Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sennheiser Momentum Wireless M2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sennheiser Hörlurar (253)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.47)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kan man få ett par Momentum att låta lika bra trådlöst som med sladd? Svaret är för mig både ja och nej. Därför att jämfört med det trådbundna originalet är Momentum Wireless ett helt annat djur.

  Om du föredrar en snabb recension kan du hoppa till slutet för min summering.

  Jag har använt första generationen av Momentum i sladdutförande (MS) under ett par år. Jag var mer nöjd med dem än jag varit med några andra portabla lurar. Men där sladdversionens mellanregister morrar friskt och detaljerat saknas en del hos Momentum Wireless (MW). Kanske beror det på att basen är ganska överdriven. Nu pratar vi visserligen inte odistinkt bumpande Beats utan mer välbalanserat spinnande Sennheiser. Men ändå, jämfört med originalet är MW klart mer basglada. Det är kul om du gillar mer pulver i basen och passar extra fint om du använder lurarna för filmtittande.

  Om jag spekulerar lite så har det nog ganska mycket att göra med att kåporna är både större och har kraftigare stoppning. De är enligt mig klart mer bekväma än MS. Sedan tillkommer att den aktiva brusreduceringen måste reducera både högfrekvent brus och lågfrekvent slammer (tänk flygplan eller tunnelbana). För att klara av den uppgiften behöver mikrofonerna i kåporna fånga upp och släcka (vända fas) på just de frekvenser som uppfattas som störande. Det är förmodligen svårt att inte samtidigt påverka frekvensgången i högtalarelementen negativt.

  Funkar brusreduceringen? Ja, absolut. Är den störande? Nej, inte om du sitter i en miljö där den behövs. Då gör den sitt jobb och isolerar dig på ett förbluffande effektivt sätt. I en tyst miljö ligger däremot ett svagt vitt brus i botten som kan vara störande om du är känslig och tänker lyssna på finstilta ljudlandskap. Men enligt mig så är det i så fall förmodligen fel plats och uppgift för Momentum Wireless. Själv är jag väldigt nöjd med funktionen.

  Byggkvalité och design är precis lika bra på MW som på MS. Faktiskt ännu lite bättre, eftersom de nu går att fälla in kåporna för att lurarna ska gå att packa ihop enklare. Tillsammans med den omdesignade hörlursväskan blir de rimligt portabla utan att jag upplever att de är oskyddade. Givetvis går det att koppla in en sladd (medföljer) om de laddat ur. Enligt Sennheiser håller de upp till 22 timmar på en laddning - och det verkar stämma ganska bra. Hitintills har jag inte varit nära batteritorsk även om jag lyssnat på musik och pratat i telefon under en hel dag.

  Under högra örat hittar du två enkla knappar som klarar alla uppgifter som behövs för att både prata i telefon och styra uppspelningen.

  Jag har inte fått möjlighet att prova om Bluetoothstandarden APTX gör någon kvalitétsmässig skillnad för ljudet eftersom jag så här långt bara använt lurarna med Appleprodukter. Det blir ett intressant projekt att prova senare.

  Av någon anledning har jag inte lyckats ansluta mer än två Bluetoothenheter samtidigt. Försöker jag med en till måste jag para om den första igen.Tänk också på att Bluetooth ligger i UHF-bandet runt 2.4 MHz och kan störas ut av andra elektriska apparater (mikrovågsugnen t.ex). Jag upplever det inte som ett jätteproblem utan är nog ganska imponerad över hur störningsfritt det faktiskt fungerar. Räckvidden är bra (över 10 m i olika rum och mellan våningsplan).

  Summering:

  + Byggkvalitén är gedigen och designen är genomtänkt
  + Spelglada utan att vara onyanserade
  + Rimligt portabla
  + Bekväma
  + Medföljande löstagbar sladd
  + Brusreducering som fungerar
  + Bra räckvidd

  - Relativt stora på huvudet (för att vara reselurar)
  - Priset (de är dyra men du får precis vad du betalar för)
  - Brusreducering som inte går att stänga av

  Sennheiser har designat trådlösa lurar som fungerar perfekt för sitt ändamål: Att lyssna på basglad musik och prata i telefon i miljöer med störande bakgrundsljud. Utan risk för sladdkaos. Bra trådlösa lurar kostar skjortan - men du slipper vansinnesutbrott på grund av avslitna eller glappande sladdar!
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otroligt fina hörlurar! Bra komfort, snygg finish, mycket fint ljud med kraftfull men välbalanserad bas och fina detaljer i både mellanregistret och de högre registrena. Så lurarna ställer höga krav på ljudkällan.

  Batteritiden är riktigt bra, och det är en enkel och elegent lösning för att få reda på kvarvarande batteritid att lurarna berättar det för dig när du klickar på multifunktionsknappen.

  Hörlurarna fungerar bättre än de flesta andra blutoothenheter vad gäller problemfri anslutning, och bakgrundsbruset är så pass lågt att det inte längre stör (till skillnad från till exempel de äldre lurarna Sennheiser MM550-X).

  Hörlurarna har på maxvolym ett ljudtryck som ligger bra mycket över nivån för vad som räcker för att skaffa sig permanenta hörselskador (tillsammans med min Sony Xperia Z3 compact och Spotify), så jag skulle tro att volymproblemen vissa upplever snarare ligger i hårdvaru- eller mjukvarumässiga begränsningar i enheten som man spelar ljudet ifrån.

  Noise-guarden är optimerad för buller och "noise" (brus), och där fungerar den riktigt effektivt. Röster däremot dämpas inte speciellt mycket (något som om jag förstått det rätt är ett medvetet val från Sennheiser). Vilket man givetvis måste vara medveten om när man köper luren.

  Uppdatering: Har nu lyssnat ett antal timmar på luren, och måste bara lägga till ordet Wow! :-)
 • Bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har alltid varit lite anti Bluetooth headsets då jag som musikproducent är väldigt kräsen när det kommer till ljudbild och specifikt low end (Trance) samtidigt som jag är extremt allergisk mot bakgrundsbrus/white noise.

  Jag har tidigare testat ett par QC35 tillsammans med en Iphone vilket blev min referenspunkt och bestämde mig ganska snabbt för att BT ljud är långt ifrån så pass moget att någon som mig skulle spendera dessa summor på ett par lurar.

  Dock var det ändå något med bekvämligheten av att slippa sladd som gjorde att jag efter mycket efterforskande körde en "Hail Mary" och införskaffade 'Momentum Wireless Black' (som egentligen är nån slags mörkgråblå, snyggare än svart!) på elgiganten i fredags.
  Mitt exemplar har 0,1% white noise, inte hörbart om man verkligen inte just justerar lurarna mot öronen för att lyssna efter specifikt detta. Fantastiskt!
  Inga BT headsets jag testat tidigare har givit mig samma upplevelse som dessa.

  Positivt.
  + Riktigt grym byggkvalitet! (Tack Sennheiser!)
  + Design, Snygga och hyfsat nätta!
  + Ok ljud direkt ur lådan, sjukt bra efter lite EQ tweaking + en Android telefon (och då har jag inte ens en som stödjer AptX). Mycket bättre än QC35 enligt mig.
  + Lätt att ansluta (NFC)
  + Batteritid på 22h verkar stämma rätt bra
  + Ihopfällbara (dock inte vridbara vilket är lite synd om man vill ha dom runt halsen bekvämt)
  + Möjlighet till kabelanslutning om batteriet tar slut (dock inte testat)

  Meh
  +/- Komforten, den är "ok". Kuddarna är mjuka dock är resten av lurarna ganska hårda och stela. Kuddarna i bågen är hårda vilket resulterar i att man blir lite öm på hjässan. Är man dessutom flintis så lär det vara ännu jobbigare.
  Jag har nog svårt att sitta med dessa timmar i streck utan måste ta av mig dem lite då och då eftersom att de heller inte täcker mina öron till 100%.
  +/- ANC (Active Noise Cancelling) är snäppet sämre än QC35 men "ok".

  Negativt
  - Mina är obrukbara vid samtal om dom är anslutna till mer än en källa (tex dator + telefon).
  Ljudet klipper och hackar konstant så inom 5 sek så har jag alltid bytt till telefon istället.
  Testade dock nu med endast en källa och då verkar det fungera bra.
  Det verkar vara så att BT signalerna stör ut varandra... eller nått.
  Detta var ett omfattande problem när lurarna släpptes runt 2015 och Sennheiser återkallade/slutade sälja dessa, trodde detta skulle vara fixat nu??
  - Detta är kanske ett generellt problem med BT och inte lurarnas fel... men
  om telefonen är ansluten till 2 utenheter som lurarna och kanske, en Tesla så ballar lurarna ur så fort man sätter sig i bilen.
  Connected, disconnected, connected, disconnected i oändlig loop hör man i lurarna tills man stänger av dessa.
  Detta kan dock bero mer på hur BT fungerar i telefonen än lurarna som sagt.

  Generellt är jag nöjd med lurarna då ljudkvaliteten och byggkvaliteten är top notch och det var just det jag var ute efter.
  Även om BT problemen skulle bli fixade så kommer komforten (för mig) fortfarande hindra lurarna från att få 10/10, men 8, max 9/10 kanske det blir, tillslut... Vem vet.

  Överlag skulle jag nog rekommendera dessa framför allt mot QC35 just pga. kvaliteten.
  Är man av någon anledning specifikt ute efter NC eller komfort så bör man kanske kolla på QC35 istället (eller kanske Sony MDR-1000X), trotts att dom är enligt mig sämre på allt annat.

  Jag sitter just nu och väntar på svar från Sennheiser om BT problem, får se vad dom säger.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Positivt
  Bra ljud, Bekväma, hållbara, känns som hög kvalitet, kundservice, helt ok noise cancelling.

  Negativt
  Kan tappa bluetooth connection när man är ute och går.
  Varma
  Hade något som skramlade i vänstra hörluren men det fixades snabbt och gratis på garanti.

  Överlag - Väldigt prisvärda hörlurar för hem, resa eller jobb. Inte hörlurar för dig som vill vara aktiv/träna med dem på.
 • Acceptabel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  While wearing the M2's and walking the headband creates air turbulence generating a sound that resonates within the cans, Not ideal for walking.

  ANC is good but cannot be deactivated yet you wont feel the artificial annoying pressure many of other more expensive ANC systems offer.

  NFC is good to have.

  The multi-controller is fiddly and not ergonomically thought through, Will need some time time to get used to.

  Good and timeless build quality in general.

  The app is useless. Its basically a player with EQ. Aside of Tidal there is no other streaming service support up to this moment.

  Sound wise in music is about acceptable but nothing to rave about.

  Call quality is very good according the the receiving-end of the conversation both on cellular and within apps.

  For under 1800kr new they just about ok.
  5 out of 10.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Bra ljud ( bortser från lite klen bas) bra batteritid, bra nc och inte lika plastiga som många andra lurar. Dock har jag lämnat in 2 par redan för de börjar skramla när man åker på tex en dålig väg eller om man går på ett visst sätt.

  Det skramlar inte helatiden men alltid i GBG stad med buss. Och det är otroligt störande för en produkt i den prisklassen. Hitta reddit tråd om samma fel.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Bästa trådlösa hörlurarna på marknaden! Jag köpte dessa lurar efter ha testat och jämfört med lurar som Sony XM2, XM3, Bang Olufsen H9i och Sennheiser PXC 550. Resultatet är att dessa är klassvinnande!

  Det positiva:

  + Överträffande ljud med bas som leverar! Bäst i klassen!
  + Material som läder och metall gör att dessa sticker ut ur mängden.
  + Bra byggkvalié.
  + Snyggast design tack vare materialvalen gör att du inte behöver skämmas på stan.
  + Lång battertid på 22h, men dock inte bäst i segmentet.
  + Kan parkopplas med två enheter trådlöst, samtidigt. Detta kan inte Sonys motsvarighet.
  + Aktiv brusreducering som filtrerar ut mycket oljud, dock sämre än andra motsvarande.
  + Kan kopplas in med BT, USB och 2,5. Smärtfritt att koppla in dem i datorn eller flyget.
  + Ihopfällbara, dock inte vikbara.
  + Bra komfort om du har mindre öron.
  + Priset, med tanke på vilka hörlurar dessa konkurerar med har dessa otroligt bra pris.

  Det negativa:

  - Mikrofonen har dålig ljudkvalité när det finns andra ljud som ex. vind.
  - Dålig komfort om du har större öron.
  - Brusreduceringen går inte att stänga av eller minska.
  - Ingen funktion som möjligör att höra andra personer tydligare.

  Tänkvärt:

  - Ljudet blir sämre när den är inkopplad i datorn samtidigt som mikrofonen används.
  - Om du är ansluten till två enheter krävs trixande för att shifta mellan dem.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag köpte dessa på rea för något år sedan, något av ett impulsköp då priset var bra!

  Mitt användningsområde är främst hemma och där kommer såklart inte brusreduceringen till sin fulla rätt. Men ljudkvalitetsmässigt är jag mycket nöjd! Jag ska inte utge mig för att vara audiofil, men dessa spelar klart bättre än alla andra hörlurar jag äger, men då är de också dyrare.

  För mig sitter de bekvämt på huvudet och det är inga problem att ha dem längre stunder.

  Toppklass blir mitt betyg utifrån hur jag använder dem!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Ska bara kort bekräfta det som stämmer och inte stämmer i andras recensioner. Har haft dem 2år.
  Trots nedan skulle jag köpa dem igen sen de blev stulna.

  Plus
  +Bäst låtande musik med bäst detaljer. Inga störande balansfel i registret mellan bas-diskant.
  +Hållbar design som inte går sönder lätt, dock fick jag byta en o-ring efter bara 6månader då ena kåpan gled av metallramen hela tiden. Senheiser gav mig helt nya lurar!
  +Tillräcklig tung bas!
  +Mycket bättre ljud än:
  Sony 1000 har skärande diskant, Bose 35 låter av digitalt jitter typ som 128Kbit mp3or. Du får kika på 7000kr hörlurar på HIFI klubben innan du får bättre ljud typ B&W p7.

  Minus
  -Ljudvolymen är sådär 15% för låg när man vill ha rejält drag.
  -På bussresor skramlar ANC då den försöker kompensera bastoner. Detta gör att högtalarelementen slår hejvilt inne i kåpan och detta hörs.
  -Bluetooth störs ut jättelätt på stan även om du har telefonen 30cm från hörlurarna. Sprakar och tappar ljudet som annars bara händer 7meter bort i lägenheten.
  -ljudet låter märkbart sämre med kabeln. Då är inte hörlurarnas DAC aktiv nämligen och bas, volym och fyllighet försvinner.
  -ANC är väldigt svag, de funkar INTE att ha på jobbet om kollegor pratar, dämpar bara lika mycket som in-ear lurar.
  -3,5mm kabel till hörlurarna måste specialbeställas.
  -Alla jag pratat i telefon med när jag använt hörlurarna som mic, har klagat på ljudet eller att jag hörs dåligt.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Delade meningar om den här, den har ett par väldigt bra funktioner, samt ett par mindre bra så det blir ett medelbetyg.
  Först det som är bra:

  Bra:
  - Komforten. Sitter väldigt väldigt bra och jag tycker inte att jag får så svettiga öron som man kan få av andra lurar. Trycket mot skallen är bra och för mig som har glasögon kan detta bli ett problem.
  - Ljudet. Sitter man i ett rum och lyssnar på musik så är ljudet väldigt fint, oerhört tydligt med bra tryck. Både från direkt från CD men även från dator och mobil.

  Det finns fyra fel:
  - Tanten. Det finns en talljud som talar om utifall lurarna sätts på / stängs av eller om du tappar kontakten med din bluetooth. Detta sägs av en röst från en brittisk (tack och lov) dam. Problemen med detta är ett par stycken. Först så verkar det inte gå att stänga av denna dam, oavsett om du vill eller inte så berättar hon entusiastiskt om du tappat kontakten, detta även fast du lyssnar på något annat. Som exempel när jag går hemifrån och lyssnar på en podcast från mobilen så tappar jag kontakten med datorn, helt naturligt. Detta kan tanten berätta för mig minst tio gånger på väg till bilen, mitt under min podcast, med hög och ljudlig stämma. Efter tio gånger är jag rätt irriterad... LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...LOST CONNECTION...AAAAAAAAAGHHHH!
  - Sladden. Naturligtvis följer det med en kabel så att du kan koppla lurarna direkt till en källa. Naturligtvis är det en specialkabel som bara passar till dessa lurar. Så om du glömt kabeln så kan ingen annan kabel i hela världen hjälpa dig. Att använda, låt oss säga en standardkabel, är tydligen inget som Sennheiser har övervägt.
  - Brusreducering... nja. Dessa ska ju ha brusreducering och det har de, typ. Det är i alla fall inget som du märker särskilt mycket av. Har provat andra lurar med den funktionen och de är generellt grymt mycket bättre. Ska jag åka mycket kollektivtrafik så tar jag andra lurar.
  - Knaster i bluetooth. Är man ute på stan och bland mycket folk så sprakar det rejält i bluetooth, den tappar kvaliteten och det låter apa. Verkar bli störd av andra bluetooth-enheter eller motsvarande.

  Jag tycker generellt att de har lite för mycket fel för vad de kostar, hade de kostat tusen spänn mindre, inga problem. Ibland känner jag att jag drar mig för att ta med dessa lurar på bussen för att de bråkar med mig.
  I hemmet och på jobbet, inga problem. Ute på stan nej.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag hade hemma Bose Quiet Comfort 35, Plantronics BackBeat Pro (osäker exakt vilken modell), Sennheiser Momentum M2, Sennheiser PXC 500 och Sony MDR-1000X samtidigt för att jämföra. Bose är så bra att hade jag köpt hem bara dem hade jag varit så nöjd att jag hade behållt dem. Så jag är glad att jag inte gjorde det för sida vid sida så vann Sony ganska lätt.

  Bose var visserligen skönare att ha på sig men Sony var god två bara ett litet snäpp efter. Boses konstruktion där membranen är vinklade inuti kåporna är det som gjorde dem snäppet skönare, känns som att örat inte rör vid lurarna alls och därmed varken blir ömt eller varmt. På alla andra punkter tyckte jag dock Sony var bäst eller i något fall delat bäst, så totalt sett var det inget svårt val.

  Sony hade trevligast ljudbild (åtminstone oinspelade) och då var jag inte ute efter ofärgade referenslurar utan en behaglig ljudbild som funkar till många genrer och inte är jobbig att lyssna på 15 timmar i sträck en lång seg flygresa. De hade även bäst brusreducering och mest/bäst finesser. Bara funktionen att kupa handen över ena luren för att tillfälligt växla från aktiv brusreducering till talförstärkning skulle kunna fällt avgörandet nu när jag vet hur användbart det är.
 • Dålig
  1 år sedan
  Betyget baserats på att efter 3 reklamationer lämnat tillbaka lurarna.
  Dessa byttes ut mot nya exemplar varje gång men med nya fel, gav upp efter detta.

  Om ni får dessa hörlurar utan fel/problem så är de säkerligen mycket bra.
  Ljud: 9/10
  ANC: 8/10
  Materialval: 10/10
  Kvalitetskontroll: 0/10

  Exemplar #1: Fel på ANC, höger hörlur överkompenserar och elementet bottnar och ger missljud vid bussresor ca 200 gånger på en 30min bussresa, väldigt irriterande.
  Exemplar #2: Inget fel på ANC ingen överkompensation, dock låter ena sidan betydligt högre än den andra, uppskattar ca 4-6dB skillnad.
  Exemplar #3: Något sitter löst i vänster sida och ger ljud ifrån sig vid rörelse t.ex. som när man är ute och går, samt fel på ANC med överkompensation på båda sidor vid bussresa. Rundgång ibland vid viss inställning av kåporna mot huvudet.

  Får ni ett bra exemplar utan nämnda fel så är det säkert jättebra lurar, men kvalitetskontrollen verkar bristande.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ljudet via mobilen (med bluetooth eller kabel, båda låter identiska) sä är ljudet helt ok. Dock så saknas basen, och man får inte mycket tryck i lurarna. När jag väl kopplade in dessa till datorn så kom trycket in. Basen är helt sjuk med dem här och är inte på något sätt distorted eller övergjord, och musik upplevelsen är helt otrolig.

  Jag har ganska stora öron, och efter ett tag (1 timme eller mer) så börjar det trycka hårt på öronen och måste ta av dem då och då för att lätta trycket. Inte bekväma att ha på sig för länge, iallafall för mig.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har Bose QC25 sedan tidigare men köpte dessa för att jag inte är nöjd med ljudet Bose levererar. Dessa har betydligt bättre ljud, och låter som en lur ska låta helt enkelt. Bra bas, klart och fint mellanregister och ingen överdriven diskant. Funkar riktigt bra till metal som jag lyssnar mest på.

  ANC är inte lika bra som hos mästarna Bose, men dessa har bättre naturlig isolering så jag märker ingen större skillnad egentligen. Dessa ger heller inte samma vakuum-känsla som Bose gör, vilket är skönt.

  Bose har bättre kuddar, som lämnar ett litet mellanrum för örats kant mellan kudde och inanmätet på luren. Dessa blir en aning tightare om man har lite större öron.

  Ljudet via kabel är extremt bra, men blir lite tunnare via blåtand. Dock långt ifrån samma extrema skillnad som hos Bose när man har ANC på eller av. Synd man inte kan ha blåtand igång utan ANC, som andra påtalat. En framtida firmware kanske?

  Kvalitetskänslan är genomgående hög.
  Ett poängs avdrag för att man inte kan köra blåtand utan ANC.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiska med härligt punshig bas och detaljerat mellanregister!

  Sitter bra och är väldigt bekväma och lätta. Eftersom padsen är i läder och lurarna är stängda så blir de oundvikligen lite varma efter ett tag på sommaren (men inte värre än andra hörlurar). Det enda jag önskar är att ANC (Active Noise Cancelling) kunde stängas av när man inte behöver ha det på.

  För de som använder desktop-PC utan bluetooth så fungerar Kjelles Plexgear Bluetooth Adapter alldeles utmärkt (och den har även stöd för Apt-X).

  Kan utöver bluetooth även kopplas in med 3,5mm analog och även via micro-usb (både för laddning och ljud). Jag kan inte höra någon direkt skillnad mellan bluetooth och 3,5mm (utöver att volymen är begränsad via bluetooth).

  9/10 med avdrag för att ANC inte går att stänga av samt priset.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grymma hörlurar! Ljudet är perfekt och hörlurarna är riktigt bekväma, det enda är att man blir lite varm, men det kanske bara är jag som reagerar så. Basen! wow! Isoleringen är inte total men riktigt bra! Batteritiden är super! Håller över ca 20 timmar, laddat upp de någon gång, räcker fortfarande.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ljudet är bra men blåtanden fungerar inte ,, ljudet klipper och ibland så blir det helt tyst i flera sekunder ,, och det är testat på flera olika enheter ... .. och sen är ljudet på systemljuden är mycket högre än maxljudet på spelat media .... Hur tänkte man där ???
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra och bekväma. Men blockerar inte tung trafiks oljud, inte ens när man själv är inomhus.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sennheiser levererar som vanligt,, underbara lurar,
  Det enda negativa är att det hackar till ibland, men oftast kör jag med sladd på kontoret kopplad till en Cambriidge DagMagicXS och jävlar vilket drag det blir <3
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inga kommentarer runt ljud och brusreducering. Men den ena kåpan har börjat glida alldeles för lätt. Efter reparation så återkom problemet efter 2 dagar. Lurarna är 7 månader gamla förväntatde mig bättre kvalitet från Sennheiser.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta är en recension av en ljudamatör, dvs ingen audofil:

  Positivt
  + Fantastiskt bra ljud.
  + Bra bas.
  + Sköna och bra komfort.
  + Kvalitetskänsla. Kanske något plastig kåpa.

  Negativt
  - För mycket bas?
  - Hade problem att få dem att fungera mot min PC med en BT-dongle. Fungerade till slut med en Asus BT-400. Deltaco BT-118 fungerade inte.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  NC fungerar tillfredsställande men har fortfarande vissa ljud som den inte kan hantera. Dessa är smällar som tex. hål man kör ner i med bilen eller liknande som i princip förstärks av NC.
  Men jag gillar NC funktionen. Körde dem på gymmet och då reducerades löparbanden, stönen, musiken i lokalen och ja allt ljud bort.

  Ljudet är rent och snärtigt dock så upplevde jag ett lätt brus när jag körde med kabel på vissa låtar som inte fanns över BT.
  Men för det nya priset (2600) så fanns det ingen tvekan. Och jag tyckte de satt lite löst i början men det känns bättre nu efter 20+ timmar.

  Enda som jag stört mig på är att volym-knappen sitter så att en halsduk/krage kommer åt den och byter volym när man cyklar.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt sköna, blir inte så varm om öronen men kan bero på det vita ljudet gör att man inte har de på sig så länge. Kåpans form och sladden gör att vinden viner när man går utomhus, samt att det vid vidrörning blir resonans av lurarna ner till kåpan.

  + Sköna
  + Snygga
  + Välbyggda (förutom resonansen och det vinande ljudet utomhus (vind)).
  + Bra ljud
  + Väldigt bra kabel medföljer

  - White noice, som även hörs vid låg/medel musikvolym
  - Går inte att köra Bluetooth och stänga av NC
  - Lite låg volym på batteri

  Jag lämnade tillbaka dessa.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  blown away..
  övervägde billigare alternativ såsom Philips SHB9850NC, Sony MDR-100ABN.
  men dessa slår dem på komfort har jag en känsla av.
  Söker du ett par lurar du kan ha 10h i streck, look no further.
  Brusreduceringen fungerar utmärkt, dock finns ett avlägset sus i bakgrunden då ingen ljudkälla spelas (suset kan uppfattas störande för känsliga), det är och förblir märkligt att det inte finns en knapp för av/på - brusreducering. Hursom, det är den enda negativa punkten so far, bygget är kvalitet rakt igenom.
  Ljudkvaliteten i lurarna behöver inte nämnas egentligen, ett typiskt sennheiser ljud, välbalanserat som attan.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Världens, just nu, i särklass bästa trådlösa hörlurar. Låt mig kort summera varför.

  Förutom att Sennheiser Momentum Wireless är de snyggaste lurarna som finns (slår exempelvis plastlurarna Bose QC35 med hästlängder) så sitter de oerhört bekvämt på huvudet, under hur många timmar som helst. Jag hade dessa under en resa där den totala restiden stannade på 18 timmar och dessa satt bekvämt under hela resan. Jag hade dessutom flera timmars(!) batteritid kvar när jag kom fram.

  Den aktiva brusreduceringen fungerar otroligt bra och eventuella störningsljud (från exempelvis flygplan) reduceras markant. Det enda lilla minuset här, är att det inte går att stänga av brudsreduceringen manuellt, utan den är alltid på (vilket resulterar i betyget 9/10).

  Snabb parkoppling både via Bluetooth (iOS & Android) och NFC (Android).

  Både bas, mellanregiser och de högre registerna håller naturligtvis absolut världsklass, men vad hade man förväntat sig av Sennheiser?
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är nästan 100% nöjd. Ljudet är fantastiskt. De sitter så otroligt skönt på skallen och de är mjuka runt öronen.
  De tar väldigt effektivt bort bakgrundsljud och skulle nog fungera bra som hörselskydd.

  Batteritiden är väldigt bra. Räcker hela dagen.

  Väskan som följer med är av väldigt bra kvalitet, men de är ganska skrymmande.

  Det enda jag skulle vilja ha är styrning av musik och möjlighet att svara och lägga på samtal.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd med dessa, grymt ljud och bra kvalitet. Nöjd med blutoothkvaliten, som annars många klagar på. De enda gånger jag får problem är när lurarna är uppkopplade till 2 enheter samtidigt. När dator och mobil skickar ljud samtidigt blir det lite konstigt. Kopplar jag då ner en av enheterna blir ljudet bra igen. Ibland uppstår hack i överföringen till min Oneplus3 men det avhjälps med att starta om telefonen så jag ser inte att problemet har att göra med lurarna.

  Skulle säga att dessa lurar isolerar och har NC ungefär lika bra som mina gamla Bose QC15, men kan tänka mig att nyare Bose lurar kanske är bättre just när det gäller NC. Men jag gillar ljudbilden mycket bättre i Momentum jämfört med Bose.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt otroligt bra hörlurar, full pott för mig. Jämfört med mm550x som jag hade tidigare så är det en uppgradering på alla plan. Bra ljud, bra NC, grym batteritid, snygga.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rundgång dvs ett hörselskadande tjut kommer ibland särskilt då du är inomhus. Susar väldigt mycket. Kanske inte gör något om du bara ska använda dem utomhus.. Returnerar mina
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Överlag så är det ett par riktigt fina lurar.

  + Batteritiden, Över 20 timmars batteritid är svårslaget
  + Ljudet, välbalanserat och fint ljud som är svårt att slå när man jämför med andra trådlösa hörlurar
  + Designen, enligt mig de snyggaste hörlurarna som finns på marknaden
  + Kvalité, otroligt välbyggda och fina hörlurar som andas kvalité!

  - Obekväma vid användning flera timmar i sträck, de är inte på något sätt osköna men det här är ett område som de skulle kunnat vara bättre på

  Överlag så är det nästan ett par perfekt hörlurar om de skulle vara något skönare vid användning vid flera timmar i sträck.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Testade dessa, Bose QC35 och nyligen släppta Sennheiser PXC-550 i en flygplatsbutik. Bytte fram o tillbaka så länge jag kunde tills jag var tvungen att springa till mitt flyg. Samtliga batterier utom PXC-550 var slut så för de paren blev det via sladd. Ljudkvaliteten i Momentum wireless var helt klart bäst, tätt följt av PXC-550. Bose lät rakt av fattigt. Noise cancelling var dock Bose bäst på. Är det endast viktigt med Noise cancelling så ska man köra Bose, men vill man lyssna på musik etc i sina hörlurar (som åtminstone jag vill kunna göra) så är Momentum wireless klart bäst. PXC-550 var intressant med sina extra funktioner t ex olika EQ-lägen och att kåporna går att vrida så de blir platta. Byggkvaliteten är dock ett par snäpp under Momentum och jag kan verkligen inte förstå det höga priset (ca 4000 kr vid lansering) men det kommer ju garanterat sjunka om ett tag. Ändå märkligt att lägga den högre än Momentum kan jag tycka. De konkurrerar liksom ut sin egen produkt. Elgiganten sänkte priset till 2500 kr över en helg så jag slog till och köpte Momentum wireless.

  Innan köpet tyckte jag det var en svaghet att det inte går att stänga av NC när man kör trådlöst (går endast när man kör via sladd). Nu när jag använt dem några dagar ser jag ingen direkt vits med det. Okej, det är inte alltid man behöver dämpa ljud från omgivningen och i praktiken drabbar det mig bara i form av att jag då o då hoppar till när frugan eller hunden dyker upp "från ingenstans" för att jag inte hörde dem närma sig... Jag har de på mig flera timmar i sträck både på jobbet o hemma och det är sååå förbaskat skönt! Varje spår man lyssnar på blir som en mer exklusiv upplevelse - allt skräpljud utanför dämpas så bra att det blir som att inget existerar förutom det man lyssnar på. Kan rekommendera t ex naturljud + stängda ögonlock när man vill drömma sig bort en stund.

  + Ljudkvaliteten är riktigt bra, finns bättre trådade luraeör såklart men man ska va väldigt petig för att inte va nöjd med dessa och trådlöst är såååå skönt!
  + Byggkvaliteten känns riktigt solid. Priset är högt dels av denna anledning förstår man
  + Brusreduceringen är fin och känns inte konstig på något vis
  + Bekväma kuddar (men visst, har man på sig dem hela dagen blir man öm)
  + Lättanvända. Bluetooth-kopplingen går på 2 röda
  + Bra batteritid och går fort att ladda (via eluttaget)

  - Priset. Det tar emot att lägga 2,5 lax på ett par hörlurar men så är jag lite snål... där nånstans gick gränsen den här gången iaf
  - Svagt sus som ffa hörs när man inte lyssnar på musik (kan liknas lite vid suset när man lyssnar på vinylskivor - dvs mer charmigt än störande, i mitt tycke)
  - Storleken. Hade det gått att vika kåporna som på PXC-550 hade det varit lättare att få ner dem i t ex en datorväska av det lite slimmade slaget
  - Mindre bekväm bygel än ovan nämnda lurar. Den är inte lika tjockt vadderad helt enkelt

  Så som prisläget är i skrivande stund ser jag Momentum wireless som det vinnande paret.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Ljud
  + Batteritid
  + Design
  + Bekväma

  - White noice är faktiskt ett problem. Mycket mindre än på andra jag testat men i denna prisklass borde det inte existera.
  - Kan bli lite varma. Fortfarande bättre än de flesta andra over ear jag testat.
  - Obekväma (Lite motsägelsefullt) De har en upphöjning inne i hörluren som trycker mot ytterörat som börjar göra rejält ont efter 1-2 timmar. Kanske bara mina öron som inte passar eftersom ingen annan har klagat på detta men ett stort problem för mig i alla fall.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra lurar men inte perfekta:

  Brusreduceringen är inte like bra som bose
  Ganska mycket "white noise"
  Hade varit bra med trådlösa drivrutiner till windows, då de krånglar lite väl mycket med windows bluetooth drivrutiner
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har precis testat dessa tillsammans med 7 andra lurar.
  Jag ska direkt säga:

  Dessa är fantastiska !

  Ljudet är riktigt riktigt bra, sann HiFi-kvalitet... typiskt Sennheiser.

  Komforten är bra, men jag tycker nog att Bose QC-modeller är skönare.
  Dock är denna gedignare i materialvalet, vilket nog gör att denna håller bättre genom åren.
  Bose är plastigare.

  Vid en direkt jämförelse med Bose QC 35 kan jag säga att Bose har bättre brusreducering, men Sennheiser bättre byggkvalitet.
  Ljudet är svårt att avgöra vem som är bäst.

  Prova båda och avgör själv.
  Oavsett vilket av dom du köper lär du inte bli missnöjd.

  Just nu testar jag denna och Bose QC 35 under resor till och från jobbet för att kunna göra ett slutligt omdöme.
  Men det är nästan jämnt skägg mellan dessa... svårt val.

  Priset just nu talar NOG till Sennheisers födel dock... 1000:- billigare
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter några dagars användning kan jag inte säga annat än att de motsvarar mina förväntningar. Bekväma, hög kvalitetskänsla, dämpar omgivande ljud bra och låter behagligt. Dessutom har de bra batteritid. Visst hörs ett svagt vitt brus i bakgrunden men det stör inte när jag lyssnar på musik. Kanske inte billiga men prisvärda.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra ljud och trevligt med trådlösa hörlurar!
  Brusreduceringen är inte i nivå med Bose QuietComfort, men det är fullt tillräckligt för mig som inte reser så ofta.
  Väldigt snygga.

  Kör dem med Macbook Pro, iPhone samt iPad, det fungerar fint med alla enheter.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt sjyssta, bytte mina Bose QC 25 mot dessa då Bose inte alls var nån höjdare.

  +BT men sladd om man vill / om så behövs
  + Noise canc funkar bra
  +skön passform
  +lätt att koppla till mobilen och enkla reglage/funktioner
  +grym batteritid

  -Kanske blir lite varm om öronen så här på sommaren, men kommer funka bra resten av året
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det första min icke teknikintresserade fru sa när hon provade hörlurarna var:

  - Jag tar aldrig av mig dessa. Aldrig!

  Har bara haft lurarna i ett par dagar nu men jösses vad grymma de är. Sjukt lätta jämfört med andra lurar jag testat. Mycket bra ljud, stört bra batteritid, osv, osv. Jag har inte hittat något negativt än så länge. Har haft hörlurarna på mig 3 timmar i sträck och jag har inte upplevt något jobbigt med kåporna (något jag haft problem med hos tidigare hörlurar). Visst, jag blev varm om öronen men det var faktiskt strålande solsken och jag höll på att fixa i trädgården.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  +Skönaste och bästa kåpade bluetooth-lurarna någonsin?
  Prövat MediaMarkts sortiment och tyvärr låter de flesta kåpade trådlösa lurarna sämre mina 500kronors in-ear-lurar eller ett par Koss Porta Pro. Man måste upp i denna prisklass för att det ska låta bra, Momentum var de enda som jag kan säga har bra ljud (tillsammans med BO h8 som dock va ett snäpp sämre)
  + Komforten! Skönaste kåporna jag prövat. Konsistensen och materialet är perfekt. De ger inte öronvärk och är relativt svala.
  + Huvudbandet trycker mindre på knoppen än andra band trots att det inte har mycket stoppning. Antagligen för att det är tudelat. Två kontaktytor är bättre än en.
  + Designen! Bortsett från att den är snygg och gedigen har de enganska kompakt silhuett, mycket tack vare den smala bygeln kan stolt du ha dom på stan utan att se ut som en mupp.
  + Batteritiden! 22h är bland den bästa på marknaden (efter Marshall Major 2 som enligt testare ger 35h)
  + Noice cancelling! (Slår förstås inte ett par trådade Bose eller AKG NC60 men ändå)
  + Micen funkar bra
  + Borttagbar sladd och borttagbara kåpor!
  + 2 års garanti.
  + Hopfällbara. De får både med tunn påse och fodral. (Fodralet är i syntet och har en viss styvhet så det skyddar säkert lite även om det inte håller för att sitta på)
  + Batteri-indikator syns både i luren och på kåporna.

  Små förbättringsområden finns såklart alltid:
  - Du måste trycka off för att stänga av dom. De har varken auto-pause när du tar av dig lurarna eller auto-off när de varit inaktiva ett tag, och de stängs inte ens av när du viker ihop dom (funktioner jag älskade på mina numera trasiga Nokia Purity Pro)
  - Sladden har en specialkontakt för att fästas extra bra i kåpan. Den passar inte i andra 3.5mm uttag. Trist
  - Du kan aldrig stänga av noice cancellation, den är alltid på när du kör trådlöst
  - Inga dedikerade next/back knappar på kåpan. Klicka play 2ggr för next eller 3 ggr för back - riktigt trist. Men hellre det än halvdana touchkontroller som man kan komma åt av misstag (Sennheiser Urbanite, Parrot Zik)
  - Osköna att ha hängande runt nacken - kåporna hänger nära varandra och ger obekvämt tryck på halsen. Detta är nog största nackdelen
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag kan inte annat än att hålla med alla andra när de säger att hörlurarna är grymma på alla sätt och vis. Mycket bra ljud, otrolig kvalitet, helt ok tillbehör, snygga osv.

  Det finns dock ett par nackdelar som ni intresserade bör känna till innan ni köper dessa:

  1. Väldigt stora öron kan ta emot innuti hörlurarna och detta kan leda till skav, värk etc.
  2. Det finns ingen lampa som indikerar att hörlurarna är påslagna eller avstängda vilket kan leda till att de laddas ur utan att du vet om det. Man måste lyssna efter brusreduceringen för att veta om de är igång eller inte.
  3. Den aktiva brusreduceringen går INTE att stänga av när man kör dessa utan sladd. Sennheiser borde verkligen ha lagt till en knapp för detta i och med att hörlurarna kostar 4.300kr.

  Jag rekommenderar att ni prövar hörlurarna i butik innan ni bestämmer er för att köpa.

  Med det sagt så måste jag säga att brusreduceringen är guld värd för mig som åker kommunalt och flyger en hel del. Props till Sennheiser för den höga standarden på denna funktion. Hörlurarna fungerar även bra för samtal, helt ok mikrofon.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt klart värt pengarna om man inte vill gå ner i ljudkvalitet.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kanonlurar!

  Låter fantastiskt! Ljudet är något färgat men det är absolut ingen nackdel eftersom ljudbilden ändå är mycket välbalanserad. Kvalitén över Bluetooth imponerar!
  Batteritiden är grym, byggkvaliten är bra och de sitter skönt på huvudet.

  Jag stör mig inte på någon noise cancellation. Vet inte om det beror på att jag har tinnitus kanske? Förmodligen är det inte den bästa på marknaden men jag tycker att även den duger alldeles utmärkt.

  Lätt de bästa lurarna jag haft till mobilen.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt fin och mäktig byggkvalitét och bra ljud. Men.... En väldigt stor nackdel som jag ser det, och som gjorde att jag faktiskt inte slog till på dessa, är att brusreduceringen inte kan stängas av i trådlöst läge, och det vita bruset på dom här lurarna är tyvärr klart märkbart, vilket gör längre lyssnande jobbigt. Det lixom skaver i öronen efter ett tag, och eftersom det är såpass märkbart så börjar man störa sig på det. Vidare så är de väldigt basic, inga finesser alls egentligen bortsett från den lilla spaken man kan byta låtar med. Eller eventuellt rösten som berättar hur många timmar batteritid man har kvar.

  Ljudet är för mig viktigast, och att de brusar såpass mycket för detta pris gjorde att jag faktiskt valde att inte köpa dom, utan gick på ett par Parrot Zik 2.0 istället som låter väldigt snarlikt, fast har mindre vitt brus, med dom tänker jag faktiskt inte på bruset. Dessutom kan man stänga av brusreduceringen på Parrot (+ en drös andra Bra finesser), och du kan till och med ställa brusreduceringen i olika steg. På detta vis kan man reglera själv hur mycket bi-effekter man vill ha av brusrederingen. Detta går alltså inte alls på Momentum Wireless, som kör brusreducering på max hela tiden i trådlöst läge. Dessa Sennheiser lurar känns som främst för de som vill stolpa runt med en kabel, och BT funktionen känns lite mer som en inslängd extra grej. Är det något jag ska klaga på med ljudet så är det kanske att de saknar de där trycket man gärna skulle ha i den här prisklassen. Ljudet är lite FÖR neutralt och "klent", och kan inte korrigeras till fullo med EQ ändringar heller. Jag hade velat ha mer drag i dom. Kanske klen förstärkare i, därav den långa batterispeltiden.

  Skulle jag rekommendera dom då?
  Hmm.... Mjaaaeeeaa... TESTA dom först, kan du leva med det störiga högfrekventa bruset i din favoritmusik, så visst, slå till. Det är mycket pengar, och i mitt tycke lever de inte riktigt upp till priset. Hade brusreduceringen varit ställbar eller bättre, så hade jag rekommenderat dom däremot.

  Fördelar i övrigt
  - Förbaskat bra batteritid, 22-24 timmar.
  - Förbaskat bra ljud i sladdläge, särskilt med hörlursförstärkare.
  - Grymt bygge, lär hålla många år.
  - Sladden klickas fast.
  - Dom näst skönaste lurarna på marknaden att ha på huvudet, efter Sony MDR-1RBT.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det finns inte mycket negativt att säga om dessa lurar.
  Ljudkvaliteten när jag streamar Tidal HiFi med bluetooth från min laptop är bara så imponerande, en ren njutning.

  Det som är bäst med dessa hörlurar är:
  - Ljudkvaliteten, men som alltid beror det på vad man har för källa.
  - Utseendet, ser sobert ut med läder och metall.
  - Byggkvaliteten
  - Batteritiden, utan problem 20 timmar +

  Upplever ljudet som detaljerat med fylligt mellanregister och diskant. Basen är absolut inte överdriven utan som den ska vara. Dock är detta inga studiohörlurar och återger därför inte ljudet exakt så som det är inspelat utan är något färgat men absolut inte såpass mycket att man stör sig på det utan jag upplever det som väldigt njutbart.

  Dessa hörlurar är min ständiga följeslagare i livet. Musiklyssnandet blir en njutning.
  Men för att balansera min recension lite så finns egentligen några saker att klaga på:
  1. Ljudvolymen blir aldrig riktig hög men å andra sidan så är det nog bättre för hörseln i långa loppet
  2. Kontrollerna för volym och av/på känns plastiga
  3. Priset är i överkant

  Sammantaget, funderar du på några billigare lurar, spara lite och köp dessa. Man blir helt enkelt inte besviken.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bättre neutralt ljud går inte få via bluetooth. Inte i dag i alla fall. Som bra ljud samlare så kan jag aldrig låta bli att prova olika lurar och högtalare. Sennheisers största utmanare är att vanliga momentum med sladd låter lite bättre och kostar bara en tredjedel. Men ofta är just komforten av att slippa sladden värt ganska mycket. Och bästa bt lur måste få högt betyg. ok en svag 10 då.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den bästa ljudkvaliten du kan få tag i till en Androidenhet med AptX!

  Den bästa materialkvaliten du kan få tag i för hörlurar.

  Om du har en iProdukt eller en Android enhet som inte stöder AptX är detta bortkastade pengar, då Bluetoothljud inte har högre ljudkvalitet än radio i ej-AptX tappning. Då ska du skaffa billigare lurar som har sladd.

  + Materialkvalitet

  + Mjuka muffar

  + Utmärkt ljudkvalitet från den inbyggda DAC'en

  + Noise canceling

  + Mikrofon för samtal

  + Kontrol för röstkommando, pause, next/prev, volym, pair, svara/lägg på

  + Lurarna kan tala upp återstående batteritid

  + NFC

  + 22h batteritid, tried and tested.

  - Kvalitetskontroll. Lämnade tillbaka förra paret då de hade ett kraftigt missljud 80% av tiden. I detta paret jag har nu är passningen av 3.5 kontakten på lurarna för dålig, kan inte trycka i kontakten hela vägen för då försvinner ljudet. Jag använder dock aldrig sladden så jag har inte återlämnat lurarna.

  Kvalitetsproblemen till trots så är Momentum Wireless en produkt med egenskaper som inte innehas av någon annan produkt på marknaden, vilket är kombinationen AptX, 22 timmar batteritid, högsta materialkvaliten och högsta ljudkvalitet. Detta är det bästa du kan ha till en AptX enhet, därav 10 stjärnor.
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ljudmässigt en 3 av 5.
  Lite för klent ljud även om det är rent.
  Noise cancellation upplever jag fungerar.

  För dessa pengarna 4290 borde man få mer. Mycket mer.
  Kan sägas att jag testat dom under 14 dagar, lånat av en kompis så
  jag beställde ej dessa själv.

  Med ett pris på 999 Kr så hade man fått vad man betalar för.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Lyssnade på dessa på mässan i helgen på Globen. Herre Jesus, vilket ljud! Upplevde dock att volymen var lite för låg på max, men det får alla avgöra på plats, det är ändå ett saftigt pris man betalar.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bästa lurarna jag någonsin haft!
  Grymt sköna, sjukt ljud och perfekt noisegard!

  10/10, alla gånger!
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Den har fantastisk ljud, samma nivå som min gamla momentum men noise cancellation är inte så bra alls och sen kan man inte inaktivera den. För den priset som jag har betalat vill jag gärna ha noise cancellation som funkar bra!

  Plus:
  Bra ljud
  Ingen kabel

  Minus:
  Noise cancellation kommer inte ens nära Bose quietcomfort 25
  Kan inte stänga av Noise cancellation

  Sammanfattning:
  För priset jag betalar funkar inte riktig noise cancellation och sen känns det konstig med noise cancellation så man vill stänga av men det går inte. Jag säger, Gör om gör rätt!