Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samson G-Track

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samson Mikrofoner (153)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Utmärkt instegsmikrofon för anslutning till dator via USB.

  Hyggligt välbyggd med ordentliga tillverkningsmaterial, bordsställningen är stabil och man får en förhållandevis lång USB-sladd med i kartongen.

  Gör sig utmärkt som podcast-mikrofon och gärna tillsammans med puffskydd (måste köpas till separat). Fångar upp ljud utan att lägga på alltför mycket brus och ger bra resultatet även en bit ifrån.

  Mjukvaran som medföljer är ok men kan lika gärna ersättas av Audiacity som gör ett minst lika bra jobb.

  Överlag så kan jag inte annat än konstatera att G-Track är en förträfflig instegsmikrofon som garanterat fungerar utmärkt för de allra flesta. Sina kronor i inköpskostnad är den absolut värd.

  Nämnvärt om G-Track är att den inte kan drivas av mobila enheter. Jag har försökt med adaptrar för Lightning, 30-pins och micro-USB, inget fungerar då enheten inte ens får tillräckligt med ström för att gå igång.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Gör det den ska och lite till.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag är ingen expert på ljudkvalitet, men att jag kunde höra ljud, såsom kaffekoppar placerade på bordet på andra sidan av huset, berättar att det är mycket känsligt och har en bra ljudkvalitet.

  har bara använt den till kaféet / skype-samtal och några filmer, men har aldrig fått ett klagomål om ljudet förutom att det är ibland för lågt trots att jag sitter precis vid mikrofonen och har den inställd fullt mikrofon. Detta är kanske skype / kaféet sina misstag, och vissa inställningar du behöver för att justera, så kom ihåg att om det är därför du köper denna mikrofon.

  monter är ganska bra, det sätter mikrofonen på rätt höjd i förhållande till skrivbordet och har aldrig fått ett klagomål om att lager för stort ljud när jag stöter in i tabellen.

  en rekommenderad produkt med flera användningsområden