Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Antlion Audio ModMic 4.0 Uni

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Antlion Audio Mikrofoner (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  För alla med bra hörlurar utan mikrofon, look no futher.

  Pros
  -Väger typ inget
  -Bra ljud
  -Plockar inte upp bakgrundsljud
  -Kommer väl paketerat

  Cons
  Kan inte komma på några direkt, vore väldigt trevligt med trådlöst men man kan inte få allt...
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket nöjd med Modmicen. Använder den med mina Sennheiser RS-170 som jag ogärna vill byta ut och min förra Logitech bordsmick fångade upp alldeles för mycket av ljudet runt om, vilket tydligen många bordsmickar gör.

  Används även med Asus externt ljudkort (Xonar U3) och får höra "du måste sänka volymen på din mick, du hörs för bra jämfört med alla andra!". Tar det som ett bra betyg :)

  minus:
  - Något dyr.
  - Kabel (vill ha trådlös version).
  - Kabeln är trasslig
 • Alla omdömen

 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter ett par års användning kan jag konstatera att denna funkar OK för datorspel med polarna över Discord, men inte mycket mer. Bättre på att plocka upp kabelvibrationer och torra läppar än vad du faktiskt säger. Inte värd priset någonstans.

  Tro inte på vad folk säger om externa ljudkort hit och dit, det har ingen som helst påverkan på mikrofonens kvalité. Ljudet är kasst, helt enkelt. För att inte tala om det konstanta brummande som går genom signalen om man använder någon form av "boost" genom sitt ljudkort - vilket är en nödvändighet, förövrigt, för utan att knuffa upp mikrofonen med 20+ dB så är det tamejfan ingen som kommer höra ett knapert piss av vad du säger.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Använt i cirka ett år nu tillsammans med Creative X7 externt ljudkort och Beyerdynamic DT 880 Pro 600 Ohm.

  Funkar fint till att prata när du spelar (brukar köra via Discord), men om du ska spela in voiceovers och liknande får du nog gå steget längre och fixa en ordentlig studio.

  Överhajpad och dyr för dess funktion. Köp ett headset (typ HyperX Cloud II) om du är på en sträng budget.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekt mic att använda till ett par hörlurar som inte har mic från början. Detta gör så att du kan ha hörlurar med högre kvalitet och samtidigt få det att fungera som ett headset.

  Den extra sladden är lite irriterande. Man får med clamps som slår ihop sladden med sladden från hörlurarna, men kör man med det så är micen inte längre portabel på samma sätt. Dvs, det går inte att ta av den och lägga den åt sidan längre utan att ta bort alla clamps.

  Rent ljudmässigt fungerar den bra nog enligt mig. Gör en egen bedömning genom att kolla på youtube klipp.

  OBS. Jag kör mikrofonen i ett externt USB ljudkort. Enligt folk som kör den direkt in i moderkortet kan den brusa en del. Så det kan helt klart vara värt att köpa ett billigt USB ljudkort med mikrofonen.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har du bra lurar men ingen mic? KÖP! denna mic är helt perfekt stryktålig och bra ljud.

  Helt klart bättre ljud med denna microfon än andra HS enligt vänner över ts / skyp / mumble m.m.

  Dock lite överpris må jag säga.. visst man får lite extra saker och en fin ask..
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Kombinerade denna produkt med mina Beyerdynamic dt 990-hörlurar. Lyckades få ljudkabeln till mikrofonen hela vägen ned inuti den snurrade TRS-kabeln till hörlurarna. Använde alla kabelfästen vid halshöjd där kabeln inte var snurrad och allt detta passade förvånadsvärt bra tillsammans. Limmet på magneten fäste utan krångligheter på utsidan av kåporna och positioneringen av mikrofonhuvudet placerade sig precis efter mina önskemål. Enkelt att byta position vid inaktivitet, bara dra ut ur magnetfästet och byta hack.

  Tyvärr stötte jag på ett stort problem med själva mikrofonen, att denna brusade något så fruktansvärt i bland annat vanliga samtal över Skype. Vid inspelning går det givetvis att avlägsna detta med diverse programinställningar och ljudet är annars mer än godkänt. I jämförelse med hyperX II-headsettet låter denna mikrofon något skarpare och mer sterilt enligt mig.

  Nåväl, troligtvis hör detta problem till ASUS moderkort (klent inbyggt ljud) då bruset kunde höras från en annan dator med dyrare ASUS kort. Testat i både Skype och Audacity med alla möjliga inställningar på boost/känslighet och senaste Realtek-drivrutiner installerade. Lösningen lär vara en USB adapter, dock är detta ingenting jag personligen tänker spendera mina pengar på. Returnerade min ModMic till Komplett och ersatte denna med en hederlig bordsmikrofon som fungerar utan några som helst problem.

  I förhållande till prislappen, utan ett ASUS-moderkort(?), så kan jag rekommendera denna produkt. Det är en smart lösning men var beredd på att lägga till en adapter på inköpslistan.

  Utrustning: ASUS Z97-A & Windows 10.
  Inköpspris: 488:- inkl moms och frakt under Black Friday.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag tror man har lite olika preferenser på "bra ljud". För att vara ärlig så är det väldigt lite som skiljer denna 595kr mic från en 29,90kr mic på clas ohlson. Känns alldeles för hypad. Visst funkar den men räkna inte med att kunna använda den för att spela in något material med hög kvalité, den är alldeles för dålig för att motivera priset.