Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Sonicare DiamondClean HX9351/52

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Eltandborstar (72)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.19)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  5 dagar sedan
  Riktigt bra när den fungerar. Verkar som att de satt en timer på att fungera runt 1.5 - 2 år.
  Köpte en 2017-November. Den gick sönder 2019-April.
  Fick en ny 2019-april. Den gick i sönder 2020-feb. Tyvärr. för detta priset är den ett skämt. Kvittar hur sparsamt och snällt man använder den.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Överlägsen Oral-B när den fungerar. Dock har jag nu haft två stycken som har gått sönder efter 2 år.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Borstar bra men håller bara 2år
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Fantastiskt tandborste men höll bara i ca 2 år.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Som många andra skriver så började även min strula efter 1.5-2år, helt plötsligt så startade den helt random lite då och då, väldigt jobbigt när det var mitt i natten och man var tvungen att stänga av den 3-4 gånger.

  Tillslut så slutade vi ladda den då problemet var hela tiden mer eller mindre.

  Kontaktide Philips jag fick prova och reseta tandborsten och det funkade inte, kontaktade igen och då ville man att jag skulle skicka in enheten men ångrade sig och istället så skickade man ut en ny till mig.

  Hade lite tur hade ca 1 vecka kvar av garantin när jag kontaktade Philips tycker dock att en såpass dyr produkt borde hålla lite längre.

  Annars när den väl funkar så är det bästa tandborsten jag haft.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Håller max 1,5 år innan man måste köpa en ny..
 • Dålig
  3 mån sedan
  Haft två och båda höll i ca 1,5 år..fungerade bra i övrigt men blir dyrt och ha dessa i längden. Väldigt dyra tandborsthuvuden också..
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Jag har haft Philips diamondclean i flera år nu och är supernöjd. Mycket tystare och bättre rengöring än min Braun oral B som kostade 1.700 Kr.
  (Som jag kört med då och då parallellt.)
  Philips diamondclean alla dar i veckan.
  Braun oral B. hamnade i soporna trots sitt dyra pris.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Trodde denna skulle ha en chans mot Oral B men nej, skräp.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Grymt bra borstning MEN alldeles för dålig kvalitet som de flesta är inne på. Halva priset hade motiverat att man måste köpa ny efter 1-2 år. Måste tyvärr nya märke nu då den tredje på fem år lagt av.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Tandborsten fungerar bra när den väl fungerar. Tänderna känns väldigt fina och rena.
  Men det dröjer inte länge innan den gradvis försämras, och i bägge exemplar jag fått av denna tandborste slutade att fungera som den skulle efter 1-1,5 år.
  Jag reklamerade denna hos Clas Ohlsson som tog hand om ärendet alldeles ypperligt. Rekommenderar inte alls denna, på grund av kvaliteten som finns, eller snarare hållbarhetet - är något som man kan förvänta sig av tandborstar som kostar 179 kr. Köpte min för kraftigt reducerat pris strax under 1300 kr. Har haft en Philips tidigare och det var samma dåliga kvalitet/hållbarhet även på denna, men jag ville ge det en chans till eftersom jag satt på de extremt överpriserade borsthuvudena kvar från den tandborsten.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Efter två års användning är tiden mogen för en recension.
  Väldigt bra, till en början åtminstone. Tänderna blir riktigt rena och fräscha, bra första intryck.
  Tyvärr till det dåliga. Är inne på min andra hittills och då tendensen har varit med bägge att efter ca ett års kontinuerligt användande så börjar den låta mer (oljud) och blir som mer slö samt ineffektiv, tandborsten orkar inte "driva på" som tidigare. Kan därmed inte tillstå att kvaliteten står sig över tid. Finner det ej acceptabelt att införskaffa en ny varje år pga nämnda problem.

  Verkar genomgående frågetecken över kvaliteten med Phillips produkter, riktigt slit och släng över det hela från tidigare erfarenheter. Kanske har jag lärt mig nu?!
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Jättebra när de fungerar men den går sönder efter 1,5-2,5 år. Köpte 2 st till mig och frugan, och vi är nu inne på tandborste 4 rep 5 efter de 3 första tandborstarna slutat fungera. Vet inte om det är batteriet eller motorn, men helt plötsligt är den stendöd.

  Har som sagt bytt 3 tandborstar som alla slutat fungera, kommer inte köpa Philips igen eftersom det är dom inte byter efter de första 2 årens garanti. Lite för mycket pengar för att vara en förbrukningsvara.

  Nu när den 4:e gick sönder så köpte jag en Xiaomi Oclean Pro X som kostar en spottstyver jämfört med motsvarande tandborste från Philips eller Braun, men ska enligt oberoende recensioner fungera bra. Vi får se, annars köper jag nog en Braun nästa gång.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bytte till Philips efter att min gamla OralB:s batterier hade blivit för gamla. Pengar i sjön! Philips teknik med ett tandborsthuvud som rör sig i sidled klarar inte att rengöra tänder lika bra som OralB som har roterande borst. Jag får borsta dubbelt så lång tid för att uppnå nästan samma rengöring som jag fick med min gamla OralB, men klarar ändå aldrig att få de bakre tänderna rena - rörelsen i huvudet saktar ner så fort det blir lite tryck på den vilket medför att jag inte får någon bortningsrörelse i trängre delar som t.ex baksidan av bakre tänderna. Det skvätter också tandkräm ur munnen på dig överallt om du råkar öppna munnen en aning - försök borsta baksidan av framtänderna utan att spraya hela badrumsspegeln med skum! Det enda positiva är snyggare design med glasladdaren samt en tystare gång och kanske något längre batteritid jämfört billigare OralB. Men annars så får du mycket bättre resultat med en hälften så dyr OralB borste. Ersättningsborstarna till Philips är också lite hutlöst dyra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har haft min Sonicare sedan 2013, alltså nästan 7år och har aldrig haft några problem med den, inte förrän nu då den, trots att jag stängt av den, plötsligt startade av sig själv. Upprepades x flera och till slut lät jag den gå till batteriet tagit slut. Antar att den har gjort sitt nu.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har sett de andra omdömena men har själv aldrig haft några problem med den. Priset har för mig varit den enda nackdelen.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Andra som går sönder på 8 månader...
  Borstade ju bra, men batteritid kortades väldigt sista tiden, laddas, men stendöd... suck
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Borstade jättebra men gick sönder i fästet till borsthuvudet efter c:a 1,5år. Jag fick pengarna tillbaka men vågar inte testa Philips igen med tanke på alla övriga kommentarer här på Prisjakt.

  Borsthuvudena är också hutlöst dyra, 299kr för 4st. Vilket blir ungefär dubbelt så dyra som Oral-B och jag skulle inte påstå att dom håller dubbelt så länge.

  Det får bli att gå tillbaka till beprövade Oral-B.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det positiva:
  Den borstar jättebra.

  Det negativa:
  Tyvärr är kvalitén jättedålig, de går sönder och håller inte alls lika länge som OralB tandborstarna.
  Så tyvärr är de inte värda sitt pris, Philips måste ändra konstruktionen så att de håller bättre.

  Tur att det är två års garanti på dem
  Den första gick sönder efter ett par månader, fick ny på garantin
  Den nya jag fick på garantin höll i lite över ett år, fick en ny på garantin
  Så nu får vi se hur länge den nyaste håller...

  Flera bekantas har även gått sönder efter drygt ett år, de flesta har bytt till oralB som håller bättre.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Håller med föregående inlägg. Borstar väldigt bra men jag råka tappa den i golvet 1 gång och nu borstar den i halvfart. Det är dåligt, rent utsagt uselt!
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Det positiva är att jag tycker de känns trevligare än OralBs. Mindre skraltigt rörelse som upplevs effektivare. Tror inte att rengöringen emellan tänderna är något vidare dock så se det som något för tandytorna. Borstarna kostar mer än OralBs men det är jag ok med om resultatet/upplevelsen är bättre.

  Dock är det typisk Philipskvalitet.
  Ofta när jag har ställt tandborsten i glaset så har den inte tagit laddning och just nu fungerar den inte alls och strax innan dess så durrade den lite när jag försökte sätta på den men stannade och om man då satte det lite oklart om den var av eller på och den gick av sig själv emellanåt. Kanske är vatten i maskineriet och att den gav upp för att batteriet blev urladdat av att den gick igång av sig själv. Svårt att veta. Överprissatt skit är väl vad man kan beskriva alla eltandborstar som. De är ju inte tänkta att vara servicebara, vet inte om jag kunde fått den fixat på "laddar inte alltid" / "dåligt batteri" men nu är den nog emellan 2 och 3 år gammal så nu får väl klämma och möjligen spräcka sönder skiten själv om man vill löda i ett nytt batteri och väcka liv i den.

  Alla Philipsprodukter jag har köpt har varit skit, utöver den här en annan billigare eltandborste, en hushållsvåg, två matberedare, TVn jag har kan nog beskrivas som .. inte perfekt den med. Fick en bandspelare när jag var 2 år gammal för 38 år sedan som fortfarande fungerar men den väljer jag att se som ett undantag.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Supernöjd men priset är verkligen att ta i. Ok om den hade hållit i över 2 år, men i så fall är det bättre att köpa 2 billigare, vilket jag hade gjort om det inte vore för miljöaspekten

  + Resultat
  + Design
  + Funktioner
  - PRISET
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jättebra rengöring av tänderna. Tyvärr går dessa tandborstar sönder efter 1-2 år och ingen goodwill från Philips att ersätta dig. Jag är inne på min 4:e nu och den jag har nu höll i 13 månader.
  Uppdatering: Philips skickade tillslut en ersättningsborste till mig. Höjer betyget med en stjärna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra eltandborste som är smidig att ladda i tandborstglaset eller att ta med i laddningsreseväskan som följer med.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa eltandborsten som jag någonsin har använt! Tänderna känns riktigt rena, batteritiden är väldigt bra och jag har fått mindre tandsten.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fick möjligheten att prova denna eltandborste och jag är väldigt nöjd. Skulle aldrig gå tillbaka till en ”vanlig” tandborste numera. Huvudet på eltandborsten vibrerar istället för att rotera vilket känns fräscht. Bra!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Köpte den här eltandborsten på kampanj för 900 kr. En helt fantastisk produkt som gör sitt jobb över förväntan. Finns lite olika program (typ polering, djuprengöring eller sensitive) som jag ännu inte ens har testat. I paketet medföljer ett fodral som kan ladda borsten genom USB samt ett glas för trådlös induktionsladdning. Första laddningen höll i 4 veckor (!) efter borstning 2 ggr/dag. Enligt manualen bör borsthuvudet bytas var tredje månad. De säljs bl a i 4-pack på Philips hemsida för 299 kr.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Trodde jag aldrig skulle betala 1200 kr för en eltandborste... Men då jag har problem med tandsten gjorde jag det ändå. Otroligt bra tandborste, man känner verkligen hur tänderna blir rena. Batteriet är riktigt bra. Andas kvalité och tillbehören som resefodralet är suveränt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Klart bästa eltandborste jag haft, bra batteritid och jättebra rengöring.
  På min dog batteriet efter 1,5 år som tur är så har Philips två års garanti så jag skickade tillbaka min på frisvar till Apotea och efter några dagar så hade jag fått pengarna tillbaka på mitt konto så jag köpte en lika dan igen och har två nya år på garantin.
  Kan säga jag har alltid haft mycket tandsten genom åren sen jag köpte denna har jag knappt haft någon tandsten och sluppit några onödiga tandläkarebesök.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade en oral B professional care i drygt 4 år. Men som de flesta Oral B användare (när jag läst på ett par forum) så funkade batteriet väldigt dåligt vilket verkar vara vanligt för oral b användare. Höll en borstning på slutet innan batteriet var slut så bestämde mig för att prova en Philips eftersom de flesta verkade nöjda (enligt användarbetygen här på prisjakt). Fick den för 1200kr på clas Ohlssons när dom hade 100 år jubileum vilket kändes då lite dyrt ändå för en eltandborste.
  Meeeen...
  Tandborsten är grym. Kör bara med "clean" 2 min borstning och "deep clean" 3 min borstning och det känns som en otrolig skillnad i jämförelse med förra borsten. Kan tänka mig att "sensitive" kan vara användbart för vissa men det känns lite som att det finns lite många onödiga lägen och det är lite knepigt att växla lägen när man väl har tandkräm på den för då skvätter det överallt men tänderna känns otroligt mycket renare så det är väl bara att leva med. Har bara haft den i nån vecka men jag är hittills väldigt nöjd.

  Köööööp. Jag är säker på att du inte kommer ångra dig!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En fantastisk tandborste!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köp inte en Oral-B. Philips är bättre på alla vis, och i synnerhet batteritekniken. Två veckors batteritid på en laddning, även ett år efter inköpet.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bästa tandborsten jag haft. Batteritiden är underbar. Resefodralet som även fungerar som laddare är ett plus.

  Har haft oral-b innan och kan enkelt säga att Philips gör jobbet betydligt bättre.

  Även tandläkaren påpekade att det för första gången inte ens fanns spår av tandsten som det gjort alla år tidigare. Kan rekommendera starkt! Helt klart värt varenda krona!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hysterisk hög hastighet på borsten, det känns verkligen att den gör rent. Batteritiden är enorm, den räcker vecka efter vecka. Praktiskt och bra resefodral som även går att använda som laddare. Det enda som jag upplever som irriterande är laddtiden som är 24h.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Positiv: Bra rengöring, 2 funktionsprogram, vibration om det finns för högt tryck på tänderna. Säg när du ska ladda och borsta huvudet måste bytas ut. En bra tandborste
  Negativ: Svagt våldsam vibration och obehag att använda vid irritation i munnen, och det känns inte bra mellan tänderna,
  Men alldeles en mycket bra tandborste