånansvärt bra närapå vart man än är i rummet. Drar av en stjärna för priset, som fortfarande är något högt trots prissänkningen.