Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Faith in Nature Shampoo 400ml

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Faith in Nature Schampo (12)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna är till för tort hår, inte torr hårbotten
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  *ny edit 19mars, köpte mop c-system straight smoothing schampo istället , o jädrans vad bra det var för mig, nu är jag inne på 3de dagen utan att schamponera håret och det är inte fett och inte heller känns det överdrivet smutsigt( och då använder jag icebreakers pocket 200 merino mössa varje dag) . Jag har förut vart tvungen att duscha g,håret efter ca1.5-2 dagar för då börjar det klia pga att det sitter kvar kemikalier i håret. Kändes också riktigt fräscht efter man duschat också. Länge sen man hade en sån bra känsla. Men kom ihåg alla är olika så för dig kanske det ej fungerar. Köpte även till samma series balsam.

  *edit sänkter betyget då det kliar i hårbotten och den blir irriterad,denna innehåller naturlig sls så helt sls fri är den ej. kliar på hela familjen. Såg fler som tyckte att den kliade i hårbotten när jag gjorde en ny sökning på just det problemet.

  Konstigt att även apotekets schampo för känslig hårbotten torkar ut det som fnöske. Tror det där med sls är sant med lite modifikation lite säljpropaganda helt enkelt. självklart är ej kemikalier bra. MEn att använda naturligt starka tensider är ej heller bra. Detta schampo känns som att det torkar ut men när håret torkar är det jättemjukt o fint, beror säkert på ängskrasseoljan som finns i.

  Jag har även eucerin 5% urea (karbamid) som jag köpte från tyskland det fungerar bra torkar ej ut håret alls och det känns rent. Använder nu det istället.

  Då jag har problem med klåda i hårbotten, säkerligen pga sls (sodium lauret sulfate) och andra liknande syntetiska sulfater som finns i dom flesta schampon.

  Köpte först greenpeoples aloe vera shampoo men det torkade ut håret kraftig.

  SÅ Efter noga efterforskning på nätet hittade jag Faith in natures serie. Och enligt alla recensioner vi hittade så var hemp & meadowfoam den bästa enligt dom flesta.

  Vet ej om jag inbillade mig men tyckte att det irritera hårbotten lite efter första tvätten men det gick över senare, man behöver ej använda balsam alls eftersom håret blir mjukt och lätt att kamma.Det är också glansigt och fint och ser ej matt ut.

  Lite rinnigt är schampot men o andra sidan är det 400ml för 90kr vilket är billigt, jag köpte min på SKANSTULLS hälskost för 90kr.

  Får 8 stjärnor då det kändes lite irriterande efter första användningen återkommer med högre betyg ifall det känns bättre efter några gånger.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Så otroligt bra och drygt schampo! Man behöver väldigt lite i håret för att få det rent till skillnad mot traditionella schampon.
  Håret torkar också snabbare och känns verkligen rent.